راسخون

اسامي ممنوع در ويندوز!

mina_k_h کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 12298
|

یک پوشه جدید ایجاد کنید (راست کلیک کنید و از New بر روی Folder کلیک کنید).

سپس برای نام آن عبارت con را تایپ کنید. نکته جالب این موضوع اینجاست، شما هرگز نمی توانید فولدری با نام con ایجاد كنيد! همچنين نامهايي مانند prn ، nul ، com1 و aux نيز غير قابل استفاده هستند.

دليل آن اين است كه con , aux , prn , com1 ابزارهای از پیش تعریف شده سیستم عامل هستند و همانند فایل های موجود غیر قابل تکرارند. همچنين عبارت CON مخفف Console یا همان ورودی و خروجی ارتباط با سیستم عامل قدیمی خودمان، DOS هست.

اگر خواستید یك فولدر به این اسامی بسازيد در هنگام rename  کلیک راست کرده و در قسمت insert unicode روی هر كدام از گزینه ها برويد مي توانيد اسم دلخواهتان را بنويسيد

tachberdee کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 4133
|

بعضی از نام ها در متغیرهای سیستم عامل استفاده شده اند و دارای معنی خاصی هستند. پس نمی توان آنها را در قسمت نام فایل یا نام پوشه استفاده نمود. این اسامی که به آنها اسامی رزرو شده سیستم عامل نیز می گویند عبارتند از:

Con , lpt1 , lpt2 , lpt3 , lpt4 , lpt5 , lpt6 , lpt7, lpt8 , lpt9 , prn , com1 , com2 , com3 , com4 , com5 , com6 , com7, com8 , com9 , nul

اگر باورتون نمیشه یک پوشه بسازید و اسم اون ، یکی از نام های ذکر شده بزارید!!!!!

شما فرض کنید من یک پوشه میخام در درایو d بسازم و اسم اون رو con بزارم ( من به دلخواه در درایو d میسازم )

در داس تایپ کنید md d:\con\... و سپس enter رو بزنید ( دقت کنید که اول کلمه md d:\con سپس کلمه ...\ که بعد از کلمه con قرار دارد )
سپس درایو d رو باز کنید. مشاهده می کنید که پوشه با نام con ساخته شده

برای حذف اون پوشه ، در داس تایپ کنید rd d:\con\... ( اگر پاک نشد ویندوز را دوباره نصب کنید و فرمان rd d:\con\... را دوباره تایپ کنید تا پاک شود )

من به دلخواه در درایو d ساختم. میتونید بجای درایو d ، درایو مورد نظر یا مسیر مورد نظر را تایپ کنید و در جای دلخواه بسازید

برای کپی کردن فایل در این گونه پوشه ها ،فایل هاتون رو zip کنید و سپس فایل ها را در پوشه های ساخته شده unzip کنید. ( همین جوری نمیشه فایل رو در این پوشه ها کپی کرد )