راسخون

چرا غیبت کردن اینقدر طرفدارداره؟

fatemeh313 کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 3218
|

با عرض سلام خدمت دوستان راسخونی 

نظرتون در مورد غیبت چیه؟

به نظر شما چرا غیبت و یا امثال آن که کار های ناشایستی محسوب میشن طرفدار پیدا می کنه ولی کارهای خوب و نیک کمتر طرفدار داره؟

چرا اینقدر همه ازش بدشون میاد ولی انجامش میدن؟

چیکار کنیم نه غیبت کنیم نه به غیبت گوش کنیم؟

اگر سخن یا مطلبی در این مورد دارید بفرمایید تا همه استفاده کنیم؟

با تشکر

iran313 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 1561
|

سلام به fatemeh 313            

امام علي ع مي فرمايند كه سلاح ناتوان غيبت كردن است

وقتي شخصي نتواند ناراحتيش را به ما جلويمان بگويد عيب از شخصيت ماست كه نمي تواند ناراحتيش را به خودم بگويد

از نظر امام علي ع ناتوان كسي است كه نقاط ضعف افراد را  از روي حسادت و بيماريهاي اخلاقي كه دارد براي ديگران بازگو مي كند تا از وجهه آن فرد در جمع كم شود

و براي اين طرفدار دارد كه  شخصيت فرد غيبت شونده مورد توجه همه آن كساني كه در آن جمع مورد غيبت قرار گرفته

شنونده بايد عاقل باشد

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

همانطورکه درروایات آماده غیبت همانددخوردن گوشت برادرخودآدم است چنانچه درمکانی قرارگرفتیدکه داشتندازکسی غیبت می نمودندیاامربه معروف ونهی ازمنکرکنیدواوراازاین کارنهی نمائیدیامحل راترک نمائیم.

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

به نظرشماچراهمیشه غیبت یاامثال آن که کارناشایستی محسوب میشه طرفدارپیدامی کنداماکارهای خوب ونیک کمترطرفداردارد؟البته بایدازمدیریبت پست معذرت خواهی کنم که درکارشون دارم دخالت می کنم

deremel400 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 226
|

بدون رو دربایستی آدم اگه خدا را در نظر نداشته باشه گناه براش لذت داره............غیر از اینه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟غیبت هم یکی از همین هاست

abiri064 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 479
|

غیبی خوردن گوشت برادر یا خواهر مومن هست. اما متاسفانه ما در مورد غیبت کردن ( مثل خیلی از کارهای دیگه ) به عواقب و نفس واقعی کار توجه نمیکنیم.

غیبت کردن کلا یه جذابیت کاذب خاصی داره ( مثل اکثر گناهان دیگه ) افراد شاید بخاطر همین مسئله به دنبال غیبت کردن هستن اما رسیدن به مرحله ای که انسان از عبادت لذت ببره نیاز به تلا ش و ریاضت نفس داره.

به نظر من بهترین راه غیبت نکردن و نشنیدن همان امربه معروف و نهی از منکر هست که اگر در جامعه درست و به جا اجرا بشه میتونه باعث اعتلای اخلاقی و فرهنگی جامعه بشه.

jamaran کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 135
|

چون اولاازخداغافل هستیم دوماشهامت وشجاعت نداریم که حرفمان رادرحضوربزنیم

mahmoodsafari کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 7673
|

غیبت کردن بین ما آقایون اصلا طرفدار نداره،بیشتر این چیزا مربوط به ....

حالا بماند.