فایلهای لایه باز فتوشاپ - PSD
برای طرح های مذهبی بسیار عالی هست...
منتظر فایل های بیشتر باشید...
سلام دوستان. ببخشید که در به در سر می زنم. اگه خودم اینجا نیستم دلم اینجاست.
نمی دونم کسی هست این مطلب من رو یه نگاهی بندازه یا نه؟!؟!؟! آخه این توی تالار فقط من فایل psd میذارم . امیدوارم کسی باشه ازش استفاده کنه، سعی می کنم هر فایلی رو نذارم، فایلهای قشنگ رو میذارم.
بدانلودید:
دانلود با لينک کمکی
حجم فایل: 3.8 مگابایت
رمز : www.graphiran.com
تصویر مذهبی/یاایهاالذین آمنوا کتب علیکم الصیام(به همراه فایل لایه باز psd)
سلام علیکم
تصویر قرآنی امروز اختصاص دارد به آیه شریف ۱۸۳ سوره بقره
«یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ کُتِبَ عَلَیْکُمُ الصِّیَامُ کَمَا کُتِبَ عَلَى الَّذِینَ مِن قَبْلِکُمْ لَعَلَّکُمْ تَتَّقُونَ» – « اى کسانى که ایمان آوردهاید روزه بر شما مقرر شده است همان گونه که بر کسانى که پیش از شما [بودند] مقرر شده بود باشد که پرهیزگارى کنید »
در این تصویر سعی کردم فضای یک خانه ایرانی رو با قرار دادن حوض آب و سفره افطاری طراحی کنم که امیدوارم از این تصویر بهترین بهره رو ببرید. ان شاء الله تعالی…
برای دریافت تصویر، یک صلوات برای تعجیل در ظهور امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بفرستید.
برای دریافت فابل لایه باز(psd) کلیک کنید
آنچه میخواهید را درخواست دهید
سلام علیکم
بسم الله الرحمن الرحیم
اتْلُ مَا أُوحِیَ إِلَیْکَ مِنَ الْکِتَابِ وَأَقِمِ الصَّلَاةَ إِنَّ الصَّلَاةَ تَنْهَى عَنِ الْفَحْشَاء وَالْمُنکَرِ وَلَذِکْرُ اللَّهِ أَکْبَرُ وَاللَّهُ یَعْلَمُ مَا تَصْنَعُونَ
تصویر قرآنی امروز اختصاص دارد به آیه شریفه ۴۵ سوره عنکبوت.
برای خطاطی این آیه از دو خط معلی و انتظار استفاده کردم که امیدورام از این تصویر بهترین بهره رو ببرید. ان شاء الله تعالی…
برای دریافت تصویر، یک صلوات برای تعجیل در ظهور امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بفرستید.
برای دریافت، روی تصویر بالا کلیک کنید.
لینک کمکی دریافت تصویر ( پرشین گیگ )
168MB
سلام علیکم
به فضل و لطف خدا قسمت شد و تصویر دیگری مخصوص میلاد پر برکت امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) طراحی کردم.
برای این تصویر از عکسی از مسجد جمکران استفاده کردم و تصویر رو به دعای سلامتی امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) که بخشی از آنان با خط اربعین و بخشی دیگر با خط کوفی خطاطی شده زینت دادم که امیدورام این تصویر زینت بخش مجالس شادی و منازل شما گرامیان باشد. ان شاء الله تعالی…
لینک کمکی دریافت تصویر
57MB
سلام علیکم
ضمن تبریک فرارسیدن نیمه شعبان میلاد پر برکت امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) خدمت شما گرامیان خرسندم از این که به فضل خدا و با تلاش مدیر فنی سایت امروز شاهد نسخه جدید سایت عصر انتظار هستیم و ان شاء الله با این نسخه جدید نواقص گذشته روز به روز مرتفع و امکان خدمت رسانی به شما گرامیان برای ما فراهم شود.
البته در این فرایند ممکن است مشکلاتی برای شما ایجاد شده و یا ایجاد بشود که از شما پوزش می طلبیم.
ضمنا اگر نقصی در نسخه جدید سایت مشاهده می کنید از طریق فرم نظرات با ما در میان بگذارید.
باز هم فرارسیدن نیمه شعبان را خدمت شما تبریک عرض می کنم و به همین مناسبت تصویر دیگری مزین به عبارت زیبای السلام علیک یا ابا صالح المهدی که با خط شکسته نستعلیق خطاطی شده طراحی کردم که خدمت شما تقدیم می کنم.
امیدوارم این تصویر زینت بخش مجالس شادی و منازل شما باشد. ان شاء الله تعالی…
لینک کمکی دریافت تصویر
89MB
شهادت امام صادق علیه السلام
یه توضیحی اگه میشه بدید که این فایلها چی هست و چه جوری ازش میشه استفاده کرد؟
پوستر و طرح «هیهات مناالذله»
..............: طرح :.......................: پوستر :.....................
دریافت پوستر هیهات مناالذله با فرمت pdf، حجم 20.3MB
دریافت پوستر هیهات مناالذله با فرمت jpg، حجم 4.77MB
دریافت طرح لابه باز با کیفیت بالا، حجم 332MB
دریافت طرح لایه باز با کیفیت متوسط، حجم 62.8MB
79 مگابایت
چی خبره !
کمترش میکردین
فایل لایه باز نمایشگرهای تخت
فایل لایه باز نمایشگرها و دستگاهها با طراحی Flat که میتوانید از آنها در طراحیهای خود بهره ببرید.
- – 260 کیلوبایت
- رمز و منبع : temphaa.com
یادش بخیر
سال ۱۳۹۲ چقدر طول می کشید تا ۲۰ مگابایت فایل psd دانلود کنیم ولی الان این قضیه رو برای فایلهای چند گیگا بایتی داریم.
به امید خدا این تاپیک رو ادامه میدیم