راسخون

ویندوز کامل و پرسرعت با Windows XP DeLuXe Edition 2010 v2.0

amuzesh2005 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6524
|

Windows XP DeLuXe Edition 2010 v2.0 with SATA Driver : ویندوزی که مشاهده میکنید یکی از زیباترین ویندوزهای xp جهان و دقیقتر اگر بگوییم کاملترین آنها میباشد.این ویندوز به صورت چندگانه میباشد به طوری که موقع نصب همراه با بوت شما میتوانید انتخاب کنید که ویندوز را نصب کنید یا برنامه های دیگر را.. این ویندوز حتی برنامه معروف بک آپ گیری نورتون را نیز داراست.منجمله میتوان به نرم افزارهایی مانند نت فریم ورک 4 یا حتی فلش پلیر یا حتی برنامه اجرا کننده جاوا+آپدیت اشاره کرد. در کل شما با ویندوزی تمام حریف رو برو هستید که با نصب ان علاوه بر نصب ویندوز کامل تمام نرم افزارهای جانبی را نیز همراه خود دارید.طرح زیبا و شیک این ویندوز نیز نباید فراموش شود.ویندوزی از جنس سرویس پک 3 همراه با جدیدترین آپدیت ها + ساپورت درایورهای ساتا..

دانلود با حجم 2.5 گیگابایت و لینک مستقیم از دلتافوکس

Microsoft Silverlight
Adobe Flash Player ActiveX
Adobe Flash Player
Adobe Shockwave Player
Java(TM) 6 Update 20
K-Lite Mega Codec Pack
QuickTime Alternative
EVEREST Ultimate Engineer Edition
Internet Download Manager
UltraISO Premium Retail
Microsoft .NET Framework 4
Adobe Reader
AIMP2
7-Zip
CCleaner
Mozilla Firefox

DOWNLOAD:

Password: www.deltafoxy.com

mostafavys12 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 656
|

ویندوز فوق العاده ای مخصوصا برای استفاده خانگی من خودم نسخه sp2 دارم و خوب جواب داده

amuzesh2005 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6524
|

باسلام امیدوارم حالتون خوب باشد بنده عادت دارم چیزی را که خودم تجربه نکردم به هیچ وجه به کسی اون چیزرا پیشنهاد نمیکنم خودم الان ازاین ویندوز استفاده میکنم امیدوارم همیشه شاد باشید ودرپناه خداوند بزرگ