راسخون

بسیج راسخون

architect0811 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6050
|

میتونم بپرسم چه فعالیتی میتونن انجام بدن؟

چه کارایی داره؟

با سلام خدمت شما دوست عزیز

ورودتون رو به سایت راسخون و تالار گفتگوی آزاد خوشامد عرض میکنم .

امیدوارم شاهد فعالیت پرشور شما دوست عزیز در این تالار باشیم و جزء کاربران برتر این ماه قرار بگیرید

هدف این تاپیک بر مبنای نظرات دوستان راسخونی است و منتظر نظرات شما و سایر دوستان در راستای چگونگی ایجاد این بسیج و فعالیت های مرتبط با آن هستیم .

با سپاس فراوان

hobab1370 کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 477
|

این بخش میتونه فعالیت خوبی داشته باشه  مثلا دادن ویژه نامه ها در مناسبت های مختلف و ارائیه اخبار و فعالیت ها در سایت

کلا ایده جالبیه

saeedakh کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 2084
|

سلام ممنون از این مطلب کار جالبی است و جایش تو سایت خالی بود

rashid_63 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 223
|

nikbakht88 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 5887
|

سلام و تشکر از تمامی مشارکت کنندگان ارجمند.

اول از همه این امر از این جنبه باید بررسی شود که چه کارایی و چه وظایفی برای اعضا در بر خواهد داشت؟ چه مسئولیت هایی برای اینگونه موارد که تقریبا برای اولین بار قرار است اتفاق بیفتد تعریف می شود. در مرحله بعد آیا در عمل قابل اجرا است؟ برای پاسخگویی فقط مسئولین سایت نیستند که باید پاسخ دهند بلکه در رده های بالاتر و در خود سازمان بسیج مستضعفین باید این موارد را از جهت کاربردی بررسی کنند.

بنظرم فعالیت در محیط فرهنگی - مذهبی راسخون، کم از حرکت بسیجی وار ندارد. تشویق کاربران، تلاش برای بالا بردن جایگاه چنین سایتی و سایت های اینچونینی نشانه عزم استوار کاربران مخلص دارد.

برخی دوستان به ایجاد بسیج برای حل معضلات انجمن ها اشاره دارند، اما این مورد را طبق گفته یکی از کاربران، با تشکیل شورای حل اختلاف راسخون که از بین کاربران فهیم، بی طرف و خوش برخورد و با سابقه درخشان قابل اجرا می باشد.

از آنجا که زمان زیادی برای مشارکت در این تاپیک باقی نمانده، امیدوارم سایر دوستان با شرکت در این بحث، از جهت کاربردی شدن این امر، نظر دهی کنند و بعد از پایان مهلت مشارکت، این تاپیک در اختیار مسئولین قرار خواهد گرفت تا با پیگیری موضوع نتیجه نهایی را اعلام دارند.

موفق باشید.

fazli1184r132 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 4054
|

ایده ی خیلی عالیه ای.اگر برای اعضا کارت عادی و فعال صادر بشه مثل بسیج محلات و مساجد و این کارتها همانن کارت های بسیج معتبر باشه عالیتر هم میشه.انشاء اله که این طور باشه.

only110 کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 651
|

باعرض سلام وخسته نباشید

بسیج باید بسیج باشد نه بسجی که صرفاروی کلمه بسیج ش بچرخه وبرای این کارباید برنامه ریزی های زیبایی ریخت شود وانجام شود

به امید خدا

با سلام !

از اینکه نظر مثبت خود را در این باره فرموده اید تشکر میکنیم اما اگر کمی درباره انتظارات خود و اهدافی که احساس میکنید که مناسب است حرف بزیم خیلی بهتر میشود تا این نظرات کلی !

باز هم از همین حضورتون تشکر میکنیم !

only110 کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 651
|

" بسیج لشکر مخلص خداست  "

یعنی گروهی که کار خود را برای خدا و برای رسیدن و تقرب به خداوند فعالیت میکنند

یعنی گروهی که کارهای خدایی می کنند و  به غیر او توجه ای ندارند

یعنی گروهی که در رسیدن به هدف خود از جان خود دریغ نخواهند کرد و در رسیدن به هدف خود هیچ چیز جلو دار آنها نیست

یعمی که گروهی که هر جا مشکلی باشد و نیاز به آنها باشد بدون هیچ چشم داشتی فعالیت خود را انجام میدهند چه جهادی چه فرهنگی چه سیاسی و . . .

azizjoon6772 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 327
|

با سلام خدمت همه راسخونی های عزیز

من هم با این کار موافقم..

البته باید وقتی کسی عضو بسیج می شود یه امتیاز های مخصوصی برای آنها در نظر گرفته شود.

کارت عضویت برای بسیجیان صادر شود،امتیاز برای آنها در نظر گرفته شود و ...

fatemeh313 کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 3218
|

با عرض سلام خدمت راسخونی های گل

طرح خوبیه و باید اصولی و منظم باشه و بهتره برای اعضا امتیازات ویژه در نظر گرفته بشه و علاوه بر اون بهتره یه بخشی در نظر گرفته بشه که اعضا بتونن در اونجا با هم صحبت کنن و تبادل نظر کنن و بتونن فعالیت های مفیدی رو ارائه بدن و ماهانه جوایز ی هر چند کم به اعضای فعال تعلق بگیره تا به این وسیله اشتیاق اعضا هم برای فعالیت های بیشتر زیاد بشه.

باتشکر

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

درموردلینک زیرکه مربوط به بسیج راسخون است چه پیشنهادی دارید؟

http://rahil.bso.ir/%D9%BE%DB%8C%D9%88%D9%86%D8%AF%D9%87%D8

%A7/%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D8%AE%D9%88%D9%86.aspx

sajad123 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 203
|
اگر این بسیج راسخون راه بیفته مهشر میشه امید وارم که هرچه زود تر راه اندازی بشود راست اگر کارت عضویت بسیج هم بدهند خیلی خیلی عالی میشود . ممنون
pazimi کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 58
|

با سلام

مطرح کردن اسم بسیج در زمانی که این ارگان مانند خاری است در چشم آنهایی که طاقت موفق شدن متخصصان این ارگان در عرصه های مختلف علمی را ندارند بسیار خوب است

pazimi کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 58
|

من از مدیر این قسمت تقاضا دارم یه آیدی از خدشون بدن تا بعضی مطالب رو به صورت آنلاین مطرح کنم

fazli1184r132 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 4054
|

خداروشکر با استقبالی که میبینم امیدوارم و مطمئونم که بسیج راسخون فعالیتش رو بزودی آغاز میکنه.من هم در حال طراحی لوگویی جهت این امر هستم که در صورت انجام این امر اونرو براتون می فرستم.انشاء اله به امید بسیج 200 میلیونی راسخون