اسفناج سرشار از اسيد فوليك است كه يكي از ويتامين‌هاي گروه B است. از نقايص عصبي جنين پيشگيري مي‌كند و در سلامت جنين نقش دارد.
اسفناج داراي تركيباتي است كه از آسيب رساندن به عروق خوني بدن جلوگيري مي‌كند و موجب پايين آوردن هموسيستئين خون مي‌شود.
هموسيستئين ماده آزار دهنده جدار عروق خوني است كه موجب بيماري قلبي و عروقي مي‌شود و اسيدفوليك از اين مشكل پيشگيري مي‌كند.
اسفناج داراي آهن قابل ملاحظه‌اي است، اما جذب آهن در «اسفناج» به خوبي آهن‌‌هاي حيواني نيست.

اسفناج همچنين داراي لوتئين و زئازانتين است كه از تخريب شبكيه چشم جلوگيري مي‌كند، مانع كوري مي‌شود و موجب سالم ماندن ماكولاي چشم مي‌شود. اين سبزي بر اعصاب پاراسمپاتيك نيز تاثير مثبت مي‌گذارد.

اگر اسفناج با ماست خورده شود مانع جذب مقداري از كلسيم ماست مي‌شود.