چرا وبلاگ های راسخون؟
سلام
لطفا قسمت نظرات رو اصلاح کنید هم شمارشگر که مشکل داره و هم صفحه ی کامنت گذاری که خیلی ساده و بی حد و مرز و به هم ریخته هستش ...
سلام
لطفا قسمت نظرات رو اصلاح کنید هم شمارشگر که مشکل داره و هم صفحه ی کامنت گذاری که خیلی ساده و بی حد و مرز و به هم ریخته هستش ...
با سلام و تشکر
این موضوع جهت اصلاح به گروه فنی انتقال داده شده است. إن شاالله به زودی انجام می شود.
با سلام و خسته نباشید خدمت مسئول بخش وبلاگ های راسخون
یک پیشنهاد داشتم. اگر امکان ایجاد پست ثابت ( برای مطالبی مثل خوش آمد گویی یا معرفی وبلاگ ) در وبلاگ های راسخون ایجاد میکردید خیلی خوب بود . متاسفانه الان چون این امکان وجود نداره من شخصا دو تا از پست هایی که میخواستم همیشه ثابت و صفحه اول وبلاگ باشند رو به تاریخ چند ماه دیگه گذاشتم.
امیدوارم این امکان رو ایجاد کنید.
یک پیشنهاد دیگه هم داشتم. اگر فونت های بیشتری برای سامانه وبلاگ نویسی ایجاد کنید بهتره چون فونت های فارسی که الان هست تعدادش کمه که خیلی هم جذاب نیست اگر این مشکل رو هم حل کنید واقعا ممنون میشم.
با احترام وبلاگ " آرزوهای من "
http://majidabiri.rasekhoonblog.com/
با سلام و خسته نباشید خدمت مسئول بخش وبلاگ های راسخون
یک پیشنهاد داشتم. اگر امکان ایجاد پست ثابت ( برای مطالبی مثل خوش آمد گویی یا معرفی وبلاگ ) در وبلاگ های راسخون ایجاد میکردید خیلی خوب بود . متاسفانه الان چون این امکان وجود نداره من شخصا دو تا از پست هایی که میخواستم همیشه ثابت و صفحه اول وبلاگ باشند رو به تاریخ چند ماه دیگه گذاشتم.
امیدوارم این امکان رو ایجاد کنید.
یک پیشنهاد دیگه هم داشتم. اگر فونت های بیشتری برای سامانه وبلاگ نویسی ایجاد کنید بهتره چون فونت های فارسی که الان هست تعدادش کمه که خیلی هم جذاب نیست اگر این مشکل رو هم حل کنید واقعا ممنون میشم.
با احترام وبلاگ " آرزوهای من "
http://majidabiri.rasekhoonblog.com/
با سلام و تشکر
پیشنهاد "پست ویژه" که در ابتدای وبلاگ قرار گیرد خیلی خوب است. آن را جهت انجام به تیم فنی انتقال دادیم ولی ممکن است نیاز به زمان داشته باشد.
در خصوص فونت ها هم که قبلا مطرح شده بود، شاید در حال حاضر امکان انجام آن وجود نداشته باشد ولی آن را نیز به عنوان یک ایده خوب مطرح کردیم.
با سلام
سرویس شما امکان پشتیبان گیری از مطالب را فراهم نمی اورد
لطفا این امکان را بزارید
شما باید امکانات این وبلاگ ها را افزایش دهید تا قابل رقابت با بقیه سرویس دهنده ها باشد
با سلام
سرویس شما امکان پشتیبان گیری از مطالب را فراهم نمی اورد
لطفا این امکان را بزارید
شما باید امکانات این وبلاگ ها را افزایش دهید تا قابل رقابت با بقیه سرویس دهنده ها باشد
با سلام و تشکر از نظرتان
امکان پشتیبان گیری زمانی مفید است که بتوانید فایل های پشتیبان را در وبلاگ، بازخوانی کنید که کمتر سرویس چنین امکانی را ارائه می کند. اما قابلیت خیلی خوبی است که اگر فراهم شود، همانگونه که عنوان کردید، زمینه رقبت را فراهم می کند.
این مورد را به گروه فنی انتقال دادیم تا در صورت امکان پیاده سازی کنند.
با سلام
الان متوجه چند مشکل شدم:
ا1) سامانه خبرخوان (rss) وبلاگ ها فعال نیست.
2) وبلاگ من وقتی وارد یکی از موضوعات میشم فقط 10-15 تا از پست های آخر را نشان می دهد و لینک صفحات بعدی در انتهای صفحه نمی آید.
ممنون میشم اگر به واحد فنی ارجاع دهید
با سلام
الان متوجه چند مشکل شدم:
ا1) سامانه خبرخوان (rss) وبلاگ ها فعال نیست.
2) وبلاگ من وقتی وارد یکی از موضوعات میشم فقط 10-15 تا از پست های آخر را نشان می دهد و لینک صفحات بعدی در انتهای صفحه نمی آید.
ممنون میشم اگر به واحد فنی ارجاع دهید
با سلام و تشکر از توجه شما
مورد اول دارای مشکل است. آن را اطلاع دادیم.
در خصوص مورد دوم مشکلی مشاهده نشد. یعنی اگر روزی موضوعی کلیک کنید، شماره صفحات در انتهای صفحه نمایش داده می شود.
واقعا قالب های زیبایی دارند و امکانات فروان
سلام
چرا وبلاگ من بخش نظراتش کار نمی کنه؟
فعال کردم ولی خودم هرچی کلیک میکنم چیزی نشون نمیده
سلام
چرا وبلاگ من بخش نظراتش کار نمی کنه؟
فعال کردم ولی خودم هرچی کلیک میکنم چیزی نشون نمیده
سلام
کاربر گرامی، قالب دیگری را امتحان کنید. اگر مشکل برطرف نشد، اطلاع دهید تا بررسی شود.
سلام
مشکل نظرات وبلاگ من حل نشد
قالب خانواده گذاشتم بازم نظراتش فعال نبود
بعد بازم برگردوندم قالب قبلیش بازم فرقی نکرد
سلام
مشکل نظرات وبلاگ من حل نشد
قالب خانواده گذاشتم بازم نظراتش فعال نبود
بعد بازم برگردوندم قالب قبلیش بازم فرقی نکرد
با سلام و تشکر
کاربر گرامی، اگر در قالب خود جاوا اسکریپت قرار داده اید، آن ها را حذف کنید.
به نظرم اگه کسی می خواد امکانات خوبی داشته باشه دیگه نیازی به وبلاگ های بلاگفا و تبیان و راسخون و ... نیست
الان سایت هایی هستن که وبلاگهایی میشه در اونها ساخت که امکانات سایت رو هم میشه هم زمان داشتن... مثلا میشه انجمن داشته باشید...
مثل رز بلاگ یا وی سی پی و...
با سلام.
وبلاگ راسخون بسیار خوب و کارامد است و کار کردن با ان نیز ساده و جذاب است.