جوایزمسابقات راسخون
دوستان
نظرتون درموردکیفیت جایزه های تعیین شده برای مسابقات راسخون (جداازاجرمعنوی آن) چیست؟
نظردهید
به بحث می نشینیم:
جوایزش خوبه فقط به نظر من فروشگاه سایت باید منطقی تر بشه تا گرفتن حسنه قابل توجیه باشه اکثر وسایل داخل فروشگاه قیمتشون با بازار یکیه و در بعضی موارد حتی بیشتر ...........به نظر من جوایز بشه فقط حسنه اما فروشگاه هم اصلاح بشه
جوایزش خوبه فقط به نظر من فروشگاه سایت باید منطقی تر بشه تا گرفتن حسنه قابل توجیه باشه اکثر وسایل داخل فروشگاه قیمتشون با بازار یکیه و در بعضی موارد حتی بیشتر ...........به نظر من جوایز بشه فقط حسنه اما فروشگاه هم اصلاح بشه
به نظر من پیشنهاد جالبی هست جوایز بیشتر حسنه باشه ولی تنوع محصولات فروشگاه بیشتروقیمت ها کمترشود
البته برای اینکه جنبه جذبی مسابقاب حفظ بشه یاید تبلیغات برای این کاز( خرید با تخفیف بالا از فروشگاه) بیشتر شود
و یا هم اینکه جوایز طی مسابقات دوره ای اهدا شوند نه روزانه
جوایز تعریفی نداره
جوایز بد نیست!!!!!!!!! میتونه بهتر باشه
جوایز تعریفی نداره
کاربرعزیز:
چه پیشنهادی برای هرچه بهترشدن جوایزدارید؟ مطرح نمائید.خواسته شماچیست؟
با سلام:
به نظر بنده بایستی جوایز یه قدری بهتر از این جوایز کنونی بشه البته این کار مطمئناً اثرات مطلوب تر و باز خورد مناسب و اهرم تشویقی مهم در جهت جذب کاربر برای فعالیتهای فرهنگی خواهد داشت.
به هر حال شکر نعمت نعمتت افزون کند - کفر ، نعمت از کفت بیرون کند.
از مسئولین راسخون و همه عزیزانی که در جهت پیشبرد اهداف عالیه اسلام و نظام جمهوری اسلامی ایران تلاش میکنن واقعاً از صمیم قلب سپاسگزاری میکنم.امیدوارم همیشه موفق ومرضی امام زمان (عج الله تعالی فرجه الشریف) باشید.
هر روز بی ارزش تر از دیروز
جوائز تکراری شده
خوبه ولی بهتره که جوایز مناسبتی باشه و خیلی خوب.در ضمن بهتره از فروشگاه هم بدن مخصوصاً بازی های پولی.
هم جوایز خوب داره هم جوایز.....
والا چه عرض کنم.