راسخون

دفتر حضور غیاب مدیران و کاربران

mohammad98 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6815
|

باسلام خدمت دوستان

با شروع مدارس و سال تحصیلی کم تر توفیق و وقت حضور در تایپیک ها و ... انجمن ها برای ما دانش آموزان وجود داره.

البته با یه برنامه ریزی در اوقات استراحت حتما به سایت سر میزنیم.

اگر حضور ما کمرنگ شده برما ببخشید و جای ما رو هم خالی کنید.

برای موفقیت همه ی محصلین و دبیران نیز دعا کنید.

ممنون

architect0811 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6050
|

سلام دوستان

ان شا ء الله اگر خدا بخواد و سفرمون سلامت باشه فردا    میرم امام رضا

راسخونم تو این مدت یه نفس راحت از دست من میکشه

نائب الزیاره ی همه ی دوستان خواهم بود

امیدوارم  که حلال کنید

خدانگهدارتون

nazaninfatemeh کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 81124
|

سلام و عرض ادب

بعد از نزدیک به سه سال انتظار بالاخره لطف خدا و امام رضای عزیزم شامل حالم شد و فردا عازم مشهدالرضا هستم.از همه دوستان خواهش میکنم این حقیر رو به بزرگواری خودشون ببخشن و حلال کنن.اگه لایق باشم حتما نائب الزیاره تمام راسخونی های بزرگوار خواهم بود

التماس دعا

در پناه اقا امام رضا باشید ان شاءالله

nazaninfatemeh کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 81124
|

سلام وعرض ادب

از مشهدالرضا برگشتم البته بیشتر فیزیکی ونه دلی، ولی با یه حس فوق العاده برگشتم ، به یاد همه راسخونی های بزرگوار در حرم امام خوبی ها بودم . ان شاءالله قسمت تک تک عزیزان بشه و این حس رو تجربه کنن

در پناه اقا امام رضا باشید ان شاءالله

amirali123 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 15244
|

من به مدت 2 روز نخواهم بود ...خخخ لطفا مزاحم نشوید دیگه هم زنگ نزنید ...خخخ

به دلایل امنیتی و حفاظتی از گفتن علتش معذورم با بچه های بالا جلسه دارم ..خخخخ

sayyed13737373 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6674
|

عرض سلام و احترام.

یه چند روزی نیستم .به قول بعضیا با بچه های بالا قرار داریم

احتمالا روز شنبه الی دوشنبه برگردم.

یا حق

mohamadaminsh کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 25772
|

باسلام خدمت بر و بچه هاي راسخوني اينم سربازي بنده كه تموم شد پايتخت خدمت مي كردم ولي اگر ميشه مدير يه تالار بشيم باتشكر برام دعا كنيد دوستان عزيز

shirdel2 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 5535
|

بنام خدا

بنده مدت یک ماه است که به جمع اعضاء این سایت آمدم و هر روز چند ساعتی از وقتم را برای خواندن و پاسخ دادن به سوالات و مسابقات و همچنین نظرات صرف می کنم تا حالا که راضی هستم و امیدوارم بتوانم استفاده بیشتری برای افزایش اطلاعاتم بکنم.

با تشکر و احترام

ravabet_rasekhoon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8846
|

باسلام خدمت بر و بچه هاي راسخوني اينم سربازي بنده كه تموم شد پايتخت خدمت مي كردم ولي اگر ميشه مدير يه تالار بشيم باتشكر برام دعا كنيد دوستان عزيز

همراه گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

از حضور مجدد جنابعالی که یکی از فعالان و همراهان مسئولیت پذیر انجمن راسخون بوده و هستید، بسیار خرسند شدیم، امیدواریم توشه ای غنی و ارزشمند از تجربه و مهارت برای ادامه زندگیتان از دوران مقدس خدمت به این آب و خاک مهیا ساخته باشید.

چنانچه مستحضر هستید، می توانید بر اساس علاقه مندی و تخصص نسبی، هر یک از تالارهای مورد علاقه که مدیر ندارند را انتخاب و اعلام نمایید تا مدیریت آن تقدیم شود، پیشنهاد اینجانب یکی از موارد زیر به همراه زیر تالارهای آن  است:

تالار "تلفن همراه"، تالار "اینترنت و وب"، تالار "مهندسی معکوس"، تالار "نوجوان"، تالار "آموزش خانواده"، تالار "اقتصاد"، یک یا چند عدد از تالارهای "علم و دانش" ، یک یا چند عدد از تالارهای "هنر" و ...

همچنین پیشنهاد می شود، جهت یادآوری، تاپیک های ذیل را مطالعه فرمایید:

قوانین فعالیت در انجـمن راسـخون(کاربران/مدیران)

لیست مدیران محترم تالارهای گفتگوی راسخون

با سپاس

منتظر شما هستیم

shirdel2 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 5535
|

بنام خدا

ضمن عرض تشکر و خسته نباشید ،از لطف شما عزیز محترم سپاسگزارم .بنده را شرمنده کردید. امیدوارم لایق خدمتگذاری به دوستان را داشته باشم و از خداوند متعال موفقیت و سلامتی تمامی دوستان عزیز و دست اندرکاران این سایت فرهنکی را خواهانم.

خدایا چنان کن سرانجام کار        تو خشنود باشی و ما رستگار

nafas12 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 74
|

سلامممممممممممممممممممممم ببخشيد مدتي نبودم من

amirali123 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 15244
|

با سلام

من به دليل شركت در همايش بسيج فردا رو نيستم ميگم هواستون به اتاق چت باشه ها دوستان من نيستم اتاق رو كثيف نكنند ها

بچه هاي بالا هم نترسين من دورا دور حواسم به سايت هست ..خخخ

كي ميشد اين حكم عضويت در بچه هاي بالاي من رو امضاي ميكردند ... نميدونم ........خخخخ

خوش باشين و خوشحال و يه لبخند هم از ته دل ( ولي زياد ريخت و پاش نكنيد كه ماه صفر هست )

hossein201273 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 26938
|

به نام خدا

از :مدیر تالار وبلاگ نویسی راسخون

به:راسخونی های گرامی

به استحضار می رساند به دلیل شروع فصل امتحانات وحساس ترین بخش کار من ،من تا 24دی ماه درتالار زیر ربط مدیریتم  کم پیدا خواهم بود بذا مرخصی گرفتم وسعی می کنم روزی یکساعت به راسخون بیایم .

ومن الله توفیق

دوستدارشما وراسخون

حسین رضایی

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|

سلام.

ایام سوگواری شهادت امام رضا و امام حسن و پیامبر تسلیت باد. 

چند روزی میرم مسافرت و احتمالا دسترسی به اینترنت نداشته باشم. مرخصی منو هم امضا کنید. برگه مرخصی رو دادم دست حاج آقا حاجی!

با تشکر

mohsen_alavi کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8348
|

با عرض سلام و ادب و احترام خدمت برادر بزرگوارم آقای نجاران

خسته نباشید با زحمت های ما

با توجه به اطلاع رسانی های قبلی و عدم حضورم در سایت در زمان امتحانات تقاضای مرخصی دارم تا 28 دی

طرح های جاری تالار رو هم با مدیر خوب و توانا آقای امید دیمی صحبت کردم قبول زحمت کردن جهت مدیریت یک ماهه تالار اگر زحمتی نیست ایشون رو مدیر همکار بذارید در این یک ماه...

خدانگهدار