راسخون

صندوق انتقادات و پیشنهادات تالار وبلاگ نویسی

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

برنامه ثبت نام هفتگی باموضوع"وبلاگهای راسخون زیرذره بین"رودرکجاوکدوم لینک وزیرتالاربایستی ثبت نام کرد؟ باتشکر

hossein201273 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 26938
|

برنامه ثبت نام هفتگی باموضوع"وبلاگهای راسخون زیرذره بین"رودرکجاوکدوم لینک وزیرتالاربایستی ثبت نام کرد؟ باتشکر

با سلام وعرض ادب واحترام

شما در برنامه ذره بین وبلاگ نویسان ثبت نام کرده اید ،در مهر ماه نوبت شما خواهد بود ،لذا در لینک زیر ما ثبت نامی می پذیریم

http://www.rasekhoon.net/forum/thread/879328/page1/

farshon کاربر طلایی1
|
|

باسلام وخداقوت

بابت وبلاگهای زیرذره بین لطفا"وبلاگی که ارائه میشه حتما"بالیک فعال ارائه بشه درحال حاضروبلاگ"شیعه 12امام"موضوع بررسی وبلاگ این هفته بامشکل غیرفعال بودن لینک مواجهه شده.باتشکر

|
|

باسلام وخداقوت

بابت وبلاگهای زیرذره بین لطفا"وبلاگی که ارائه میشه حتما"بالیک فعال ارائه بشه درحال حاضروبلاگ"شیعه 12امام"موضوع بررسی وبلاگ این هفته بامشکل غیرفعال بودن لینک مواجهه شده.باتشکر

با سلام وصد درود

الان موضوع گفته شده مورد بررسی قرار خواهد گرفت

omiddeymi1368 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6610
|

سلام داداش حسین؛

یه سؤال داشتم، توی تالار وبلاگ نویسی تاپیکی برای طرح سؤالات و مشکلات وجود داره؟؟؟!!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

علی الحساب، مشکلامو همین جا میگم:

توی دو تا وبلاگم، پیغام زیر بعد از باز کردن وبلاگ نشون داده میشه. علّتش چیه؟

1.  http://rieconomics.rasekhoonblog.com

2.  http://mechanic.rasekhoonblog.com

دیگه اینکه وبلاگ اوّلیم رو وقتی باز میکنم، اوّل میره به سمت راست دوباره میاد به سمت مرکز(یعنی از همون ابتدا درست لود نمیشه).

خیلی ممنون از توجّهت.

|
|

سلام داداش حسین؛

یه سؤال داشتم، توی تالار وبلاگ نویسی تاپیکی برای طرح سؤالات و مشکلات وجود داره؟؟؟!!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

علی الحساب، مشکلامو همین جا میگم:

توی دو تا وبلاگم، پیغام زیر بعد از باز کردن وبلاگ نشون داده میشه. علّتش چیه؟

1.  http://rieconomics.rasekhoonblog.com

2.  http://mechanic.rasekhoonblog.com

دیگه اینکه وبلاگ اوّلیم رو وقتی باز میکنم، اوّل میره به سمت راست دوباره میاد به سمت مرکز(یعنی از همون ابتدا درست لود نمیشه).

خیلی ممنون از توجّهت.

سلام داداش

ما شورای عالی راسخون بلاگ را برای شما کاربران تشکیل دادیم ،از این به بعد هر سوالی داری ،دوست عزیزم در لینک زیر بپرس:

http://www.rasekhoon.net/forum/thread/866026/page1/

مشاوره تخصصی شورای عالی راسخون بلاگ

وفقط درباره مشکلت باید عرض کنم وبلاگ شما یه کد داخلش هست که ویروسی هست واین پیغام روی وبلاگ نمایان می شود ،باید بررسی کنید ببینید چه کدی قرار داده شده در این وبلاگ که ویروسی دارد .

سپاس

qodrat کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 12046
|

با سلام خدمت شما

مدت نشست های وبلاگ نویسی به نر من کوتاه هست. تا مطلب می خواد جا بیافته مقداری زمان میبره.

از اون گذشته نظر مسول مربوط در مورد طرح رو هم نداشتیم.

اگه نظری داده بشه و سبک سنگین نشه و در نهایت نتیجه گیری نشه تاثیرش در اجرا کمتر خواهد بود.

مدت پیشنهادی بنده یک ماه هست. اون هم دست کم.

با احترام

|
|

با سلام خدمت شما

مدت نشست های وبلاگ نویسی به نر من کوتاه هست. تا مطلب می خواد جا بیافته مقداری زمان میبره.

از اون گذشته نظر مسول مربوط در مورد طرح رو هم نداشتیم.

اگه نظری داده بشه و سبک سنگین نشه و در نهایت نتیجه گیری نشه تاثیرش در اجرا کمتر خواهد بود.

مدت پیشنهادی بنده یک ماه هست. اون هم دست کم.

با احترام

سلام به شما

بسیار سپاسگزارم که پیشنهاد دادید ،پیشنهاد خوب وبه جایی هست ،مورد بررسی قرار خواهد گرفت وان شالله در برنامه های بعدی نشست های تخصصی لحاظ خواهد شد

farshon کاربر طلایی1
|
|

باسلام مدیرگرامی

یه پیشنهادی دررابطه باگارگاههای وبلاگ نویس داشتم واون اینکه میشه واسه ایجادانگیزه برای کاربران باهماهنگی راسخون به کاربران گواهینامه شرکت درکارگاه آموزشی اعطانمایید؟باتشکر

|
|

باسلام مدیرگرامی

یه پیشنهادی دررابطه باگارگاههای وبلاگ نویس داشتم واون اینکه میشه واسه ایجادانگیزه برای کاربران باهماهنگی راسخون به کاربران گواهینامه شرکت درکارگاه آموزشی اعطانمایید؟باتشکر

با سلام وسپاس از پیشنهادتان /کارگاه های ما به صورت مجازی هست وحضوری نیست که بتوان گواهینامه آموزشی صادر کرد ،ولی به هرحال حتما پیشنهادتان را با روابط عمومی وشخص مسوول وبلاگ های راسخون بلاگ درمیان خواهم گذاشت .

سپاس

farshon کاربر طلایی1
|
|

مدیرمحترم

درصورت امکان درقسمت فوقانی مدرک درج شودآموزش مجازی .درضمن اگرزیرتالارمسابقات وبلاگ نویسی وجودداردچراتمام اعلانهادرپستهای جداگانه ارایه شده؟من بانگاهی گذرامشاهده کردم درضمن اگردرخواستی ازشمامیشه صرفاجهت پیشنهاداست نه انتقاد.باتشکرمجدد

manager_fromblog کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 132
|

مدیرمحترم

درصورت امکان درقسمت فوقانی مدرک درج شودآموزش مجازی .درضمن اگرزیرتالارمسابقات وبلاگ نویسی وجودداردچراتمام اعلانهادرپستهای جداگانه ارایه شده؟من بانگاهی گذرامشاهده کردم درضمن اگردرخواستی ازشمامیشه صرفاجهت پیشنهاداست نه انتقاد.باتشکرمجدد

ان شالله با موافقت روابط عمومی اگر موافقت صورت گرفت ،حتما اجر ا خواهیم کرد ،تالار نقد وبررسی مسابقات وبلاگ نویسی موجود هست ودر امضای بنده لینک آن هم قابل مشاهده است

با سپاس واحترام

حسین رضایی

liasam کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 1143
|
باسلام..... در آستانه ماه مبارک رمضان هستیم و از آنجایی که وبلاگ تویسی باعث افزایش اطلاعات فردی و به اشتراک گذاشتن مطالب آموزنده با دیگران میشه موضوع وبلاگ نویسی در ماه رمضان را با هر موضوعی که صلاح میدونید رااگر مقدور هست به فعالیت های وبلاگ نویسان راسخونی اضافه کنید..
|
|

باسلام..... در آستانه ماه مبارک رمضان هستیم و از آنجایی که وبلاگ تویسی باعث افزایش اطلاعات فردی و به اشتراک گذاشتن مطالب آموزنده با دیگران میشه موضوع وبلاگ نویسی در ماه رمضان را با هر موضوعی که صلاح میدونید رااگر مقدور هست به فعالیت های وبلاگ نویسان راسخونی اضافه کنید..

با سلام هشتیمن برنامه باشگاه با موضوع رمضان برای ارایه وبلاگ وبلاگ نویسان راسخونی فعالیتش را آغاز ومنتظر انتشار وساخت وبلاگ دوستان راسخونی هست 
rasekhoon_weblog کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 1561
|

عرض سلام و ادب و احترام

ضمن تشکر و قدردانی ویژه از همراهی وبلاگ نویسان که از ابتدا تا انتهای طرح بزرگ اولین سوگواره‌ی عاشورایی راسخون ما را یاری کرده و اتفاقی نو رقم زدند به اطلاع می‌رساند قسمت وبلاگ نویسی برای کسانی که به هر دلیل، موفق به ارسال مطالب و محتوا تولید شده برای سوگواره عاشورایی نشده‌اند، تاریخ ارسال آثار و مطالب تا ساعت 24 روز جمعه 1394/09/27 تمدید و همه‌ی بزرگواران می‌توانند مطالب خود را در قسمت وبلاگ‌ها ارسال و آدرس وبلاگ خود را در تاپیک مربوطه ثبت بفرمایند.

برای پاسخگویی به سوالات می‌توانید علاوه بر مراجعه به بخش باشگاه وبلاگ نویسان راسخون بلاگ و یا تاپیک انتقادات و پیشنهاد ها مراجعه فرمایید.