کمک راسخونی!!!
ه نظر شما سایت راسخون چی کم داره؟
به نظر شما راسخون چجوری میتونه رضایت کاربرانش را چندین برابر کنه؟
اون چیزی که از یه سایت ایده آل تو فکرت هست را بگو؟
نمره ی شما به راسخون از 100چنده؟چرا؟
ودر آخر یه سوال تفریحی:اگه قرار باشه به راسخون یه هدیه بدی چی میدی؟
ه نظر شما سایت راسخون چی کم داره؟ بازاریابی اینترنتی- بازارچه اینترنتی کاربران- جذب تبلیغات واسپانسر
به نظر شما راسخون چجوری میتونه رضایت کاربرانش را چندین برابر کنه؟ باتوجه به محدودیتهای مالی نه ولی معنوی.
اون چیزی که از یه سایت ایده آل تو فکرت هست را بگو؟ کسب مقام رتبه جهانی دربین سایتهای جهان
نمره ی شما به راسخون از 100چنده؟چرا؟ 70
ودر آخر یه سوال تفریحی:اگه قرار باشه به راسخون یه هدیه بدی چی میدی؟ محبت وانسانیت که این روزهادرجامعه مون کمرنگ شده.
ه نظر شما سایت راسخون چی کم داره؟ به نظرم منو کم داره.
به نظر شما راسخون چجوری میتونه رضایت کاربرانش را چندین برابر کنه؟ آقا به هر بفر یه لپ تاب بده ببینن کاربرا رضایت دارن یا نه/
نمره ی شما به راسخون از 100چنده؟چرا؟80
ودر آخر یه سوال تفریحی:اگه قرار باشه به راسخون یه هدیه بدی چی میدی؟ من خودمو هدیه میدم که تاکسیدرمیم کنن بذارن جلو در موسسه به عنوان یه عاشق راسخون.
دوستان فقط جهت شوخی بود. جواب های اصلی رو بعدا میذارم.
به نظر شما سایت راسخون چی کم داره؟
یه پل ارتباطی بین کاربران سایت رو کم داره-- و اینکه فعال سازی پیامک از طریق اینترنت باشه نه به شیوه الان و از طریق ارسال مدارک با پست
با همین شیوه ای که الان دارند و احترام به کاربران و رای آنان
فضای فرهنگی و معنوی
80 چون خیلی راضی هستم و اینکه جز خدا هیچ چیزی کامل نیست
سعی و تلاشم در جهت بهبودی و پیشرفت سایت رو
به نظرم جستجوی سایت رو قوی تر کنن تا به هر چیزی تو انجمن خواستیم بتونیم سریع دسترسی داشته باشیم
اگه به کاربران قدیمی احترام بگذارند کاربران جدید نیز سعی می کنند باشند تا قدیمی شوند
البته نمره من به راسخون70 هست چراش رو بی خیال
اگر قرار باشه به راسخون یه هدیه بدم ، درست و حسابی تبلیغش میکنم
راسخون یار همیشه همراه
1-سایت راسخون فقط ایده کم داره. منظورم اینه که توی سایت راسخون تقریباً همه چی داریم و با چند فکر خلاق میشه بهترین سایت رو داشته باشیم
2-این بر می گرده به سوال اول. راسخون با جبران کمبود ها میتونه این کار رو انجام بده
3-چیزی تو فکرم نیست
4- نود میدم. اون ده تا هم بخاطر اینکه بیش از 60 رتبه با 10سایت صدر جدول رنکینگ ایرانی alexa.com فاصله داره. خیلی چیزهاش قدیمی شده. یک سری کمبود های کوچولویی داره و...
5- من معمولاً از راسخون هدیه می گیرم. ولی چیز قابلی ندارم فقط می تونم کمک معنوی کنم
ه نظر شما سایت راسخون چی کم داره؟ فعلاً راسخون بخش ارسال مطلب را کم دارد ولی راهی دومین چیزی که نیاز است چت روم برای کاربران با مدیران است
به نظر شما راسخون چجوری میتونه رضایت کاربرانش را چندین برابر کنه؟ با دادن امتیاز بیشتر به کاربران
اون چیزی که از یه سایت ایده آل تو فکرت هست را بگو؟ فضایی برای شادی و دوستی و یافتن هر آنچه که می خواهی
نمره ی شما به راسخون از 100چنده؟چرا؟ 90 چون بخش ارسال مطلبش غیر فعال شده است
ودر آخر یه سوال تفریحی:اگه قرار باشه به راسخون یه هدیه بدی چی میدی؟ من چیزی ندارم به راسخون بدهم ولی سعی میکنم هر روز ، روزی 4 یا 5 بار بیام تا رتبه اش بالا برود
به نظر من ارتباط آنلاین کاربران طرافداران سایت و زیاد میکنه
از 100 70 میدم
هدیه ام یه راسخون اینکه هر روز پست بزارم
با سلام خدمت دوستان عزیز راسخونی
به نظر شما سایت راسخون چی کم داره؟ به نظر من اگر بخش انجمن ها کنترل بشه خیلی خوب میشه
به نظر شما راسخون چجوری میتونه رضایت کاربرانش را چندین برابر کنه؟ با راه اندازی همایش ها و نمایشگاه ها در شهرهای ایران
اون چیزی که از یه سایت ایده آل تو فکرت هست را بگو؟ راه اندازی شعبه های مجازی به راسخون به شهرهای دیگر
نمره ی شما به راسخون از 100چنده؟چرا؟ 101 چون واقعاً از سایت خیلی استفاده ها برده ام
ودر آخر یه سوال تفریحی:اگه قرار باشه به راسخون یه هدیه بدی چی میدی؟ این امر شخصیه نمی تونم بگم
پل ارتباطی بین کاربران و کمبود وجود کالاهای به روز در فروشگاه
احترام به کاربران و نظراتشان؛
فضای رشد و پیشرفت
75 چون در بعضی از قسمت ها دارای کم و کاستی های می باشد
که این به نوبه ی خود طبیعی می باشد
امیدوارم که با تلاش بیشتر مدیران و کاربران سایت را جزو یکی از بهترین
سایت های کشور کنیم
به نظرم راسخون می تونه یک سری تبلیغات مرتبط با خود سایت رو قبول کنه هم یک کمک مالی برای خود سایت هست هم کاربران هم می تونند تا حدودی از این تبلیغات مرتبط بهره ببرنند
به نظر من همین الان هم اکثریت کاربران رضایت کامل و کافی رو از سایت راسخون دارند اگه همین روند با قدرت بیشتری ادامه پیدا کنه و عوامل انگیزشی بیشتر و مسابقات جذاب تر و مطالب کاربردی تر هم عوامل موثری در افزایش رضایت کاربران هستش
فکر میکنم راسخون نمونه بارز یک سایت تقریبا ایده آل هستش همین – نظر خاصی ندارم
99 چون سایت خوبیه و حداقل برای من که خیلی مفید بوده
نمی دونم چیز خاصی به نظرم نمی رسه - آخه همیشه راسخون به ما کاربران هدیه میده
ه نظر شما سایت راسخون چی کم داره؟
به نظرم یک بخش جذاب مثل آموزش نرم افزار وجود داشته باشه خوبه و همین نرم افزار های بخش دانلود از کاربران به نرم افزار هایی که یاد دارند به صورت تصویری بسازند و ارسال کنند
از قدیم گفتن هر چه کیفیت بالاتر باشه مشتری بیشتری هم خواهد داشت
نمره ی شما به راسخون از 100چنده؟چرا؟ 70
فقط معرفی به دوستان از دستم بر میاد
ه نظر شما سایت راسخون چی کم داره؟ پایگاه بسیج با کلی عضو همگی هم فعال
به نظر شما راسخون چجوری میتونه رضایت کاربرانش را چندین برابر کنه؟ پربارتر کردن بیش از پیش محتوای سایت و جلوگیری از نشر مطالب تکراری
اون چیزی که از یه سایت ایده آل تو فکرت هست را بگو؟ سایتی که همه ی نیاز های یک کاربر رو توی هر شرایط و سنی که باشه پاسخ بده
نمره ی شما به راسخون از 100چنده؟چرا؟ 85 یه کم نسبت به گذشته افت کرده
ودر آخر یه سوال تفریحی:اگه قرار باشه به راسخون یه هدیه بدی چی میدی؟ قرآن
ه نظر شما سایت راسخون چی کم داره؟ یک فروشگاه قوی
به نظر شما راسخون چجوری میتونه رضایت کاربرانش را چندین برابر کنه؟ کاری بس مشکل هست و رسیدن به این بخش یعنی در اوج قرار گرفتن ولی به نظر من در شرایط فعلی رضایت عمومی کاربران نسبتا بالاست
اون چیزی که از یه سایت ایده آل تو فکرت هست را بگو؟ راسخون سایتی نسبتا ایده آل هست و به امید خدا روز به روز بهتر شود
نمره ی شما به راسخون از 100چنده؟چرا؟ 78 چون تنها سایتی هست که روزی یکبار بهش سر می زنم
ودر آخر یه سوال تفریحی:اگه قرار باشه به راسخون یه هدیه بدی چی میدی؟ یک سری وسایل و لوازم با قیمت ÷ایین برای فروشگاه