بهترین دوستان راسخونیتوبگو
ضمن سلام و تسلیت ایام سوگواری
باعث افتخار است. بنده هم از همکاری عالمانه و بزرگمنشانه شما در انجمن ها و بخصوص تالار گفتگوی آزاد بی نهایت سپاسگزارم.
موفق و سربلند باشید.
من هیچ دوستی ندارم
من هیچ دوستی ندارم
کاربران عزیز
منبعدهرکس دوستی نداشت ویااحساس غریبی درسایت داشت ویادلش تنگ شدبنده درخدمتم ایمیلم هم زیرامضاء ام موجوداست ایمیل بفرستیدپاسخگوخواهم بودومنودوست خودتون محسوب نمائیدراسخون اگرسرافرازاست به امیدشماکاربران عزیزوگرامی است.صمیمانه دست همکاری باشمارامی فشارم.
در واقع این دوستی ها مجازیه، مگر مدیران اصفهانی که ظاهراً یک روز از هفته رو با هم جلسه دارن. من هم مثل خیلی از کاربران و مدیران با دوستای راسخونی از نزدیک ارتباط نداشتم، ارتباط من با این دوستانم، محدوده به همین نوشته هایی که تایپ می کنم و به صورت عمومی میفرستم توی انجمن ها.
اما توی این چند وقتی که توی انجمن ها فعال شدم، چند نفری زیاد جلوی چشمم هستند و می دونم که تا اندازه ای دوستشون حساب میشم:
1- iman karbala
2- doctor114
3- ravabet-rasekhoon
4- .......
بازم هستند، این رو مطمئن هستم، در مورد تک تکشون بخوام اسم ببرم با شک و تردیده، پس فعلاً اسم نمیبرم. بعضی ها رو هم اسمشون رو فراموش کردم.
البته این صندلی داغ منو با چند نفر مثل aliasghar و ....... اسمش سر زبونمه........یادم نمیاد...... همون که خیلی عاشق فلسفه هست و فلسفی می نویسه، آشنا کرده که البته فکر می کنم این بزرگوارها منو نمیشناسن
ولی در کل همه عضو یک گروهیم و همه دوست همیم.
در واقع این دوستی ها مجازیه، مگر مدیران اصفهانی که ظاهراً یک روز از هفته رو با هم جلسه دارن. من هم مثل خیلی از کاربران و مدیران با دوستای راسخونی از نزدیک ارتباط نداشتم، ارتباط من با این دوستانم، محدوده به همین نوشته هایی که تایپ می کنم و به صورت عمومی میفرستم توی انجمن ها.
اما توی این چند وقتی که توی انجمن ها فعال شدم، چند نفری زیاد جلوی چشمم هستند و می دونم که تا اندازه ای دوستشون حساب میشم:
1- iman karbala
2- doctor114
3- ravabet-rasekhoon
4- .......
بازم هستند، این رو مطمئن هستم، در مورد تک تکشون بخوام اسم ببرم با شک و تردیده، پس فعلاً اسم نمیبرم. بعضی ها رو هم اسمشون رو فراموش کردم.
البته این صندلی داغ منو با چند نفر مثل aliasghar و ....... اسمش سر زبونمه........یادم نمیاد...... همون که خیلی عاشق فلسفه هست و فلسفی می نویسه، آشنا کرده که البته فکر می کنم این بزرگوارها منو نمیشناسن
ولی در کل همه عضو یک گروهیم و همه دوست همیم.
جهت ارتباط بیشترکاربرمحترم می توانیدایمیلتونوزیرامضاء تون درج نمائیدخوشحال می شوم درخدمتتون باشم.
بهترین دوست راسخونی من yasbagheri هست که منم از اینجا ازش تشکر می کنم و امیدوارم در تمام مراحل زندگیش موفق باشه
دوستان دیگر راسخونی من : آجی tahmores و آجی salama57
من همه کاربران فعال راسخون را دوست خود می دانم
ان شاءالله که شما عزیزان هم نسبت به من وسایر دوستان همین احساس را داشته باشید
بهترین دوستم در راسخون علی نظریان است.
بهترین دوستم در راسخون علی نظریان است.
معرفی می کنم:
-------> مصطفی از برو بچ محله هست، هواشو داشته باشین تازه کاره...
بهترین دوستان ومدیران به قرارذیلند:
البته بعضی ازمدیران وکاربران محترم اگرقابل بدونند
امیدوارم کسی روازقلم نیانداخته باشم
1- mehdi0014
2- narges_montazer
3- bivafa
4- mohammad_43
5- nikbakht88
6-doctor114
7- aliasghar313
8- reza_rasekhoon
9- samsam
10- 09303495228
11-smst1984
12-fatemeh313
13- aliasghar313
14- hojat20
15-ravabet_rasekhoon
16- iman_karbala
17- mina_k_h
سلام ، منو از قلم انداختي
با سلام اینجا همه بهترین هستند شاید با هم اختلاف نظر داشته باشند اما بهترین هستند
باز هم تکرار میکنم همه بهترین هستند من فقط اسم کسانی رو میگم که با هم دوست هستیم و خیلی خوشحال میشم با بقیه هم در ارتباط باشم
_ noora _ zaahra _ nazaninfatemeh _salma57 _yasbaghery
s4degh _ salamat _modir gholamali _ modir nikbakht _architeckt _ alifanoodi _a.sadri_onehamed_modir reza rasekhoon_ bivafa_only_n85 _odin.persian
با سلام من بهترین دوست راسخونیم nazaninfatemehهست که خیلی همین جا ازش تشکر میکنم که در تمام مراحل زندگیم کمک حالم بوده و امیدوارم در تمام مراحل زندگیش خدا پشتیبانش باشه .
البته به تازگیها دوستان کاربر دیگه ای رو هم به دوستام اضافه شدن دوست دارم نامی ازشون ببرم اینجا : اجی tahmores و کاربر عزیز و گرامیsalma57
با سلام من بهترین دوست راسخونیم nazaninfatemehهست که خیلی همین جا ازش تشکر میکنم که در تمام مراحل زندگیم کمک حالم بوده و امیدوارم در تمام مراحل زندگیش خدا پشتیبانش باشه .
البته به تازگیها دوستان کاربر دیگه ای رو هم به دوستام اضافه شدن دوست دارم نامی ازشون ببرم اینجا : اجی tahmores و کاربر عزیز و گرامیsalma57
سلام. ممنون از محبت شما. اميدوارم دوستان خوبي براي هم باشيم
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
سلام ممنونم آجی یاس خوشحالم که دوستانی مثل شما دارم
فقط یه سوال دارم اگه دوست داشتید جواب بدید شما و آجی نازنین در بیرون از محیط مجازی هم دوست هستید ؟
tahmores bivafa nazaninfatemeh AliFanoodi prompet
ووووووووووووووووووووووو
...............
..................