سالاد ذرت با لبو
|
سالاد ذرت با لبو
|
▪ ذرت پخته یا کنسرو ذرت: یک و نیم پیمانه؛ ▪ جعفری خرد شده: ۳ پیمانه؛ ▪ پیازچه خرد شده (ساقه سفید): یک دوم پیمانه؛ ▪ لبو پخته یا ترشی لبو: ۱ پیمانه؛ ▪ فلفل سیاه: یک دوم قاشق چایخوری؛ ▪ نمک: یک و نیم قاشق چایخوری؛ ▪ آب لیمو: ۳ قاشق غذاخوری؛ ▪ روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری. ● طرز تهیه: جعفری خرد شده را در ظرفی کم عمق بریزید. ذرت پخته شده را روی جعفری به شکل گل در آورید. لبو خرد شده را در کنار ذرت و در کنار لبه ظرف بچینید. بعد پیازچه خرد شده را به شکل های مختلف روی جعفری بچینید. می توان با هماهنگی رنگ ها (سبز، زرد، قرمز و سفید) تزئینات زیبایی انجام داد (منظور رنگ مواد اولیه) روغن زیتون، فلفل سیاه، نمک و آب لیمو را با هم مخلوط کرده و روی سالاد بریزید. ● نکته: در صورت نداشتن ترشی لبو، ۲۴ ساعت قبل از استفاده، لبو پخته را در سرکه قرار دهید. |