راسخون

وسواس - کمک - فوری

AliFanoodi کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 17248
|

من تازگی که چه عرض کنم ، حدود دو ساله که دچار وسواس شدیدی شدم.سر همین هم با بابام و مامان و خواهر و برادرم قهر کردم و به سختی با هاشون حرف می زنم.الان هم که دارم تایپ می کنم داره اشک از چشمام می ریزه.لطفاً اگر چیزی می دونید که به نظرتون می تونه به من کمک کنه لطفاً بگید.حتماَ برام دعا کنیثد.وسواس من در نجسی است.حتی غذای امام حسین را هم نخوردم.امیدوارم که امام حسین از من ناراحت و دل گیر نشده باشه.برام دعا کنید.بعد از نمازاتون.

mina_k_h کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 12298
|

با سلام خدمت كاربر گرامي.

دوست عزيز براي بر طرف كردن معضل وسواس در مرحله نخست نياز به اراده قوي و كمك اعضاي خانواده فرد مي باشد و اگر مشكل حل نشد بايد به پزشك مراجعه كرد و از دارو استفاده كرد. به هر حال بنده به نوبه خود براي سلامتي تمام بيماران+شما دعا ميكنم. لينك زير رو براتون ميذارم خوندن اون بد نيست:

http://www.islamicecenter.com/ketaabkhaaneh/SALAAMAT/waswaas_heidari-naraaqi_fehrest.html

sahar6060 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 4
|

سلام من دوست معلمی داشتم که حالاتش دروسواسی از شما بیشتر بود از جمله اینکه حمام رفتنش چهار ساعت طول می کشید یا گلاب به روتون دستشوییش دوساعتی می شد  با تمام این وجود با چند راه حل تقریبا مشکلش حل شد اولا اینکه حتما با خودتون فکر کنید چرا باید من وسواس باشم  مگر در زمان پیغمبر اسلام مدینه لوله کشی اب و فضلاب داشته ... من از شما یک سوال می پرسم پیامبر گرامی اسلام سه سال در شعب ابی طالب که محاصره بودند که در سخترین حالات جیره بندی مواد غذایی بودند چگونه این مدت به نظافت می پرداختند ؟ دوست عزیز خود پامبر هم اینقدر راضی به اذیت شذن شما نیست پیشنهاد من به شما این است که حتما از یک روانپزشک ماهر و متخصص در این زمینه کمک بگیریر واقعا ارزشش را دارد در اخر برای شما ارزوی موفقیت میکنم .

AliFanoodi کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 17248
|

ممنون از همه ی شما ها.تمام تلاشمو می کنم.