راسخون

شما انسان یه رویی هستید یا دو رو؟

fatemeh313 کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 3218
|

با عرض سلام خدمت راسخونی های گل

راستش رو بگید شما با همه یه رو هستید یا نه دو رو یا نکنه سه چهار رو؟

چقدر باطنتون با اون چیزی که نشون میدید یکیه؟

با افرادی که ظاهر و باطنشون یکی نیست برخورد کردید؟

با تشکر

iran313 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 1561
|

نظري دادم به اين تاپيك كه چرا شما در اول سوالتون راستش را بگين را زده ايد

تكيه كلام شما اينگونه است ولي من از جنبه ديگر به اين اصطلاح نگاه كردم و چنين نظري دادم

انسان جايزالخطاست و من هم اشتباه كردم و هر گونه برخورد شما را مي پذيرم.

در مورد اين نظري كه دادم قصد بدي نداشتم و از كاربر fatemeh313 معذرت فراوان خواسته قصد جسارت به شما را نداشتم .         

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

من بلشخصه باآدمهای چندوجهی مخالفم وخودم هم روراست وصادق هستم (البته موردتعریف نیستم)وتشخیص رومی سپارم نزداونایی که بامن برخورددارندمن زیادتواین زمونه ازاین افراددیدم که قابل شمارش نیستندولی اینوبدونیدکه کسی که ظاهرش باباطنش یکی نباشه روزی چوب اعمال خودش رامی خوردوماه هیچ وقت پشت ابرنمی ماندروزی مشت اوبازخواهدشدوهمه چیزبرملاخواهدشدپس چه بهترکه همان ازاول راستگووصادق بود.

باتشکرازپستهای انسانسازی شماکاربرمحترم

siasport23 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 16696
|

با سلام بر دوستان عزیز راسخونی و تشکر از دوست عزیز بایت ایجاد این تاپیک

تعریف از خود نباشه کلا آدم 1 رویی هستم و از آدمای 2 رو بشدت متنفرم و همیشه سعی دارم که ظاهر و باطنم یکی باشد

بله؛ آدم 2 رو بین دوستام یکی 2 مورد بود که رابطمو باهاشون قطع کردم و فقط در حد سلام علیک باهاشون رابطه دارم

کلا فکر نکنم کسی بخواد با آدم 2 رو زیاد در ارتباط باشه!

یا علی

smst1984 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 555
|

خدایی همیشه سعی کردم دورو نباشم و ظاهرو باطنم یکی باشه انشاله خدا کمککنه از این به بعد دورو نشم

deremel400 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 226
|

من نه یک رو هستم نه دو رو بلکه...................نیمرو هستم چون از بس تو دوران مجردی نیمرو مصرف می کنیم طبیعتا نیمرو میشیم ............غیر از اینه؟؟؟؟؟؟؟؟؟