راسخون

چرا وبلاگ های راسخون؟

mohsen_alavi کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8348
|

اگه میشد یه جا واسه قرار دادن کدهای جاوا برای زیر مطلب هر پست میذاشتین خیلی خوب بود

یعنی یه جا واسه اینکه زیر این پست جدید یه کد جاوا مخصوص همون پست بذاریم

aligoharsamimi کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 353
|

بایلام اگر می شود قالب وبلاگهای خود ا افزایش بدهید.

onlygod260 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 86
|

سلام من دوتا وبلاگ دارم میخام یکیش رو حذف کنم اما گزینه ای برا حذفش پیدا نکردم و اینکه هر کار میکنم عکس لوگوی وبلاگم عوض نمیشه راهنمایی بفرمایید ممنون

rasekhoon_weblog کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 1561
|

سلام ، برای حذف وبلاگ نام وبلاگ را بفرمائید تا حذف شود ، برای تغییر لوگو از قسمت تنظیمات اصلی میتوانید لوگو را تغییر دهید .

saeed722711 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 38
|

یکی از ضعف های عمده وبلاگ راسخون اینه که در قسمت نظرات مدیر وبلاگ نمیتونه برای هر نظر جوای بذاره....یعنی میشه ولی امکانی برای این کار تعبیه نشده

یکی دیگه هم شکلکی برای قسمت نظرات تعبیه نشده

و همچنین برای تبلیغات وبلاگ با توجه به قالبهایی که قرار داده شده نمیشه تبلیغات قرار داد.....یا اینکه من نمیدونم

ولی محاسنش میچربه به معایبش

با تشکر از همه عواملی که این امکان رو ترتیب دادن که بتونیم از این طریق حرفمون رو از طریق وبلاگ بزنیم

ممنون

satkala کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 1
|

آیا امکان قراردادن بنر و کد HTML  در بلوک های جانبی وجود دارد ؟  اگر وجود دارد در کدام قسمت ؟

بنظر میرسه امکانات کمی داره 

|
|

سلام

بله این امکان وجود داره اگر مشکلی در این زمینه هست با ما در میان بگذاریبد.

با تشکر

pishfar کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 143
|

يكي از محدوديتهاي وبلاگ راسخون ، عدم امكان اتصال دامنه به سايت است. يا شايد هم من اطلاع ندارم. اگه مي دونيد لطفا راهنمايي كنيد.

|
|

يكي از محدوديتهاي وبلاگ راسخون ، عدم امكان اتصال دامنه به سايت است. يا شايد هم من اطلاع ندارم. اگه مي دونيد لطفا راهنمايي كنيد.

بله در حال حاضر این امکان را در قسمت وبلاگها نداریم امیدواریم در آینده نزدیک این امکان فراهم شود.

با تشکز