صندوق پیشنهادات و انتقادات تالار دانـشجو
با سلام
دوستان اگر پیشنهاد یا انتقاد خاصی دارند از طریق این تاپیک یا از طریق ایمیل به آدرس
javid.malek4@gmail.com
shokolatshokolat@yahoo.com
بفرستید. تا انشالله شاهد روند رو به رشد این انجمن باشیم.
با تشکر
باسلام
مدیریت جدیدتالارتونوبهتون تبریک می گویم امیدوارم دراین تالارازخدمات ارزنده شمابه نحوخیلی خوبی همچون تالارهای تحت سرپرستی قبلی شمادوستان وکاربران استفاده نمایند.سلامتی شماراآرزومندم.
با سلام و عرض ادب خدمت کاربران گرامی و همیشه همراه راسخون :
در حال برگزاری چهارمین مسابقه ی پیش بینی فوتبال هستیم . در این نظر سنجی می خواهم نظر شما عزیزان را در مورد عملکرد خودم ، بدانم.
ابتدا این نظر سنجی فقط با زدن دکمه ی تشکر است و در نظر سنجی بعدی همه ی شما شرکت کنندگان ، می توانید به صورت کاملا مبسوط دلایل نظر خود را هم ذکر کنید. تا راه گشای آینده ما باشد.
این هم نشانی نظر سنجی:
پس فعلا فقط با زدن دکمه ی " تشکر" .
سپاس
با سلام و عرض ادب ، لطفاً در تاپیک زیر شرکت کنید
http://www.rasekhoon.net/forum/thread/720704/page1
با تشکر
یا مقلب القلوب و الابصار یا مدبرالیل و النهار
یا محول الحول و الاحوال حول حالنا الی احسن الحال
یادم باشد که زیبایی های کوچک را دوست بدارم حتی اگر در میان زشتی های بزرگ باشند
یادم باشد که دیگران را دوست بدارم آن گونه که هستند ، نه آن گونه که می خواهم باشند
یادم باشد که هرگز خود را از دریچه نگاه دیگران ننگرم
که من اگر خود با خویشتن آشتی نکنم هیچ شخصی نمی تواند مرا با خود آشتی دهد
یادم باشد که خودم با خودم مهربان باشم
چرا که شخصی که با خود مهربان نیست نمی تواند با دیگران مهربان باشد .
مدیر بزرگوار جناب javid1000 ، اگر در طول سال 1391 قصوری از حقیر سرزده وبه هر جهت از دست من رنجیده اید به بزرگواری خود ببخشید . امیدوارم با راهنمائیها و پیشنهادات و انتقادات خودتان بنده را در پیشبرد هرچه بهتر تالار همسفران رهنمون باشید .
حلول سال نو و بهار پرطراوت را که نشانه قدرت لایزال الهی و تجدید حیات طبیعت می باشد را به جنابعالی و خانواده محترم تبریک و تهنیت عرض نموده و سالی سرشار از برکت و معنویت ، ازدرگاه خداوند متعال برای شما مسئلت مینماییم .
حلول سال نو و بهار پرطراوت را که نشانه قدرت لایزال الهی و تجدید حیات طبیعت می باشد
رابه مدیر بزرگوار جناب mohamad_43 تبریک و تهنیت عرض نموده و سالی سرشار از برکت و معنویت
را ازدرگاه خداوند متعال و سبحان برای شما مسئلت مینمایم..امیدوارم همیشه موفق و موید در هر کاری باشید.یاعلی
|
|
|
|
|
.
.
.
.
´¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
…*…*…*…*…*…*…*…*…*…*…*
….سال نو مبارک….
…*…*…*…*…*…*…*…*…*…*…*
¸.•*´¨`*•. ¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
.
.
.
حلول سال نو و بهار پرطراوت را که نشانه قدرت لایزال الهی و تجدید حیات طبیعت می باشد
رابه شما دوستان عزیز تبریک و تهنیت عرض نموده و سالی سرشار از برکت و معنویت
را ازدرگاه خداوند متعال و سبحان برای شما مسئلت مینماییم..امیدوارم همیشه موفق و موید در هر کاری باشید.یاحیدریاعلی
سلام
امکان داره تایپیک ویژه هرس در تالار کشاورزی تاسیس بشه
ضمن سلام و عرض ادب خدمت تمامی دوستان راسخونی
خوش حال می شویم به تالار آموزش زبان ها و گویش های محلّی هم سری بزنید.
هم چنین در این تالار در حال حاضر دوره ی آموزشی آموزش گویش و زبان استان خراسان جنوبی در حال برگزاریست.
در هر هفته هم در زیر تالار آزمون ها آزمونی گرفته می شود که هم جنبه ی آموزشی دارد و هم جنبه ی تفریح و سرگرمی.
ضمناً کاربران شرکت کننده در آزمون از امتیاز ویژه نیز برخوردار می گردند.
| برای رفتن به تالار روی عکس زیر کلیک کنید |