راسخون

صندوق انتقادات و پیشنهادات تالار وبلاگ نویسی

mahdi522 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 3148
|

با سلام خدمت کلیه وبلاگ نویسان و کاربران انجمن وبلاگ نویسی

کلیه انتقادات، نظرات و پیشنهادات خود  در مورد وبلاگ های راسخون را می توانید در این جا مطرح کنید تا در اسرع وقت پاسخگویی شود.

همچنین می توانید مشکلاتی را که در بخش وبلاگ های راسخون با آن مواجه شده اید را نیز عنوان کنید.

ردیف

عنوان مطلب

1

وبلاگ چیست؟

2

چرا وبلاگ راسخون؟

3

آموزش وبلاگ نویسی در راسخون

4

ساخت وبلاگ جدید در راسخون

5

وبلاگ های برتر

6

پست های برتر وبلاگ

onehamed کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6061
|

سلام پیشرفت وبلاگ نویسی در راسخون واقعاً عالی بوده است 

چرا از دوستان در تالار برنامه نویسی خواهش نمی کنید تا یه نرم افزار بسازند که قالب میهن بلاگ خود کار به قالب های راسخون تبدیل کنه ؟

شما می تونید اطلاعیه بدید ( حتی می توانید برای این کار هدیه هایی در نظر بگیرید )

shirani98 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 483
|

سلام پیشرفت وبلاگ نویسی در راسخون واقعاً عالی بوده است 

چرا از دوستان در تالار برنامه نویسی خواهش نمی کنید تا یه نرم افزار بسازند که قالب میهن بلاگ خود کار به قالب های راسخون تبدیل کنه ؟

شما می تونید اطلاعیه بدید ( حتی می توانید برای این کار هدیه هایی در نظر بگیرید )

با سلام خدمت شما مدیر گرامی

طبق صحبت هایی که با بچه های تالار وبلاگ نویسی داشتم قرار شد که نرم افزار هایی در این زمینه ساخته شود

که یکی از آن ها  ساخته شده و به زودی در این تالار برای دانلود عموم قرار داده می شود

nazaninfatemeh کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 81124
|

باسلام و خسته نباشید و با ارزوی قبولی طاعات و عبادات شما در این ماه

میخواستم یک سوالی بپرسم و ان اینکه ملاک شما برای انتخاب وبلاگ برتر چیست؟من بعضا دیدم که تعداد مخاطبینی که از وبلاگ بازدید کرده اند را ملاک قرار میدهید و به نظر من درست نیست چون معلوم است که وبلاگی که 6 ماه است که ساخته شده باید طبیعتا بازدیدکننده بیشتری هم داشته باشد نسبت به وبلاگی که یک ماه است ساخته شده.به نظر من در انتخاب وبلاگهای برتر دارید کوتاهی می کنید و امار و مطالب همان ماه را ملاک انتخاب قرار نمیدهید .مانند پربیننده ترین وبلاگ ها و برترین وبلاگ ها که اصلا تغییری نمیکنند یعنی به نظرم کسی که جزء نفرات اولینی بوده که وبلاگ در راسخون ساخته برنده است هرماه حالا چه هر ماه مطلبی در وبلاگش بگذاردد و چه مطلبی نگذارد.

یک وبلاگی که بعد از وبلاگ من ساخته شده را چندین بار وبلاگ هفته معرفی میکنید ولی ...

این انتقاد را نکردم که وبلاگ خودم را مطرح کنم چون میبینم که حق وبلاگ های دیگر هم مانند وبلاگ من ضایع میشود

rasekhoon_weblog کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 1561
|

با سلام خدمت شما

همانطور که بارها در این مورد توضیح داده ایم ، ملاک اصلی برای معرفی وبلاگ های برتر ، فعالیت مستمر و پست های مفید یا فعالیت ویژه ای در وبلاگ است . بازدید یا قدمت وبلاگ تاثیری در انتخاب ندارد ، اگر به لیست وبلاگ های برتر که معرفی شده اند نگاهی بیندازید مشاهده میکنید که بعضی وبلاگ ها به تازگی ایجاد شده اند ولی بخاطر فعالیت مستمر و مفید در مدت اخیر بعنوان وبلاگ برتر انتخاب شده اند . وبلاگ شما هم با ادامه روند فعالیت مستمر حتما در آینده بین وبلاگ های برتر خواهد بود .

بخش  پربیننده ترین وبلاگ ها و برترین وبلاگ ها هم بصورت خودکار توسط نرم افزار لیست میشوند و هیچ امتیاز یا جایزه ای ندارد .

09303495228 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8721
|

با عرض سلام خدمت دوستان عزیز

طرح صالحین راسخونی

از همه دوستان دعوت میکنم تا در تالار صالحین فعالیت کنند و در طرح ایجاد مباحث شرکت کنید. برای آشنایی به لینک های زیر مراجعه کنید.

طــرح صــــالــحـیــن راســــخــــونــی

+++طرح ویژه مشارکت در ایجاد و مدیریت مباحث تالار صالحین راسخون+++

با تــــــــشکر مدیر تالار صالحین

H . S

AliFanoodi کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 17248
|

ضمن سلام و عرض ادب و احترام

پیشنهاد می دهم در پستی نام افرادی که ثبت نام آن ها در صندلی داغ قطعی شده است، وارد نمایید.

با تشکّر.

hossein201273 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 26938
|

پیشنهاد می دهم در پستی نام افرادی که ثبت نام آن ها در صندلی داغ قطعی شده است، وارد نمایید.

با تشکّر.

فرمایش شما انجام شد وتا 18بهمن یعنی تا جمعه هفته بعد تمدید شد

|
|

با تشکّر.

فرمایش شما انجام شد وتا 18بهمن یعنی تا جمعه دو هفته بعد تمدید شد

sayyed13737373 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6674
|

با سلام.

کارتون عالیه.اگر قرار به انتخاب تالار برتر باشه حتما تالار وبلاگ نویسی اول میشه.کلی برنامه دارید.خیلی خوبه.من همه ی برنامه هاتونو دنبال میکنم و مطالبتونو میخونم.

مخصوصا کارگاه آموزش مقدماتی زبان HTML برای قالب سازی وبلاگ خیلی به دردم خورد .دست شما درد نکنه.

|
|

با سلام.

کارتون عالیه.اگر قرار به انتخاب تالار برتر باشه حتما تالار وبلاگ نویسی اول میشه.کلی برنامه دارید.خیلی خوبه.من همه ی برنامه هاتونو دنبال میکنم و مطالبتونو میخونم.

مخصوصا کارگاه آموزش مقدماتی زبان HTML برای قالب سازی وبلاگ خیلی به دردم خورد .دست شما درد نکنه.

سلام آقا سید ،پیگیری های برنامه های مستمر تالار از 25دی ماه به بعد باعث پیشرفت روز افزون راسخون هست ،سعی ما برای است که تالار وبلاگ نویسی راسخون را در قبال تالارهای وبلاگ نویسی دیگری که در فضای مجازی هست وتعلیق وبی حال هست فعال وزنده نگه داشته وروز به روز در پیشرفتش کمک کنیم ،امیدوواریم رتبه برتر واول تالار های راسخون را داشته باشد

amirhossein1392 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 16034
|

سلام. آیا در وبلاگ هایی مانند نجوم که در مورد موضوع خاصی فعالیت می کنند تبادل لینک با وبلاگ های نامرتبط با موضوع تأثیری منفی در برگزیده شده در مسابقات وبلاگ نویسی دارد؟ ممنون

|
|

سلام. آیا در وبلاگ هایی مانند نجوم که در مورد موضوع خاصی فعالیت می کنند تبادل لینک با وبلاگ های نامرتبط با موضوع تأثیری منفی در برگزیده شده در مسابقات وبلاگ نویسی دارد؟ ممنون

با سلام

اگر در قوانین وشرایط داوری آن مسابقه ذکر شده باشد می تواند تاثیر منفی در حین داوری داشته باشد .پیشنهاد می کنم قوانین داوری را مطالعه کنید

amirhossein1392 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 16034
|

با سلام

اگر در قوانین وشرایط داوری آن مسابقه ذکر شده باشد می تواند تاثیر منفی در حین داوری داشته باشد .پیشنهاد می کنم قوانین داوری را مطالعه کنید

باسلام مجدد. آخه وبلاگ های نجوم کم هستند. با این وجود لینک کردن وبلاگ های غیر مرتبط عاقلانه است؟ لینک کردن وبسایت ها با لینک کردن وبلاگ ها چقدر فرق داره؟ ممنون

|
|

با سلام

باسلام مجدد. آخه وبلاگ های نجوم کم هستند. با این وجود لینک کردن وبلاگ های غیر مرتبط عاقلانه است؟ لینک کردن وبسایت ها با لینک کردن وبلاگ ها چقدر فرق داره؟ ممنون

ما در وبلاگ ها معمولا یک لینکستان داریم ویه لینکدونی :اصولا از لینکستان برای سایت ها ولیندکدونی برای وبلاگ ها استفاده می کنند،می تونید چند وبلاگ مرتبط با نجوم در فضای مجازی را لینک وهمچنین سایت ناسای آمریکا ،سایت هوافضای ایران وچند خبرگزاری مهم را لینک کنید ،همچین هم واجب نیست که حتما چندها لینک داشته باشید :همین که حدواد 5لینک انجام دهید کافیه ضمن اینکه از این به بعد فقط سوالات خود را در تاپیک اتاق ماوره تخصصی تالار بپرسید تاپیک آن در قسمت ویژه تالار موجو هست