حاضری دلتوبه دریابزنی؟
راستی دوستان
چقدر(درموضوعات مختلف) حاضریددلتونوبه دریابزنید؟ بعبارتی چقدرشهامت وشجاعت درکارهایتان به خرج می دهید؟
با سلام بر راسخونی های عزیز
بستگی داره که موضوعش چی باشه؛ در بعضی از کارام دل به در یا میزنم و توی بعضیاش هم بقول معروف
اون ریسکو نمی کنم!
ولی در کل توی زندگیم و اکثر کارا دوست دارم با قدرت کارمو انجام بدم
یا علی
با سلام وخسته نباشید خدمت همه راسخونیها
درباره این موضع باید عرض کنم که تا اون چزیکه باید براش دلو به دریا بزنی چی باشه؟
مثلاٌ اگه مساله حیثیتی باشه،باید اینکار و کرد!یا اگه مساله رویایی باشه باید سنجیده عمل کرد!
و اگر مساله تاثیر مهمی در آینده فرد داشته باشه،با حتما مشاوره کرد!
در کل باید برای چیزیی که دلتو به دریا میزنی به ارزش واقعیش فکر کرد و از روی احساسات تصمیم نگرفت
به قول شاعر : خود کرده را تدبیرنیست.
با تشکر
سلام! من توی موضوعاتی که ریسک می کنم مانند: دفاع از دوستان و عقاید دینی ، نخواندن درس برای امتحانات مستمر، تقلب به هم کلاسی ها در امتحانات ( شفاهی + کتبی)
و مهم ترین اینها: رفتن به شلمچه از طرف مدرسه با اتوبوس
سلام! من توی موضوعاتی که ریسک می کنم مانند: دفاع از دوستان و عقاید دینی ، نخواندن درس برای امتحانات مستمر، تقلب به هم کلاسی ها در امتحانات ( شفاهی + کتبی)
سلام و تشکر
متوجه نظر شما نشدم. ریسک کردن که یعنی دل به دریا نزدن. شاید منظورتون ریسک نکردن بوده درسته؟
سلام و تشکر
متوجه نظر شما نشدم. ریسک کردن که یعنی دل به دریا نزدن. شاید منظورتون ریسک نکردن بوده
مدیرگرامی:شایدمنظوردوستمون رفتن کناردریاازطرف مدرسه اشون بوده واینطوری برداشت کردند.
به نظر من ریسک پذیری نیاز به آموزش داره ............در واقع باید یاد بگیریم چه طوری مدریت ریسک داشته باشیم ................دل را به دریا زدن همون قدر که میتونه خوب باشه گاهی اوقات روم به دیوار عین خری یته ..............میگی نه امتحان کن
به نظر من ریسک پذیری نیاز به آموزش داره ............در واقع باید یاد بگیریم چه طوری مدریت ریسک داشته باشیم ................دل را به دریا زدن همون قدر که میتونه خوب باشه گاهی اوقات روم به دیوار عین خری یته ..............میگی نه امتحان کن
دوست عزیزنظرتون محترم امابهترنیست ازکلمات خوشاینددراین مورداستفاده می نمودیدمثلا" می فرمودید"ازروی احساسات دلشوبدریا می زنه" که کاردرستی نیست.ببخشیدفضولی کردم فقط محض راهنمایی بود.باتشکر
دوست عزیزنظرتون محترم امابهترنیست ازکلمات خوشاینددراین مورداستفاده می نمودیدمثلا" می فرمودید"ازروی احساسات دلشوبدریا می زنه" که کاردرستی نیست.ببخشیدفضولی کردم فقط محض راهنمایی بود.باتشکر
هر کلمه ای عزیز تاثیر خودشو داره فکر نمی کنم بی ادبی هم کرده باشم ..................امام خمینی جایی می فرمایند من با شاه مبارزه می کنم جایی هم می فرمایند من تو دهن این دولت میزنم .............چون هر کلمه ای در هر جایگاهی تاثیر خودشو داره
سلام و تشکر
دوستان مراعات جو فرهنگی راسخون را داشته باشند.
موفق باشید
بستگی داره برا چی باشه که بخوام دل به دریا بزنم
بستگی به موضوع داره ، یه جاهایی دل به دریازدن عین حماقت هست . یه جاهایی جزو واجب ترین کارهاست.
کلا به نظرم تصمیم گیری در موارد مختلف بسته به اهمیت موضوع ، شرایط مکانی و زمانی و ... داره.
سلام
خوب بستگی داره دیگه !
راستی چه شباهتی بین دل به دریا زدن و بی خیال بودن وجود داره ؟
سلام
خوب بستگی داره دیگه !
شباهتش اینه که کلا" خودتوبندازی تودریا... وللش بیخیال
سلام
خوب بستگی داره دیگه !
شباهتش اینه که کلا" خودتوبندازی تودریا... وللش بیخیال
با سلام
وای این شد دو تا مشکل
آخه اگر از دو جهت خودتون رو بندازین تو دریا امکانات کافی نیست که همه رو نجات بدیم یکم با هم کنار بیاین