راسخون

نظرتون در مورد سیگار کشیدن در محافل عمومی

reza_rasekhekhoon کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 878
|

با سلام خدمت دوستای گل راسخونی. شاید برا شما هم پیش اومده باشه که تو خیابون راه میرین و نفر جلویی سیگار میکشه و دودش تو صورت شما میاد نظرتون در مورد این افراد چیه؟ کلا افرادی که در محافل عمومی سیگار میکشن رو چه جور افرادی تلقی میکنین؟

لطفا راهکارهایی برای جا افتادن فرهنگ سیگار نکشیدن در محافل عمومی ارائه کنید؟

آیا باید قوانینی وضع بشه که با این جور افراد برخورد بشه؟

و...

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

بله درخارج ازکشوربرای مردم اتاقهایی درنظرگگرفته اندبنام اتاق سیگارودرآنجاافرادمی تواننداین نیازغیرارادیشونوتامین کنندتنهاپیشنهادم اینه که وقتی فردسیگاری دودسیگارشوبه طرف من وشمامی فرسته بایستی اونوداخل یه اتاق حبسش کنیم وبهش یک باکس سیگاربدیم وبگیم: حالابکش. طبعا" بعدازکشیدن یک الی دوسیگارکارشومتوقف خواهدکرد، یک راه دیگرهم اینه که شهرداری ویاسایرارگانهامثلل وزارت بهداشت بیایدوجریمه برای آن درمحافل عمومی تعیین نمایدهرچندکه درحال حاظرهم بخشنامه ای براین منوال برای کارکنان دولت رسیده ولی کسی کمتر توجه می نمایداگراینکاردرسطح همه ادارات وجامعه عمومی شودتقریبا" جلوی این عمل گرفته خواهدشدبنظرمن فرهنگ سازی نقش بسیارزیادی دراین امردارددرکشورهای غربی باتبلیغات این محصول منجربه افزایش کشیدن سیگارخصوصا" دربین جوانان ونوجوانان شاهدهستیم درصورتیکه اگردرکشورماضدتبلیغ صورت بگیردعملی ترخواهدبودبذارین ببینیم سایردوستان نظرشون دراین موردچیست؟

deremel400 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 226
|

یک نشانه روشن از بی فرهنگی و عدم توجه به حقوق دیگران

MIRZAEI10 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 732
|

به حقوق دیگران تجاوز میکنند و حق الناس محسوب میشه و باید حواسشون باشه که  یه روزی باید جواب بدن!!

smst1984 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 555
|

برام خیلی پیش اومده تو فضای بسته کسی سیگار میکشه تا مرز خفگی میره آدم به نظرمن این نشانه فرهنگ پایین و عدم درک مناسب دیگرا ن هستش. باید قوانینی وضع بشه و با همچین افرادی برخورد بشه!!

tahmores کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 11998
|

کشیدن سیگار در محفل  عمومی مثل جیغ کشیدن در گوش دیگران 

با این تفاوت که جیغ کشدن  با صدا دیگران رو میرنجونه  اما سیگار بی صدا   .......

هرگز کسی رو از خودتون  نرنجونید

farshon کاربر طلایی1
|
|

قسمتي ازحقوق كاركنان دانشگاه علوم پزشكي بعلت تبليغ درمورد عدم استفاده دخانيات وموادافيوني مي باشدچه برسدبه اينكه اين كاركنان بهداشتي و درماني خودشان اقدام به كشيدن سيگارنمايند.اينوجهت اطلاع گفتم واسه آندسته ازهمكارانيكه به اين امرمهم واقف نيستند.

nikbakht88 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 5887
|

سلام و تشکر

از بدترین کارها در بین جمع سیگار کشیدن است که انگار نه انگار دیگران هم حضور دارند که این نشان ازبی فرهنگی و یا عدم اطلاع رسانی و اگاهی دهی از طرف جامعه است. کل جامعه باید دست بکار شوند تا این معضل رفع شود. جزء موقعیت نشناس ترین جایگاه برای سیگار کشیدن، کشیدن آن در اتوبوس و در این فضای بسته و کوچک است. بدتر اینکه خود راننده سیگاری باشد و صاحب و مالک اتوبوس. و مجبوری بعنوان یک مسافر سکوت کنی چرا که ایشون معتاد هستند و خماری جان سرنشینان را بخطر می اندازد.

با تشکر 

farshon کاربر طلایی1
|
|

من نظاره گرپزشکانی بودم که باکمال تعجب باوجودیکه خودشان مبلغ سلامتی هستندسیگارشونوباسیگاربعدی روشن می کردندواقعا" جای بسی تاسف است درضمن تبلیغاتی که اخیرا" برروی پاکتهای سیگارانجام شده ومی شودتاحدودی جلوی سیگارکشیدن جوانان روگرفته .باتشکر

mina_k_h کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 12298
|

متأسفانه این مسئله بصورت یک معظل درآمده! خود من هر وقت ی آدم سیگاری جلو باشه زود ازش جلو میزنم که دودش بهم نخوره! اما کاش میشد که برای این جور افراد که حقوق دیگران رو پایمال میکنند جریمه در نظر بگیرند.

deremel400 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 226
|

چند وقت پیش تو خیابون داشتم می رفتم دیدم این نفر جلویی ازش یک دودی میاد مثل اگزوز 18چرخ فکر کردم طرف داره آتیش می گیره یک مقدار سرعتم را زیاد کردم رفتم جلوش دیدم یدونه سیگار گذاشته دم دهنش 5 برابر قطور تر از سیگار معمولی .................همین طور جلو بره فردا طرف سیگار میخره اندازه یدونه اگزوز

fatemeh313 کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 3218
|

با عرض سلام

واقعا آدم وقتی یه نفر رو میبینه که سیگار میکشه باید به حالش افسوس بخوره که یه نفر بخواد اینجوری هم جون خودش و هم جون دیگران رو به خطر بندازه دیگه خانواده اش به کنار که هم آسیب جسمی می خورند هم ممکنه فرزندانش به طرف سیگار متمایل بشن.

من خودم اونقدر از دود سیگار متنفرم که یه لحظه هم نمیتونم تحملش کنم  و خیلی زود اگر امکان داشت از اون محل خارج میشم یا اینکه تذکر میدم که اون فرد سیگارش رو خاموش کنه البته باید تذکر مهربانانه و با احترام باشه تا به فرد توهین نشه چون این افراد مثل یه بیمار هستن .

تاسف بارترین نکته اینه که یه نفر که خودش دکتره و می دونه چقدر سیگار کشیدن و استشمام دود سیگار ضرر داره بیاد بشینه جلوت و سیگار بکشه دیگه آخه این رو چیکار کنیم.

با تشکر

abiri064 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 479
|

واقعا کار زشتیه ، این افراد نه تنها برای سلامتی خودشون ارزشی قائل نیستند به سلامتی دیگران هم اهمیتی نمیدن .

به نظرم هم باید با راهکارهای قانونی و هم فرهنگ سازی با این موضوع برخورد کرد. چون کاملا برخلاف حقوق شهروندی هست .

از طرفی مردم هم نباید بی اعتنا باشن . من شخصا هر وقت با این موارد مواجه میشم . با نحوه برخودم ( مثل سرفه کردن عمدی و ... ) یا با نگاه و ... به فرد میگم که از این کار اون ناراحت هستم .  

kamrantak کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 463
|

سلام . باید اینجا هم مثل اکثر کشورها سیگار کشیدن تو مکان های عمومی ممنوع و جریمه ی بالایی داشته باشه.جالبه اکثر جاهایی که تابلو سیگار ممنوع داره چسبیده به تابلو دارند سیگار می کشند!!!اینم یه خصلت بد بعضی از ایرانی هاست.انوقت ادعا می کنیم از نسل فلان و فلان هستیم و دارای فرهنگ و تمدن!!! به هر حال اونایی که مثلا تو خیابون راه میرن و سیگار می کشند و بی توجه به افراد پشت سرشون کاملا مشخص که از حق و حقوق شهروندی و هم نوع دوستی بویی نبردند.یا علی

mansoure1373 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 478
|

وحشتناکه..وحشتناک..

من نمی تونم تحمل کنم دود سیگار رو،بسیار از سیگار بدم میاد