راسخون

دفتر حضور غیاب مدیران و کاربران

mohammad98 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6815
|

باسلام خدمت دوستان

اگر لیاقتی باشه فردا عازم مشهد مقدس هستم ...

ان شاءا... نائب الزیاره خواهم بود ...

ممنون

amirali123 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 15244
|

با سلام

من با جازه فردا رو نيستم به جهت شركت در يادواره 370 شهيد شهرستان بناب

از مقام محترم تقاضا  داشتم با مرخصي محبوب دلها  موافقت بفرمائيد .

با تشكر

amirali123 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 15244
|

با سلام 

من فردا رو نيستم خواستم برام مرخصي رد كنين .... ميخوام برم دانشگاه كار دارم ....

ممنونم

hossein201273 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 26938
|

با سلام خدمت شما دوستان گرامی

ان الله وانا الیه راجعون

روز سه شنبه 21بهمن93به دلیل فوت وبه دلیل مراسم خاکسپاری پسردایی ام(سلمان ذکراللهی)نمی توانم روز سه شنبه در خدمت شما دوستان باشم .

سپاس

التماس دعا

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

باسلام واحترام

بدلیل اوف شدن چن تاازدندونهایم من فرداصبح درسایت حضورندارم خواستم اطلاع داده باشم تافرداتوش حرفی نباشه.خخخخخخ

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

باسلام به همگی

بدلیل تغییرکاربری ازتجاری به زراعی .خخخخخ

اینجانب فردادوشنبه 4اسفندشیفت صبح درراسخون حضورندارم.

حاج آقانجاران نه ببخشیدآقای منتظمی لطفا"بادرخواست مرخصی اینجانب م.وافقت بعمل آورید.باتشکر

09130670628 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 418
|

یــــــه مـــــدتی به ســــایتتون نمــــــــــــیام.

با تشــــکر.

gharibeh کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 758
|

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و کاربران محترم و مدیران راسخون ،با اجازه همه از 28اسفند الی 10 فروردین به علت ماموریت کاری و آاااااااااممممممممممممممماده باش کمتر در خدمتم دوستان هستیم.

|
|

با سلام وصد درود

بنده به مدت یک هفته از روزیکشنبه  اصفهان را به مقصد شهرهای جنوب  ترک می کنم؛در این یک هفته من در راسخون وتالار تحت مدیریتم خدمته کاربران نیستم ،کارهای تالار را با آقای سجادی وحاج آقا منتظمی پی گیری کنید

التماس دعا

Lovermohamad کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6840
|
❤سلام به همه دوستان عزیز سال نو مبارک❤ من امروز از طریق یکی از اعضای خانواده با راس خوان آشنا شدم وهمین امروزم به خانواده راس خوان پیوستم ولی با اینکه با وبلاگ نویسی آشنایی دارم ولی اینجا گم شدم ونمیدونم چطور تو وبلاگم پست بزارم یا کارهای دیگه اگر هرکدوم از دوستان گل میتونه راحت وروان راهنماییم کنه خیلی متشکر میشم وحق استادی خودش را به گردنم میندازه منتظر اساتید گل هستم همیشه شاد باشید وزندگیتون پراز حوادث خوب باشه ان شاالله😘
ftm1370 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 779
|

با سلام و احترام.. فعلن حاااضر

لطفا دعا کنید بتونم برم مشهد، اونوقت میام اینجا و میگم چند روزی غایب هستم و همه ی راسخونی ها رو دعااا میکنم. در پناه حق باشید

|
|

با عرض سلام ودرودی بی پایان

از مورخ 22فروردین تا مورخ 22خرداد ،روزی یکساعت به راسخون به دلیل آماده شدن برای امتحانات خرداد می آیم وبعضی مواقع هم کمتر به راسخون می آیم در این ایام .سپاس

ftm1370 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 779
|

با سلام و احترام...

این روزها عجیب دلم هوای محبوبم را کرده بود... البته که از دور اردات خاصی به حضرت رضا(ع) دارم  ولی دیدن گنبد طلا و از فاصله ی چند قدمی ، هوای حرمش را نفس کشیدن لذت دیگری برای من دارد...

و چه قدر خوب موقعی این لذت نصیبم شده است. ماه رجب، میلاد حضرت علی(ع) ، نائب الزیاره همگی شما....

کسی قدم به حرم بی مدد نخواهد زد     بدون واسطه دم از احد نخواهد زد

گدای کوی رضا شوکه آن امام رئوف     به سینه ی احدی دست رد نخواهد زد

gharibeh کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 758
|

با عرض سلام و معذرت بابت غیبت دوسه ماهه ،حجم کار بالا و باعث شد نتونم بیام،ولی حالا حاضر

shirdel2 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 5535
|

بنام خدا

سلام دوستان مدیران و کاربران عزیز

بنده نایب الزیاره همه شما عزیزان در نجف اشرف  و کربلای معلی هستم. جای شما خالی شب گذشته و امروز صبح و ظهر بیشتر اوقات در بارگاه ملکوتی و حرم مطهر حضرت علی (ع) بودیم و برای همه عزیزان دعا کردم. امیدوارم بتوانم از فرصت پیش آمده حداکثر بهره را ببرم و با دستی پر و کوله باری سنگین از معنویات برگردم و مجددا در خدمت شما عزیزان باشم. انشاالله