دفتر حضور غیاب مدیران و کاربران
بنام خدا
سلام بر همه دوستان عزیز و گرامی
بعد از حدود یک هفته که که مسافرت و زائر کربلای معلی بودم و نتوانستم خوب و مفید در مباحث سایت شرکت کنم ،بخواست خدا برگشتم و البته با کوله باری معنوی از عشق به ائمه معصومین که در شهرهای کربلا و نجف و کاظمین مدفون هستند.بنده بعنوان نایب الزیاره همه شما عزیزان گرامی و خصوصا دوستان راسخونی ها در حرمین شریفین دعا و نماز خواندم و یاد همه را گرامی داشتم. امیدوارم مورد رضا و قبول خداوند متعال قرار گرفته باشد.انشاالله
سلام.
با اجازه یک مسافرت در پیش دارم. شاید یک هفته و شاید ده روز طول بکشه.
فقط خواستم اطلاع بدم که به عنوان گم شده معرفی نشم.
میلاد با سعادت منجی عالم بشریت، امام زمان عج الله تعالی و فرجه الشریف رو به همه راسخونی ها تبریک عرض می کنم.
ان شاءالله بهترین شادیها رو از جانب ائمه هدیه بگیرید.
درچن روزآینده بدلیل جابجایی اتاق دراداره وعدم دسترسی به نت شایدنتونم پست دانلودروزنامه طنزروبروزکنم خواستم بدینوسیله اطلاع رسانی نموده باشم دربقیه ساعاته روزدرخدمتتون هستم.
سلام به همگی
من برگشتم.اومدم حاضریم رو بزنم و برم به کارهای عقب افتاده ام برسم.
سلام و عرض ادب خدمت همه ی خواهران و برادران راسخونی.امیدوارم طاعات وعبادات همه مورد قبول ایزد منان قرار گرفته باشه.
غرض از مزاحمت اینکه ، از وقتی بنده عضو راسخون شدم روزها و ساعات خوشی رو در این سایت پرمحتوا و ارزشمند گذروندم .بهره های های فراوانی ، هم از مطالب سایت و هم از حضور خواهرانعزیزم
و دیگر عزیزان بردم.
امسال درواقع سال آخر تحصیل بنده و سال برداشت خواه بود.بنابراین با وجود اینکه خیلی ناراحت هستم ولی مجبورم خداحافظی کنم.البته قرار بود این خداحافظی به پایان تابستان موکول بشه ولی به
دلایلی جلو افتاد.همچنین بنده دیگه به نت دسترسی نخواهم داشت.امیدوارم در این مدت که حضور داشتم کاری های مفیدی انجام داده باشم و همچنین توانسته باشم به ایمان و علم خود اضافه کنم.
از آبجی های عزیز..آبجی سلما،آبجی نازنین،آبجی برخوار،آیجی شکرانه وبقیه ی آبجی ها که عذر می خوام اگر اسمشون جا موند خیلی تشکر میکنم و از اینکه دیگه نمی تونم باهاشون هم صحبت بشم
خیلی ناراحت هستم.ازکمک ها و تشویقات آبجی های عزیزم تشکر میکنم و امیدوارم هر جا که هستن موفق باشن.واقعا خداحافظی از کسانی که دوستشون داری خیلی سخته ولی هر اومدنی یک رفتنی
داره......چون ناگهانی این مسئلهرو مطرح کردم اگه آبجی های عزیز صحبتی داشته باشند بنده امشب در خدمتشون خواهم بود.
ان شاءالله اگه عمری باقی باشه امیدوارم که بتونم بعد از کنکور به این جمع صمیمی برگردم.
در پایان از مسئولین محترم راسخون بسیار تشکر میکنم و امیدوارم که شاهد ارتقای هر چه بیشتر راسخون در آینده ی نزدیک باشیم.
التماس دعای فراوان .در شب های قدر این بنده ی حقیر رو فراموش نکنید.
و من الله توفیق
سلام
یه چند روزی در خدمت راسخونی های عزیز نیستم
رفتم برای کار ان شاالله اگه ساکن شدم بعد از چند روز دوباره در خدمت شما هستم
با تشکر
باسلام و احترام
بنده از شنبه 24 مرداد لغایت 5 شهریور قصد خروج از مملکت نه ببخشید استان خراسان رضوی را دارم . التماس دعا
باسلام واحترام
بدلیل رفع سلامتی فردا23/09/94 درسایت حضورندارم خواستم بدینوسیله اطلاع رسانی نموده باشم.باتشکر
سلام
بنده نیز از 22م تا28م نبودم(البته هماهنگی شده بود)
حالا حاظر
باسلام واحترام
امروزوفردادرسایت نیستم خواستم اطلاع رسانی نموده باشم.باتشکر
باسلام
بدلیل فرارسیدن فصل امتحانات تاپایان ماه درسایت حضورندارم خواستم اطلاع رسانی نموده باشم،لطفامرخصی موجه مراپذیراباشید.
سلام و عرض ادب
تقریبا دیگه داره موضوع رفتنم قطعی میشه.
گرچه قصد نداشتم به این زودی بگم ولی چون احتمال داره هفته آینده کمتر وقت کنم و بیام از الان بگم.
اگه خدا بخواد و ائمه بطلبن اوایل بهمن عازم کربلا هستم.
طبق معمول
اگه بدی دیدین حقتون بود و اگه خوبی کردم اشتباه کردم.
ولی جدای از شوخی اشتباهاتم را به بزرگواری خودتون ببخشید!
سلام و عرض ادب
گرچه قصد نداشتم به این زودی بگم ولی چون احتمال داره هفته آینده کمتر وقت کنم و بیام از الان بگم.
طبق معمول
سلام. خوشا به حالتون.... التماس دعا
سلام و عرض ادب
طبق معمول
سلام و عرض ادب.
خوشحالم از اینکه این سفر عزیز و معنوی نصیب آجی عزیزم شده.
خوشا به سعادتتون آجی.
ان شاءالله نصیب همه آرزومندان بشه.
ان شاءالله کنار ضریح اقا به یاد همه ی دوستان راسخونی باشین.