راسخون

بهترین دوستان راسخونیتوبگو

nikbakht88 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 5887
|

ضمن سلام و تسلیت ایام سوگواری

باعث افتخار است. بنده هم از همکاری عالمانه و بزرگمنشانه شما در انجمن ها و بخصوص تالار گفتگوی آزاد بی نهایت سپاسگزارم.

موفق و سربلند باشید. 

mehran3287 کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 5
|

من هیچ دوستی ندارم

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

من هیچ دوستی ندارم

کاربران عزیز

منبعدهرکس دوستی نداشت ویااحساس غریبی درسایت داشت ویادلش تنگ شدبنده درخدمتم ایمیلم هم زیرامضاء ام موجوداست ایمیل بفرستیدپاسخگوخواهم بودومنودوست خودتون محسوب نمائیدراسخون اگرسرافرازاست به امیدشماکاربران عزیزوگرامی است.صمیمانه دست همکاری باشمارامی فشارم.

nazarianali کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 1442
|

در واقع این دوستی ها مجازیه، مگر مدیران اصفهانی که ظاهراً یک روز از هفته رو با هم جلسه دارن. من هم مثل خیلی از کاربران و مدیران با دوستای راسخونی از نزدیک ارتباط نداشتم، ارتباط من با این دوستانم، محدوده به همین نوشته هایی که تایپ می کنم و به صورت عمومی میفرستم توی انجمن ها.

اما توی این چند وقتی که توی انجمن ها فعال شدم، چند نفری زیاد جلوی چشمم هستند و می دونم که تا اندازه ای دوستشون حساب میشم:

1- iman karbala

2- doctor114

3- ravabet-rasekhoon

4- .......

بازم هستند، این رو مطمئن هستم، در مورد تک تکشون بخوام اسم ببرم با شک و تردیده، پس فعلاً اسم نمیبرم. بعضی ها رو هم اسمشون رو فراموش کردم.

البته این صندلی داغ منو با چند نفر مثل aliasghar و  ....... اسمش سر زبونمه........یادم نمیاد...... همون که خیلی عاشق فلسفه هست و فلسفی می نویسه، آشنا کرده که البته فکر می کنم این بزرگوارها منو نمیشناسن

ولی در کل همه عضو یک گروهیم و همه دوست همیم.

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

در واقع این دوستی ها مجازیه، مگر مدیران اصفهانی که ظاهراً یک روز از هفته رو با هم جلسه دارن. من هم مثل خیلی از کاربران و مدیران با دوستای راسخونی از نزدیک ارتباط نداشتم، ارتباط من با این دوستانم، محدوده به همین نوشته هایی که تایپ می کنم و به صورت عمومی میفرستم توی انجمن ها.

اما توی این چند وقتی که توی انجمن ها فعال شدم، چند نفری زیاد جلوی چشمم هستند و می دونم که تا اندازه ای دوستشون حساب میشم:

1- iman karbala

2- doctor114

3- ravabet-rasekhoon

4- .......

بازم هستند، این رو مطمئن هستم، در مورد تک تکشون بخوام اسم ببرم با شک و تردیده، پس فعلاً اسم نمیبرم. بعضی ها رو هم اسمشون رو فراموش کردم.

البته این صندلی داغ منو با چند نفر مثل aliasghar و  ....... اسمش سر زبونمه........یادم نمیاد...... همون که خیلی عاشق فلسفه هست و فلسفی می نویسه، آشنا کرده که البته فکر می کنم این بزرگوارها منو نمیشناسن

ولی در کل همه عضو یک گروهیم و همه دوست همیم.

جهت ارتباط بیشترکاربرمحترم می توانیدایمیلتونوزیرامضاء تون درج نمائیدخوشحال می شوم درخدمتتون باشم.

nazaninfatemeh کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 81124
|

بهترین دوست راسخونی من yasbagheri هست که منم از اینجا ازش تشکر می کنم و امیدوارم  در تمام مراحل زندگیش موفق باشه

دوستان دیگر راسخونی من :               آجی tahmores             و آجی  salama57

prompet کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 4609
|

من همه کاربران فعال راسخون را دوست خود می دانم

ان شاءالله که شما عزیزان هم نسبت به من وسایر دوستان همین احساس را داشته باشید

mostafaba کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 5
|

بهترین دوستم در راسخون علی نظریان است.

nazarianali کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 1442
|

بهترین دوستم در راسخون علی نظریان است.

معرفی می کنم:

-------> مصطفی از برو بچ محله هست، هواشو داشته باشین تازه کاره...

khodaeem1 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 89277
|

بهترین دوستان ومدیران به قرارذیلند:

البته بعضی ازمدیران وکاربران محترم اگرقابل بدونند

امیدوارم کسی روازقلم نیانداخته باشم

1- mehdi0014

2- narges_montazer

3- bivafa

4- mohammad_43

5- nikbakht88

6-doctor114

7- aliasghar313

8- reza_rasekhoon

9- samsam

10- 09303495228

11-smst1984

12-fatemeh313

13- aliasghar313

14- hojat20

15-ravabet_rasekhoon

16- iman_karbala

17- mina_k_h

سلام  ،‌ منو از قلم انداختي  

tahmores کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 11998
|

با سلام   اینجا  همه بهترین هستند  شاید با هم اختلاف نظر داشته باشند  اما بهترین هستند

باز هم تکرار میکنم همه بهترین هستند   من فقط اسم کسانی رو میگم که با هم دوست هستیم  و خیلی  خوشحال میشم با بقیه هم  در ارتباط باشم

_ noora _ zaahra _ nazaninfatemeh  _salma57 _yasbaghery

s4degh _ salamat _modir gholamali _ modir nikbakht _architeckt _ alifanoodi _a.sadri_onehamed_modir reza rasekhoon_ bivafa_only_n85 _odin.persian

yasbagheri کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6297
|

با سلام  من بهترین دوست راسخونیم nazaninfatemehهست که خیلی همین جا ازش تشکر میکنم که در تمام مراحل زندگیم کمک حالم بوده و امیدوارم در تمام مراحل زندگیش خدا پشتیبانش باشه .

البته به تازگیها دوستان کاربر دیگه ای رو هم به دوستام اضافه شدن دوست دارم نامی ازشون ببرم اینجا  :  اجی tahmores و کاربر عزیز  و گرامیsalma57

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|

با سلام  من بهترین دوست راسخونیم nazaninfatemehهست که خیلی همین جا ازش تشکر میکنم که در تمام مراحل زندگیم کمک حالم بوده و امیدوارم در تمام مراحل زندگیش خدا پشتیبانش باشه .

البته به تازگیها دوستان کاربر دیگه ای رو هم به دوستام اضافه شدن دوست دارم نامی ازشون ببرم اینجا  :  اجی tahmores و کاربر عزیز  و گرامیsalma57

سلام. ممنون از محبت شما. اميدوارم دوستان خوبي براي هم باشيم

tahmores کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 11998
|

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`

سلام ممنونم آجی یاس  خوشحالم که دوستانی مثل شما دارم 

فقط یه سوال دارم اگه دوست داشتید جواب بدید  شما و  آجی نازنین  در بیرون از محیط مجازی هم دوست هستید ؟

09303495228 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8721
|

tahmores   bivafa   nazaninfatemeh  AliFanoodi  prompet

ووووووووووووووووووووووو

...............

..................