راسخون

دفتر حضور غیاب مدیران و کاربران

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|

سلام به همگی.

طبق اعلام قبلی (البته اعلام قبلی تاریخ نداشت) از فردا تا حدود 12 بهمن انجمن از دستم یه نفس راحت میکشه.

نائب الزیاره همه راسخونی ها هستم.

ahmadfeiz کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 20214
|

با سلام

مدت زیادی بود به سایت سر میزدم ولی به انجمن اصلا نمیرسدم حالا که برگشتم باید یه کم وقت بذارم ببینم چه تغییراتی توی انجمن بوده بعضی از تالارها به نظر میاد فعالیت ندارن مطالب قدیمی بود ولی بعضی تالارها فعال هستن امیدوارم وقت پیدا کنم دوباره مثل گذشته توی سایت فعالیت کنم واقعیت اینه که قبلا جذابیت زیادی در فروشگاه بود که با حسنه میشد خرید کرد ولی الان جذابیت فروشگاه کم شده و قیمت ها خیلی با بازار فرقی ندارن و به خاطر همین ممکنه فعالیت برای کسب امتیاز کم بشه

salma57 کاربر طلایی1
|
|

با سلام

مدت زیادی بود به سایت سر میزدم ولی به انجمن اصلا نمیرسدم حالا که برگشتم باید یه کم وقت بذارم ببینم چه تغییراتی توی انجمن بوده بعضی از تالارها به نظر میاد فعالیت ندارن مطالب قدیمی بود ولی بعضی تالارها فعال هستن امیدوارم وقت پیدا کنم دوباره مثل گذشته توی سایت فعالیت کنم واقعیت اینه که قبلا جذابیت زیادی در فروشگاه بود که با حسنه میشد خرید کرد ولی الان جذابیت فروشگاه کم شده و قیمت ها خیلی با بازار فرقی ندارن و به خاطر همین ممکنه فعالیت برای کسب امتیاز کم بشه

سلام و عرض ادب

بازگشت شما به انجمن راسخون را خیرمقدم عرض میکنم.

ان شالله شاهد حضور بیش از پیش شما در تالارهای انجمن باشیم.

در مورد فروشگاه هم برنامه جالبی که در حال اجراست، قرعه کشی محصولات فروشگاههست.

هر ماه محصولاتی ارائه میشه و کاربران با اعتبار حسنه در قرعه کشی شرکت میکنند. 

afshinbia2 کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 1397
|

چه جالب .... یعنی دنیای مجازیم جایی واسه ناراح شدن واسه غیبت داره ! فکر خلاقانه ای بود

8pooria کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 5257
|

با سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان راسخوني بويژه مديران محترم.

با اجازه همگي به مدت دوهفته از راسخون اجازه مرخصي مي خواهم زيرا انشاله قصد سفر به شهر همسرم را داريم.در شهر ايشون امكان دسترسي به اينترنت وجود نداره.

انشاله سال خوب و ميموني براي همه دوستان باشد.

فعلا خدانگهدار.

nazaninfatemeh کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 81124
|

سلام روز همگی بخیر

لطف امام رضای عزیزم شامل حالم شده و ان شاءالله سال تحویل در حرم باصفای امام مهربانی ها هستم

پیشاپیش سال جدید رو خدمت همه دوستان تبریک عرض میکنم ان شاءالله که سالی امام رضایی در پیش داشته باشین

نائب الزیاره دوستان راسخونی در حرم اقا امام رضا هستم

تو لحظه سال تحویل این حقیر رو از دعای خیرتون بی نصیب نزارید

التماس دعا

hossein201273 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 26938
|

با سلام خدمت مسوولین وکاربران راسخون

تصمیم گرفتم به مدت 3ماه از 26فروردین تا 26تیرماه به مدت 90روز به دلیل امتحانات پیش دانشگاهی وکنکور  مجبورم ،عادت خوبی که به راسخون دارم این عادت خوب را هم به مدت 90روز کنار بگذارم و درس وکنکور را جایگزینش کنم .قرار بود این مهم قبل از عید نوروز اجرا بشه که نشد وبه بعد از عید نوروز یعنی الان گرفته شد ،لذا  بنده طبق عادت خوبی که به راسخون دارم سعی می کنم  روزهای پنج شنبه  در محفل راسخونی های عزیزحضور داشته باشم  وتصمیم دارم در این ایام نود روزه این عادت خوب را در بین شما راسخونی های عزیز حفظ کنم وادامه دهم .سپاس والتماس دعا .با احترام

salma57 کاربر طلایی1
|
|

مثل اینکه این دفتر اومد تالار گفتگوی آزاد، خاصیتش رو از دست داد.

قبلا هر کسی مسافرت یکی دو روزه می رفت، خبر می داد، الان کربلا و مشهد و ... میرن، کسی خبردار نمیشه! 

adam55 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 678
|
نقل قول salma57

قبلا هر کسی مسافرت یکی دو روزه می رفت، خبر می داد، الان کربلا و مشهد و ... میرن، کسی خبردار نمیشه! 

سوغاتی گرون شده ، 

salma57 کاربر طلایی1
|
|
نقل قول adam55
نقل قول salma57

سوغاتی گرون شده ، 

سوغاتی؟

کی سوغاتی خواست. لااقل التماس دعایی میگفتیم و میشنیدند و در دعاهاشون هرجا میگفتند ملتمسین دعا، اسم ما هم جزو همونا بود!

دعای خیر ما هم بدرقه راه مسافران

adam55 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 678
|
نقل قول salma57
نقل قول adam55
نقل قول salma57

سوغاتی گرون شده ، 

سوغاتی؟

کی سوغاتی خواست. لااقل التماس دعایی میگفتیم و میشنیدند و در دعاهاشون هرجا میگفتند ملتمسین دعا، اسم ما هم جزو همونا بود!

دعای خیر ما هم بدرقه راه مسافران

چی بگم !

لابد یاد دوستان مخل خلوت با محبوب میشه!!!

ان شاءالله موفق باشند

f3080h517 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 2840
|

سلام خدمت همه ی راسخونی های عزیز مخصوصا آبجی های گلم

من برگشتم....البته تقریبا....خیلی خوشحالم که دوباره به جمع راسخون برگشتم....می خواستم چند روز بعد پست بذارم چون سرم شلوغه ولی به خطر لطف یکی از آبجی های نازنینم الان پست می ذارم.

salma57 کاربر طلایی1
|
|
نقل قول f3080h517

سلام خدمت همه ی راسخونی های عزیز مخصوصا آبجی های گلم

من برگشتم....البته تقریبا....خیلی خوشحالم که دوباره به جمع راسخون برگشتم....می خواستم چند روز بعد پست بذارم چون سرم شلوغه ولی به خطر لطف یکی از آبجی های نازنینم الان پست می ذارم.

سلام آجی فاطمه از نوع باکلاس.

خوش اومدین. 

امیدوارم نتیجه دلخواهتون رو از کنکور گرفته باشین.

به امید موفقیت شما در درس و زندگی

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

باسلام به همگی

منم ورودموازاینورآب به سایت اعلام میکنم البته فعلاچون مدتی نبودم نامحسوسم کارام کم بشه درخدمتتونم

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

باسلام وعرض ادب

فرداجهت بازدیدبه خراسان شمالی میرم جهت اطلاع واقدام لازم برابرمقررات