راسخون

*** علل بد حجابی در ایران ***

labeik_ya_khameneei کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 1819
|
تاریخ عضویت : دی 1389 

سلام

درباره علل بد حجابی در کشورمان هر نظری دارید بیان کنید.

چه عواملی باعث بدحجابی در کشورمان شده؟

در حالی که ما یک کشور کاملا اسلامی هستیم.

با تشکر از دوستان مشارکت کننده

توجه: کاربران گرامی با شرکت در این تاپیک و ارائه نظر شخصی خود می توانید علاوه بر 5 امتیاز پست ارسالی از 50 امتیاز ویژه نیز برخوردار شوید.

mehdi0014 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 287351
|
تاریخ عضویت : مرداد 1389 

با سلام

به نظرم برخی از عواملی که در زیر نام می برم باعث بدحجابی در کشورمان شده

غربزدگی:

مسئله غرب زدگي و خودباختگی در برابر مظاهر فريبنده غربيان، از خطرناك ترين انحرافاتي است كه در جوامع اسلامي و ايران راه يافته. تأثيرپذيران از غرب فكر مي كنند كه چون آنها از جهت علمي و مادّي پيشرفت كرده اند، تمام كارهاي آنان از جمله بي حجابي نشانه ترقي و پيشرفت است. اين فكر هنوز هم در ميان عده اي وجود دارد كه بدحجابي را نشانه متمدن بودن و پيشرفت و حتي پيشرفت علمي مي دانند.

 

نا آگاهی:

گروهی از مردم با اینکه مسلمان و مسلمان زاده هستند، از احکام و دستورات حجاب آگاهی درستی ندارند.

 

برداشت غلط از آزادی:

تصویر غلطی که از آزادی در جوامع غربی و به وسیله عوامل آنان در داخل کشورمان ارائه شده،پدیده بی حجابی یا بدحجابی را برای برخی زنان به ارمغان آورده

غربی ها انسان را در بعد مادی خلاصه می کنند

و می گویند سعادت و خوشبختی انسان در این هست که از تمام میدانهایی که برای انسان بوجود آمده باید استفاده کرد و هر چه لذت بیشتر باشد بهتر هست.

در واقع انسانها را بسوی بی بندوباری سوق می دهند.

موفق باشید.

siasport23 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 16696
|
تاریخ عضویت : مرداد 1391 

با سلام بر راسخونی های عزیز

بنظر بنده یکی از دلایل بد حجابی (بقول یکی از خواننده های کشورمون) بیماری هیستری میباشد که در  آن فرد علاقه زیادی به جلوه گری دارد.

در چند سال اخیر؛  تبلیغات گسترده و وسیع شبکه های ماهواره ای به نظرم بیشترین تاثیر را در این مورد داشته است.

جهل افراد مورد بعدی میباشد؛ شاید فرد بی حجاب نمی داند که با این کار خود چه ضربه هایی به جامعه می زند.پوشش نامناسب و تحریک کننده

می تواند زمینه ساز گناه بسیاری از جوانان ما باشد.  در آخر نیز این نکته را بگویم که

 هر چه پوشش زن کمتر باشد در زندگی حیوانی نزدیکتر و از خدا دورتر است.

 

mina_k_h کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 12298
|
تاریخ عضویت : خرداد 1390 

سلام.
به نظرم من بد حجابی در ایران چند تا دلیل داره. یکیش تقليد از الگوهاي غربي هست. دلیل دیگه اش تهاجم فرهنگی غرب در جامعه ایرانی هست. غربی ها با گریزان کردن زنان و دختران از حجاب بین اونها و ارزشهای جامعه ایرانی فاصله انداختن. نظر مدیر گرامی mehdi0014 هم که به غرب زدگی اشاره کردن درسته. متاسفانه الان باور اغلب جوانان اینه که اگه بخوان متمدن باشن باید از هنجارهای غربی تقلید کنن!

nimaf147 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 21
|
تاریخ عضویت : مرداد 1391 

بالا رفتن سن ازدواج

 

 

همین و بس

زمانی که سن ازدواج بالا میره پیامدش همینه دیگه

پیامبر (ص) میفرمایند:هرگاه کسی که اخلاق و دین او را میپسندید  به خواستگاری آمد او را به همسری دخترتان بپذیرید اگر چنین نکنید فتنه ی  عظیم و فساد بزرگی در زمین خواهد افتاد.

Nassersulduz کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 2878
|
تاریخ عضویت : دی 1390 

سلام

علت اصلی بد‌حجابی در جامعه ایران این است که خانواده‌های مذهبی نتوانسته‌اند احساس و باور مذهبی را به فرزندان خود منتقل کنند.

بچه‌ها به طور قطع عروسک باربی را با آن سر و ظاهر به مادر با حجاب خود که چادر را موقع قهر کردن از خانه به سر می‌کند، ترجیع می دهند.همين عروسكهايي كه براي بچه ها خريداري ميكنند

تاثير بدي روي فرزندان ميگذارند مثل عروسكهاي باربي كه لباس مناسبي ندارند.

با تشكر

 

mdsaghi کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 3
|
تاریخ عضویت : مرداد 1389 

باسلام

هرچند این حرف ممکنه بیشتر یک فرافکنی بحساب بیاد ولی علاوه بر نظرات سایرین این هم مدتوجه و عیب شناسی قرار بگیره شاید مفید واقع بشه:

کشور ما چه بخاطر ایران بودنش ( از نظر اعراب عجم) ، چه بدلیل کشور مسلمان بودنش یا بدلیل قصد عملی استقلال خواهی که در سیستم سیاسی کشور وجود داره ، بالقوه ( و بالفعل ) دارای دشمنان متنوعی هم هست.

در این کشور صحبت از دلایل و یا راه حل مشکلات زدن ( علی الخصوص مشکلات ریشه ای مثل فرهنگی و اقتصادی و... ) بدون توجه به دخالتهای این دشمنان ، نادیده گرفتن گروهی از عوامل خواهد بود.

اگر من بعنوان یک ایرانی قصد دارم برای فرهنگ حجاب در کشورم به تفکر بپردازم و درخصوص آن روشنگری کنم ، علاوه بر سایر دلایل روانی و اجتماعی به عوامل بیرونی ( و انسانی ) اون هم بهتره توجه کنم .

* نمونه عوامل بیرونی برای این مساله ، ایجاد جو نارضایتی توسط رسانه های دیداری ، شنیداری و رسانه قوی ( حرف مردم ضد انقلابی خوش ظاهر ) .

* تبلیغ با هزینه زیاد و حتی گاها بدون بازگشت مالی سبک زندگی های بی بندو بارانه .

* آوردن نمودهای بی بندو باری به سطح جامعه در لباس مردم عادی و بیگناه ( مثل گروههایی که با ظاهر تبلیغ لباس خانمهایی را برای پوشیدن لباسهای نامناسب در سطح جامعه استخدام می کنند و ...) .

شاید با توجه به اینگونه مسائل ریشه برخی از اعتمادهای گاها بی چون و چرای ایرانی ها به خارج از ایران هم سست تر بشود.

هرچند با فضا سازیهای اخیر و بعضا سوء استفاده های قبلی از فرافکنی در این قالب ، بایستی برای بعضی از ما دشمنی همه جانبه ازسوی برخی به ظاهر دوستهای خارجی یا خارج نشین از اول اول به اثبات برسه.

باتشکر و امید توفیق!

labeik_ya_khameneei کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 1819
|
تاریخ عضویت : دی 1389 

دو دلیل عمده البته از نظر من وجود داره:

1- برخورد کم یا غیر جدی نیروی انتظامی با مسئله بی حجابی:

اینجا یعنی کشورمان یک کشور اسلامی هست و بی حجابی هم یک جرم، پس نباید کسانی را که بی حجاب هستند را همینطوری در خیابانها ول کنند حتما باید برخورد جدی داشته باشند

2- ماهواره : به عینه دیده ام که برخی هر چیزی در ماهواره مد می شود را سعی می کنند سریع تهیه کنند و بپوشند یا آرایش خود را به گونه ای که در رسانه های غربی مد هست دربیاورند

مثلا از دو سه نفر از هم سن و سالامون پرسیدم ، این چه شلواری هست پوشیدی این که تنت نیست و ... گفتند تو چه میدونی میدونی این رو کی پوشیده بود مثلا فلان خواننده یا بازیگر

خوانواده ها هم خیلی می توانند نقش جدی در بی حجابی بازی کنند

tra1344 کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 3
|
تاریخ عضویت : مهر 1391 

سلام عليكم

نداشتن برنامه اي مدون و كارايي در دوره ابتدايي

امر به معروف و نهي از منكر را ازكودكي ياد و نهادينه نمي كنيم

به اعتقادات خود ايمان نداريم

الگو رفتاري ( والدين ، مربيان ) به حجاب خود اعتقاد ندارند

بي توجهي به تربيت  كودكان

فشار به مورد به دولت مردان

برنامه هاي كوتاه مدت و غير بازده

 

iran313 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 1561
|
تاریخ عضویت : مرداد 1390 

                                                   سلام و خسته نباشيد

  حجاب فقط منحصر به خانمها نيست و براي آقايان هم هست / در قران در سوره نور خدا هم به زنان و هم به مردان تذكر مي دهد/

         علل بدحجابي اينست كه نيت مي كنيم كه مردم را راضي كنيم و نمي خواهيم خداوند را راضي كنيم و آيات قران را به بهاي ناچيز به يك نگاه مي فروشيم  براي رسيدن به خواسته هايمان مي خواهيم با زير پا گذاشتن حق ديگران به مطلوب خود برسيم و اين ميشود حق الناس/ از مردم مي ترسيم و از خدا نمي ترسيم /

        اگر در خود احساس حقارت و كمبود كنيم و قران را سرلوحه زندگي خود قرار ندهيم و براي دفاع خودمان از مكانيسمهاي توجيه و فرافكني تقصير را به گردن وسايل و امكانات رفاهي بيندازيم و غرب را مسئول غفلت خودمان بيندازيم ديگر براي اصلاح خود و جامعه مان حركتي نمي كنيم.

                                                                                        با تشكر

              

urubu1234 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 58
|
تاریخ عضویت : اسفند 1389 

1 بالا رفتن سن ازدواج

2 افزایش غرب گرایی و ماهواره

shokraneh کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 2414
|
تاریخ عضویت : مرداد 1391 

به نظر من یکی از علل بد حجابی پایین بودن سطح فرهنگ مردم است و اینکه فکر می کنند با حجاب بودن شان آنها را پایین می آورد و یکی از دیگر عوامل هم مشکل کمبود محبت و توجه است که می خواهند با این کار توجه دیگران را به خود جلب کنند البته تبلیغات سوء غرب و رواج استفاده از ماهواره تاثیر بسیار زیادی بر این امر گذاشته است  با میل مردم به ظواهرات توجه آنها به مسائل کشور و سعی در ترقی و پیشرفت  جامعه کم می شود و این همان چیزی است که دشمن می خواهد

fazli1184r132 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 4054
|
تاریخ عضویت : مرداد 1388 

 

علت اصلی بد‌حجابی در جامعه ایران این است که خانواده‌های مذهبی نتوانسته‌اند احساس و باور مذهبی را به فرزندان خود منتقل کنند.

آنها فقط آگاهی دینی به فرزندان خود داده‌اند، در حالی که ‌در خانواده‌های متدین باید رابطه آرامش‌بخش متقابل بین پدر و مادر وجود داشته باشد تا فرزندان در کنار آموزه‌های دینی و شناختی که مستقیم از حجاب و نماز و ارزش‌های دینی پیدا می‌کنند احساس خوشایندی هم به این رفتارها داشته باشند.

تربیت دینی، تربیت تحمیلی و بیرونی نیست‏‌‏‌، خدا انسان را کنجکاو آفریده است و این کنجکاوی است که انسان را به خداجویی هدایت می‌کند.

qodrat کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 12046
|
تاریخ عضویت : بهمن 1389 

 

با سلام خدمت شما

با توجه به اینکه مطالب زیاد هستند مجبور میشو در چند پست ارسال کنیم.

اگرم این مورد محل اشکاله مدیر تالار بی زحمت پست ها رو چندتا یکی کنن و یا اطلاع بدن این کارو انجام بدیم.

یک موردی رو بگم که حجاب مخصوص خانم ها نیست در مورد آقایون هم هست.(متوجه شدم دوستی جلوتر گفته، اما گفتن دوبارش فکر نمی کنم ایراد داشته باشه.)

به امید حل مشکلات جوانان و توجه بیشتر افراد بالادستی به جوانان.

1-      دیده نشدن در دوران کودکی(کمبودها):

       گاها پدر و مادر به دلیل مشکلاتی که داشتند نسبت به فرزند کم یا بی توجهی کردند. و چون فرزند در دوران کودکی دیده نشده، الان می خواهد دیده شود.(هم در مورد خانم صدق می کند و هم در مورد آقا).

      2 – بی توجهی و غفلت شوهران و پدران

      در بعضی از موارد شوهر اهمیتی به پوشش همسر خود نمی دهد و گاهی متاسفانه خود تشویق می کند که همسر با پوششی نامناسب در جامعه حاضر شود.

     در بعضی از موارد نیز پدر خانواده و یا خانواده از وضع پوشش دختر  خود اطلاعی ندارند.

      3-مشکلات روحی:

       در بعضی از موارد فرد بد حجاب چون از سمت جنس مخالف آسیب دیده است با خود پیمان بسته که جنس های مخالف دیگر را دچار مشکل کند.به همین دلیل با پوشش نامناسب خود سعی در ضربه زدن به دیگران را دارد.

babak110 کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 4259
|
تاریخ عضویت : مهر 1391 

سلام -دوست من-جسارتا بنده با نظر شما مخالف هستم =چون بالا رفتین سن ازدواج هیچ ربطی به بد حجابی ندارد-با ماهواره موافقم ولی با سن ازدواج نه؟پس در اینجا ایمان ما چی می شود؟