تاپیک تخصصی برنامه نویسی شبکه: پاسخگویی به روز به کلیه سوالات عمومی و تخصصی
با سلام خدمت تمامی کاربران عزیز
در این تاپیک می توانید تمامی سوالات مربوط به برنامه نویسی شبکه را مطرح کنید و ما در اسرع وقت به سوالات شما عزیزان پاسخ خواهیم داد.
با تشکر
ممنون ميشم به سئوالات تقريبا تخصصي شبكه كه در پايين عنوان كردم پاسخ بديد.خيلي جاها پرسيدم ولي پاسخ كاملي دريافت نكردم
1-- با توجه به اطلاعات داده شده به سؤالات پاسخ دهید.
IP Address: 200.10.57.0 و Subnet Mask: 255.255.255.192
الف –Sub-Network هایاین آدرس شبکه بنویسید.
ب- Subnet ID و Broadcast ID این آدرس شبکه را بنویسید
2- چگونه می توان چند AP را در یک شبکه تنظیم ( Config) کرد؟
3-TTL در پکت های اترنت چیست؟ وکاربرد TTL را بنویسید
4-موارد استفادهِ Audio Matrix چیست و چه کاربردی دارد؟
5-کابل UTP چیست؟ تفاوت بین کابل های UTP و STP و SFTP را بنویسید و محل کاربرد آنها را ذکر کنید.
6-آخرین نسخه WiFi و پهنای باند آن را بنویسید.
7-کدامیک از پروتکل های RS232 و IR و RS 422 و Zigbee بازخورد (Feedback) ندارد؟
8-چه میزان از پهنای باند شبکه برای HD Video ، SD Video و Streo Audio و فرمان های زیگبی مورد استفاده قرار میگیرد؟ (Kbps)
9-- پروتکل های Zigbee , WiFi , Bluetooth , Wimax , RS 232 , IR , RS 422 را از لحاظ برد شبکه و سرعت انتقال دیتا مقایسه کنید.
10-MAC Address در دیوایس های زیگبی چیست و چه کاربردی دارد؟
11-مساحت تحت پوشش دستگاه های زیگبی را در فضای داخلی براساس مترمربع بیان کنید.
12-استاندارد سرعت انتقال دیتا و فرکانس و پهنای باند برای زیگبی چقدر است؟
13-چه زمانی میگوییم یک دستگاه میتواند بصورت مستقل (Standalone) کار کند؟ مزایای آن چیست؟
سلام.
من دارم برنامه می نویسم که به پورت 53 وصل میشه و اگه یه آدرس بش بدی برات آی پی شو میده!
خب الان مشکل اینجاست که نمیدونم جطور باید بسته پرس و جوی DNS رو بسازم؟ البته ساختار شو بلدما اما کردنشو نمی دونم.
لطفا راهنمایی کنین.
زیان سی شارپ
سلام.
من دارم برنامه می نویسم که به پورت 53 وصل میشه و اگه یه آدرس بش بدی برات آی پی شو میده!
خب الان مشکل اینجاست که نمیدونم جطور باید بسته پرس و جوی DNS رو بسازم؟ البته ساختار شو بلدما اما کردنشو نمی دونم.
لطفا راهنمایی کنین.
زیان سی شارپ
سلام.
لطفا راهنمایی کنین.
زیان سی شارپ
سلام.
لطفا راهنمایی کنین.
زیان سی شارپ