دقیقه 90
شمادوست راسخونی:
آیادقیقه نودکارهایتان راانجام می دهید؟ چرابعضی هااینطوری هستند؟ درچندخط توضیح دهید
من خودم کم و بیش همین طور هستم و این به خاطر عدم برنامه ریزی در زندگیه و متاسفانه مسولان ما در تصمیمات کلان هم اکثرا به همین شیوه رفتار می کنند که جای تاسف داره
من خودم کم و بیش همین طور هستم و این به خاطر عدم برنامه ریزی در زندگیه و متاسفانه مسولان ما در تصمیمات کلان هم اکثرا به همین شیوه رفتار می کنند که جای تاسف داره
چه پیشنهادی دراین مورددارید وچه تدابیری می اندیشیدکه این اتفاق نیافتد؟
چه پیشنهادی دراین مورددارید وچه تدابیری می اندیشیدکه این اتفاق نیافتد؟
همین جور که مشکل از عدم برنامه ریزی شروع میشه راه حلش هم رفتن به سوی برنامه ریزی کوتاه مدت وبلند مدت علمیه
بعضی اوقات پیش میاد ولی دلیلش اینه که آدما برنامه ریزی ندارن
این برمی گرده به همون مثال قدیمی که "کارامروزروبه فردانینداز" وقتی انسان بابرنامه ریزی صحیح وبموقع کارشوانجام بده دیگرنه استرسی خواهدداشت ونه درثانیه های آخراقدام به کاری خواهدکرد.
حالا دقیق90 خوبه اکثرا کارها را تو وقت اضافه انجام میدیم ثبت نام های کنکور با اینکه یک ماه وقت داره دیدید چند بار تمدید میشه
حالا دقیق90 خوبه اکثرا کارها را تو وقت اضافه انجام میدیم ثبت نام های کنکور با اینکه یک ماه وقت داره دیدید چند بار تمدید میشه
کاری که مهمه نبایدبه وقت اضافه یادقیقه نودکشوندش
اصلا نه تنها اینجورنیستم بلکه ازاطرافیان که دقیقه نودی هستند انتقادوگله میکنم
دیقه نود که نه ولی گاهی اوقات به 45 دیقه میرسه
سلام
کلا دقیقه 90 کی میگن یعنی من
خدا میدونه دست خودم نیست و هربار به خودم قول میدم که لااقل دقیقه 70 کارمو انجام بدم نمیشه
اما خوبیش به اینکه تموم حواس پنجگانتو به علت ضیق وقت صرف اون موضوع میکنی و اونو به درستی تمام انجام میدی
البته اینکه یکی مثل من دقیقه 90 هستش علتش چیزی نیست جز نداشتن برنامه ریزی مناسب
هستیم خدمت دوستان
فعلا
من سعی میکنم آدم دقیقه 90 نباشم و ترجیح میدم کارهام رو سر فرصت و حوصله ، با دقت و تمرکز انجام بدم.
هرچند بعضی وقت ها پیش میاد که کارهام رو آخرین لحظات به پایان میرسونم. اینکه بعضی از افراد دقیه نودی هستن میتونه چند تا علت داشته باشه.
بعضی از افراد تا در تنگنا و فشار قرار نگیرن کارهاشون رو انجام نمیدن
بعضی از افراد به دلیل عدم برنامه ریزی و زمانبندی درست برای انجام کاهاشون وقت کم میارن.
بعضی از افراد (به خصوص بعضی از دانشجوها)معتقد هستن بازدهی کارهایی که در آخرین لحضات انجام میشه بیشتره. بعضی از دانشجویان به اصطلاح شب امتحانی گاهی نمرات خیلی خوبی میگیرن که نشانه ای از این ادعا هست.
و دلایل زیاد دیگه ای باعث میشه انجام بعضی کارها به دقیقه 90 ختم بشه.