ازچه غذایی خوشت میاد؟
دوستان
یک مطلبسرگرمی وهم آشنایی باذائقه کاربران عزیزه
شمادوست راسخونی ازچه غذایی خوشتون میاد؟ لطفا" جوابهای کوتاه ندهید.بقول معروف پیازداغشوزیادکنید.
با عرض سلام خدمت راسخونی های گل
من از چند تا غذا خوشم میاد که به این ترتیب هستن
قورمه سبزی؛پیتزا؛ماکارونی؛قیمه بادمجون و دیگه تا اینجا فکر کنم کافی باشه ولی از ماهی وجگر و این جور غذاها متنفرم و حاضر نیستم بخورمشون.
با تشکر
من تقریبا اکثر غذاها رو دوست دارم . اما به نظرم " قرمه سبزی " و " کشک و بادمجان بیرجندی " یه چیز دیگه هست.
اتفاقا خودم کشک و بادمجان های خوبی درست میکنم .
نمیدونم دوستان با کشک و بادمجان بیرجندی آشنا هستند یا نه . تفاوت کشک بیرجندی با کشک های رایج در بازار اینکه این کشک سیاه رنگ هست و باید توی ظرفی به نام طقارچه همراه با گردو ساییده بشه و بعد همراه با آب روی حرارت قرار میدن البته یه سری ادویه ها و سبزیجات محلی هم به آن اضافه میکنند اگر با روغن محلی باشه که دیگه واقعا عالی میشه. قبل از بجوش اومدن از ظرف رو از روی حرارت بر میدارن. معمولا بیرجندی ها این غذا رو همراه با نان محلی و بادمجان سرخ شده میخورن. واقعا خوشمزه هست.
من کلا از غذاهای نونی خوشم میاد:املت،عدسی، دلمه،کوکو سیب زمینی ,بادمجان سرخ شده(کلا بادمجان را همه جوره دوست دارم)کوکوسبزی با نون رو ترجیح میدهم.قیمه،ماهی،عدس پلو و مرغ رو هم خیلی دوست دارم.
ولی بد غذا هم هستما:از غذاهای شیرین مثل هویج پلو،شیرین پلو،آلبلو پلو،رشته پلو و... بدم میاد واصلا نمی خورم. کله پاچه هم خیلی خیلی دوست دارم در حد المپیک.
بنده هم چلوخورشت قیمه براش می میرم.ماکارونی خیلی دوست دارم.شیشلیک وهفت لیک
با سلام بر راسخونی های عزیز
از بچگی عاشق قورمه سبزی بودم و الانم هستم؛ از ماکارونی که نگو میمیرم براش؛ از غذاهای محلی هم عاشق آیران آشی سولدوز (آش دوغ سولدوز) هستم که بیشتر با سبزی های محلی درست می کنند!
کلا بجز چند تا غذا که حتی دوست ندارم اسمشونو بیارم همه رو به جای خودش دوست دارم.
آشی که داداشم بپزه
عدسی که مامانم بپزه
ماکارونی که خانمم بپزه
و اون غذایی که خودم بپزم ( یه غذایی درست میکنم اسم نداره ) طبخش اینه ( در یخچالو باز می کنیم از هر چی که دیدید یه مقدار در قابلمه می ریزیم ) قبل از غذا حتما از امپرازول استفاده شود
من عاشق سوپ و آش هستم .این رو همه فامیل هم می دونند و همه بهم میگن اگه یه نخود رو تو آب بریزن بدن به من فکر می کنم اون سوپه و می خورمش .اینو گفتم برای اینکه شدت علاقه من به اون رو درک کنید
از غذایی خوشم می آید که خیلی ها ازش خوششان می آید
و آن غذا چلوکباب است.
قورمه سبزي
با سلام
من به شدت عاشق چلو کباب و جوحه کباب هستم دوست دارم میرم مهمونی چلو کباب و جوجه کباب بدن
جوجه کباب_ماکارانی_و..............
مرغ شکم پر سوخاری
فقط قرمه سبزی های مامانم
شنیسل و ناگت و جوجه کباب