حرف دل یاعقل؟
کاربرگرامی:
بیشتربه حرف دلت گوش می کنی یاحرف عقلت؟
عاقلانه تصمیم می گیری وقتی بامشکلی روبرومی شوی یاازروی احساسات تصمیم به انجام کاری می گیری؟کدامیک؟کدامیک بهتراست؟لطفا"دردوالی سه خط توضیح دهید.
سلام و تشکر
بستگی به موضوع دارد. اگر موضوع مهم و اساسی باشد مسلما عقل ولی اگر درجه اهمیت آن پایین باشد احساس یا همان دل. انتخاب راهی که آینده را تحت تاثیر قرار می دهد موضوع کم اهمیتی نیست و نمی توان ساده از آن گذشت و نیاز به مشورت و نظر خواهی دیگران نیز دارد.
با تشکر
با سلام.
با تشكر از اين پست.
اگه ميشه مطالب زيادي بزاريد.
ممنون
سلام و تشکر
جناب نظر شما بدلیل:
1- تکراری بودن
2- بی ارتباط بودن
3- کوتاه بودن
حذف گردید
با سلام بر راسخونی های عزیز
بستگی به موضوع و اهمیت آن دارد؛ مسلما اگر موضوع مهمی باشد باید عاقلانه فکر کرد و عاقلانه نیز تصمیم گرفت
و حتی شاید در مواردی نظر بزرگتر ها را نیز پرسید.
ولی شاید در بعضی موارد که مساله چندان اهمیت نداشته باشد؛ بدون تفکر و با حرف دل تصمیم گرفت.
با عرض سلام
من فکر کنم هر دوتاش میتونه باشه گاهی اوقات یه موضوعات خاصی هست که با دل هم میشه حلش کرد ولی اگر مسئله از حساسیت زیادی برخوردار باشه و در مورد زندگی و آینده باشه مسلما حرف عقل رو گوش میدم چون هر چی باشه حرف دل بیشتر اوقات از روی احساسات درونیه و برخی اوقات درست نیست پس بهتره همیشه در کنار حرف دل حتما حرف عقل رو هم در نظر بگیریم .
خوب نظرخودم هم اینه که بستگی به موقعیت داردیه موقع هست که مثلا"بایه خانمی بایداحساسی برخوردکردیه موقع بایدعاقلانه تصمیم گرفت ولی بقول اسلام نه بایدپاروی احساساتمون بگذاریم وبی احساس باشیم مثل احساس سرد
خدايا! دنيا را پشت سر نهاده ام و به خلوتي رو آورده ام تا به دور از همه جاذبه ها و دلواپسي ها به تو بينديشم و براي بازگشت به اجتماع، توشه اي از نور برگيرم تا چراغ راهم باشد.
خدايا! هرچه هستم، بنده تواَم و هرچه دارم؛ از تو دارم، دست هاي اميدم را تهي بازمگردان.
خدايا! دقايق اعتکاف به پايان مي رسد و من ناگزير از بازگشت به دنيايم. از من آدمي بساز که از اين پس، اسير جاذبه هاي دنيا نشوم و همه جا و همه گاه، سرگرم تو باشم.
التماس دعای شدید...
یاحق
یا لطیف ...
سلام به همه ی حرف دلی های عزیز
بیایید برای سلامتی و پیروزی رزمندگان شجاع و دلاور مدافع حرم دعا کنیم و به ارواح پاک و مطهر شهدای عزیز این دفاع مقدس درود بفرستیم...
یاعلی...یاعلی...
سلام برشهدای باعطرگلاب الان که دارم مینویسم چهارشنبه 1فروردین 95است 2تامهمون داره برای شهرمون میاد2تاعزیزباعطرگلاب فقط میخوام که همشون ماروشفاعت کنن صلوات برای هرچه سریعترکردن ظهوراقامون
در میان مشکلات گاهی سکوت کن شاید خدا حرفی برای گفتن داشته باشد