سالاد پنج رنگ

● مواد لازم برای چهار نفر


▪ سه عدد خیار متوسط


▪ یک عدد پیاز قرمز کوچک


▪ یک فنجان زیتون سیاه


▪ نصف فنجان پنیر فتا


▪ یک و نیم فنجان گوجه فرنگی خرد شده


▪ یک قاشق غذاخوری جعفری خرد شده


▪ سه برگ اسفناج یا چند برگ بزرگ شاهی


▪ نمک و فلفل به میزان دلخواه


● طرز تهیه


ابتدا خیارها را به خوبی شسته و سپس آنها را با پوست خرد کنید.


پیاز را پوست گرفته و به خوبی ریز کرده و پنیر فتا را به مکعب های کوچک درآورید.


گوجه فرنگی ها را در اندازه خیار برش داده و سپس تمام مواد را درون کاسه ای ریخته و با نوک چنگال به آرامی هم بزنید. سپس برگ های خرد شده جعفری را به آن اضافه کرده و به میزان دلخواه نمک و فلفل به آن بپاشید، هسته زیتون را خارج کرده کنار کاسه را با برگ های شاهی یا اسفناج تزئین کنید.