راسخون

درخواست کمک دارم

gharibeh کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 758
|

با سلام بنده یک وبلاگ داشتم که متاسفانه به دلیل بی توجهی بنده و اینکه هر کسی که ثبت نام میکرد میتوانست درج مطلب کند این وبلاگ حاوی تصاویر مستهجن شده بود واسه من درد سرهای زیادی بوجود اورد میخواتم ببینم ایا کسی نرم افزاری میشناسه که بشه فهمید چگونه ،از کجا و توسط چه شماره و ای پی منتشر شده است

mahdi522 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 3148
|

با سلام بنده یک وبلاگ داشتم که متاسفانه به دلیل بی توجهی بنده و اینکه هر کسی که ثبت نام میکرد میتوانست درج مطلب کند این وبلاگ حاوی تصاویر مستهجن شده بود واسه من درد سرهای زیادی بوجود اورد میخواتم ببینم ایا کسی نرم افزاری میشناسه که بشه فهمید چگونه ،از کجا و توسط چه شماره و ای پی منتشر شده است

با سلام

دوست عزیز سوال شما در اسرع وقت پاسخ داده می شود ولی فکر کنم که بهتر باشد این سوال را در قسمت سوال کن پاسخ بگیر این انجمن قرار بگیرد

با تشکر

shirani98 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 483
|

درود...

آیپی رو می تونید از مدیر سیستم وبلاگ دهی بگیرید و حدود منطقه ی اون را بفهمید

توصیه ی من به شما اینه که سریعا وبلاگ تون رو غیر فعال کنید تا بیشتر از این کار خراب نشده

rasekhoon_weblog کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 1561
|

با سلام

بستگی به سیستم وبلاگ نویسی که از آن استفاده می کنید، دارد. با پشتیبانی آن سایت تماس بگیرید و موضوع را در میان بگذارید.

نرم افزاری برای این کار سراغ نداریم ولی احتمالا آی پی را بتوانند در اختیارتان قرار دهند.

onehamed کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6061
|

شما می توانید از خود سرویس وبلاگ دهیتان کمک بگیرید و از ای پی های مربوطه ( که خودشان دارند ) شکایت کنید