یک تالار یا چند تالار ؟؟!!!
سلام
خب طبیعتاً بهتر است هر مدیری یک تالار تحت مدیریت داشته باشد تا تخصص و انرژی خود را متمرکز روی آن کند و بهتر بتواند به آن بپردازد.
اما گاهی ممکن است تالارهایی آنچنان تخصصی و زمان بر نباشد،یعنی رسیدگی به آن زمان زیادی نیاز نداشته باشد .در اینگونه موارد به نظرم اگر مدیر چند تالار اینچنین را تحت مدیریت خود داشته باشد ایرادی ندارد. مثل خود بنده که حجم کار و تخصص مجموع تالارهای تحت مدیریتم به گونه ای است که به راحتی از عهده همه آنها برمیآیم.
در مورد سوالتون هم باید بگم حتماً شخص بهتر و مناسب تری را برای اینکار در نظر دارند و یا از عملکرد بنده راضی نبوده اند، بنابراین ابتدا دلیل آن را سوال خواهم پرسید و سپس اگر بتوانم از عملکرد خود دفاع میکنم و در پایان در صورت عدم رسیدن به نتیجه بدون ناراحتی و مقاومت و ایجاد حاشیه مدیریت را واگذارمیکنم.
اینکه دوستان شایستگی های زیادی دارن در اون شکی نیست ولی نظر من اینه که هر تالاری یک نفر مدیر اون شد تالار دیگری در اختیار اون قرار ندهند تا انگیزه بین کاربران بیشتر بشه و یه جورایی انتخاب مدیر رو رقابتی تبدیل کنید که واسه مدیر شدن بتونن همه خودشونو نشون بدن اینطور اونوقت لایق ترین ها انتخاب میشن و البته هر نفر فقط یک تالار تا افرادبیشتری توانایی هاشون رو ازش استفاده کنن و هم بقیه بتونن از تجربیات و کارهای بیشتری یاد بگیرن
با عرض سلام
به نظر من هم زیاد درست نیست که یک کاربر مدیریت چند تالار رو به عهده بگیره چرا که اینگونه عمل کردن باعث میشه که برنامه ریزی ها و کنترل کردن های مورد نیاز و ایده ال برای یک تالار خاص و مشخص امکان پذیر نباشه.
حتی اگر خیلی نظارت هم بشه.
ولی به هر حال این رو همه می دونن که اگر برای هر تالار یه نفر مدیر باشه این جوری بیشتر دقت و بررسی میشه و هر تالاری میتونه بیشتر تخصص یافته باشه.
البته من منکر سعی و تلاش مدیرای محترم چند تالار نمیشم ولی نظر من اینه که هر نفر فقط یه تالار اون هم متناسب با استعدادها و علاقه و تحصیلات خودش انتخاب کنه .
و در مورد سوال آخرتون هم باید بگم اولش شاید یه کم ناراحت بشم و دلیل این کار رو بخوام بدونم ولی مطمئنا خیلی زود فراموش میکنم و دوباره مثل همیشه در سایت فعالیتم رو ادامه میدم.البته من که اصلا دوست ندارم مدیر بشم و دیگه کار به اونجا نمی کشه .واقعا مسئولیت سختیه
هرمدیر یک تالار !!!!!!!!!!! ولاغیر
سلام دوست عزیز
کنجکاو شدم بدونم که ولاغیرتون به چه دلیل ؟؟؟
دلیلتون رو مطرح کنید تا بشه نتیجه گیری درستی کرد
البته باید مد نظر داشت که میزان شلوغی وحضور کاربران در تالار به چه صورت است
مثلا تالاری روزانه بیش از 300 پست داشته باشد و تالاری که هفته ای به صد پست هم نمی رسد
خوب برای موارد باید تفاوت قائل شویم اینکه بدون ذکر دلیلی فقط یک تالاری بودن را مطرح کنیم قابل قبول نیست
با سلام خدمت دوستان راسخونی و مدیریت محترم
من مدیریت هیچ تالاری رو برعهده ندارم ولی منم دوست دارم نظرم را در این رابطه بگم.
به نظر من مدیریت یک تالار کافیه و نیازی نیست که یک مدیر حتی دو تالار رو مدیریت کنه، چون در صورتی که یک مدیر یک تالار رو مدیریت کنه تمام وقت خود رو معطوف به همون تالار می کنه و کیفیت تالار خودش رو ارتقاء می دهد.
اگر من مدیر یک تالار باشم و برای من زنگ بزنند و بگویند که قصد تعویض یک مدیر جدید رو با من دارند ناراحت نمی شوم و سعی می کنم منطقی با این موضوع برخورد کنم.
به نظر من باید مدیریت تالار ها رو هرماه به یکی از کاربران بسپارند، اینجوری بهتره...
با سلام خدمت دوستان عزیز راسخونی
کسی که بتونه و وقتش را داشته باشه مدیریت چند تالار را به عهده بگیره و بتونه به راسخون کمک کنه خوبه اما اگه تقسیم بشه باز عالیه دیگر دوستان هم می توانند به راسخون کمک کنند
با تشکر
ایا با اینکه یک کاربر مدیر چند تالار باشد موافقید یا خیر؟
اگر بیکار باشد و وقتش آزاد باشد و بتواند به تمام وظایفش عمل کند مشکلی ندارد اما ....
اصلا نظر شما در مورد یک کاربری که مدیریت چند تالار را به عهده دارد چیست؟
مخالف هستم چون رسیدگی به مسائل هر تالار وقت میگیرد و اگر فرد به خواهد به کار های تالار برسد از سایر وظایفی که در خارج از سایت دارد نمیرسد
با سلام خدمت دوستان راسخونی
وفتی کاربری خیلی فعاله می تونه مدیریت چند تالار را بعهده بگیرد و می توانند به همه دسترسی پیدا کنن بعضی از دوستان یک تالار دارن ولی به اون سری نمی زنن (البته به کسی بر نخوره)
در کل اگر تالار بین کاربران فعال تقسیم بشه خیلی خوبه حتی اگر کاربری مدیریت چندین تالار را بعهده بگیره
با تشکر
با مدیریت گروهی زیر نظر یک مدیر در یک تالار موافق هستم اما با مدیریت یک فرد اون هم در چند تالار مخالف هستم می گه امکان داره کسی بیاد مدیریت چند تالار رو قبول کنه و به همه کار هاش برسه مگه این که بیکار باشه !
اگه پیدا کردین خبر کنید!
البته باید مد نظر داشت که میزان شلوغی وحضور کاربران در تالار به چه صورت است
مثلا تالاری روزانه بیش از 300 پست داشته باشد و تالاری که هفته ای به صد پست هم نمی رسد
خوب برای موارد باید تفاوت قائل شویم اینکه بدون ذکر دلیلی فقط یک تالاری بودن را مطرح کنیم قابل قبول نیست
مقدار پست دهی در هر تالار به مدیر نیز بستگی دارد که مدیر فعالی باشد یا نه که این مطلب حدود 40 درصد را فرا میگیرد البته شرایط زمانی و مکانی و تبلیغات تالار و غیر نیز در بازدید تاثیر زیادی دارد
مونده به کارایی و جدیت و پشت کار شخص
بسمه تعالی
دوستان عزیز ضمن سلام و عرض ادب و تشکر از حسن مشارکت شما
کلیه نظرات ارسالی ارزیابی و مورد بررسی قرار خواهد گرفت. امیدوارم بهره کافی از مطالب ارسالی برده شود.
در این ارتباط لازم می دانم چند نکته را متذکر شوم:
با توجه به ازدیاد تعداد تالار ها(حدود 950 عدد) امکان انتخاب مدیر برای هر تالار وجود ندارد، در نتیجه سعی شده فرآیند مدیریت تالار ها بصورت گروهی توسط مدیران انتخابی و با نظارت روابط عمومی انجام شود.
بر اساس میزان فعالیت مورد نیاز جهت مدیریت تالار و پتانسیل جذب کاربر و فعالیت در آن که بر اساس پارامترهایی مثل عنوان و موضوع تالار، بروز بودن، کاربر پسند بودن، تطابق با نیاز ها و دغدغه های روزانه، علمی بودن و ... محتوا تعیین می شود، چندین تالار می تواند توسط یک نفر مدیریت شود و یا بالعکس مدیریت یک تالار نیاز به حضور چند مدیر داشته باشد. در این راستا و با توجه به آنچه گفته شد، مجموعه زیادی از تالار ها توسط روابط عمومی مدیریت و نظارت می گردد.
همواره سعی شده با اعطای مدیریت یک تالار که بر اساس میزان فعالیت مدیر در آن تالار، علاقه مندی، مهارت ها و تخصص، توانائی های نگارشی و ارتباطی، توان و زمان لازم برای اداره امور، خلاقیت و نوآوری و ... به کاربران اعطا می شود، مدیریت زیر تالار ها نیز به همان مدیر اعطا شود چرا که بر اساس تشابه و هم راستایی موضوعی و محتوایی تالار ها، مدیریت آنها امکان پذیر بوده و مدیر بهتر می تواند سیاست های مدیریتی خود را اعمال نماید.
از طرف دیگر یک مدیر بمنظور اعمال سیاست های مدیریتی و تسلط بر فضای کار و بروکراسی مجموعه نیاز به زمان دارد و تغییر مدیران در بازه های کوتاه مدت امری ناصحیح به نظر می رسد.
منتظر سایر نقطه نظرات شما هستیم
از مدیر محترم تالار گفتگوی آزاد دعوت می شود، همزمان با معرفی کاربران تاپیک های ویژه جهت دریافت امتیاز، مباحث تاپیک را جمع بندی و در همان پست ارسال دارند.
با تشکر
مسئول محترم ارشد انجمن ها، ضمن سلام و تشکر از همکاری شما و تشکر فراوان بجهت در نظر گرفتن نظرات کاربران گرامی که در مسیر هر چه بهتر شدن سایت و ارتقای مدارج آن گام بر می دارند، به عرض می رسانم طبق تشخیص همکار گرامی بنده زمان مشارکت در این موضوع تا انتهای مهر ماه است و اگر اجازه دهید تا آن زمان این تاپیک همچنان ویژه بماند و بعد از گذشتن این مدت، این امر (معرفی کاربران مشارکت کننده و میزان امتیازات آنها) توسط همکار بنده انجام خواهد شد.
مجددا از لطف و عنایت شما تشکر می کنم.
موفق و سربلند باشید.
اگه کاربر مدیر چند تا تالار باشه خوب نیست.بهش فشار میاد و از کیفیت کاسته می شود!