بسیج راسخون
نظرتون در مورد اضافه شدن یه بخش جدید به نام بسیج در راسخون چیه؟
به عبارت دیگه نظرتون در مورد بسیجی شدن راسخونی ها چیه؟
ـ بسيج لشگر مخلص خداست كه دفتر تشكل آن را همة مجاهدان از اولين تا آخرين امضاء نمودهاند.
ـ بسيج مدرسة عشق و مكتب شاهدان و شهيدان گمنامي است كه پيروانش بر گلدستههاي رفيع آن اذان شهادت و رشادت سردادهاند.
ـ بسيج, يعني نيروي كارآمد كشور براي همة ميدانها
فهمیده را فهمیده ها فهمیده اند.
سلام
ضمن تشکر از شما دوست عزیز بابت ایجاد این تاپیک بسیار مهم
به زودی این تاپیک را ویژه ویژه خواهم کرد لطفا برای این تاپیک وقت بیشتری بگذارید
اما در مورد ایجاد بخش جدید به نام بسیج:
خیلی لازم و ضروری می بینم اینکار را
محل ایجاد آن نیز خوبه که یکی از زیر تالارهای دفاع مقدس شود
با تشکر
با سلام
بنده هم موافق چنین طرح مفیدی در راسخون هستم.
با این کار تبلیغی هم در مورد بسیج و فرهنگ بسیجی می توانیم داشته باشیم.
در مورد جای بوجود آمدن آن در انجمن یا یک تالار مجزا باشد یا اینکه در تالار دفاع مقدس باشه بهتره
بسیج لشکر مخلص خداست.
موفق باشید.
با تشکر از شما به جهت ویژه کردن پست
امیدوارم که دوستان با نظرات گرم و خلاقانه ی خود ما را یاری کنند.
نظرمن مثبته اگرطوری باشدکه عضوشویم وکارت مخصوص عضویت هم صادرشودکارجالبیه
نظرمن مثبته اگرطوری باشدکه عضوشویم وکارت مخصوص عضویت هم صادرشودکارجالبیه
............................................................
وقتی طرح بها با چنین موفقیتی برای راسخون همراه بود چرا طرح بسیجی کردن راسخونی ها میسر نشود.
با سلام
به نظر من هم یه کار خلاقانه و خوبه و اینجوری راسخونی ها هم مثل همیشه میتونن روز به روز بر اتحادشون اضافه کنن و این خودش میتونه برای ارتقاء امتیاز سایت هم خوب و مفید باشه
خیلی عالیه کی میاد اومد منو خبر کنین من حتما میخوام بشم
با سلام خدمت دوستان عزیز
من هم همانند سایر دوستان با اجرای این طرح موافقم
البته امیدوارم که این کارعملی باشه
و طبق نظر دوستان هم نیاز به کارت عضویت در بسیج راسخون پیش میاد
با سپاس
کار خوب خوبه ولی به شرطی که به درستی مدیرت شود
نیکی و پرسش
سلام. به نظر من ایده ی خوبیه. ولی باید یه سری کارها برای بسیج راسخون مشخص بشه نه اینکه فقط یه عنوان بسیجی رو بدن و تموم. با تشکر
سلام. به نظر من ایده ی خوبیه. ولی باید یه سری کارها برای بسیج راسخون مشخص بشه نه اینکه فقط یه عنوان بسیجی رو بدن و تموم. با تشکر
مدیرمحترم
حتما"شرح وظایف خاص خودشوداره
با سلام
مانند کاربران عزیز و مدیران گرامی؛ من نیز امیدوارم که این طرح با همکاری مسیولین عملی بشود و در صورت امکان در تالار دفاع مقدس قرار گیرد!
با تشکر
یا علی
سلام و خسته نباشيد
من موافق نيستم زيرا اين سايت را كاربران فهيم انتخاب مي كنند و همه اعضاي آن در كارها مشاركت دارند نيازي به بسيح ندارند. اگر حريمها را رعايت كنيم هيچ مشكلي پيش نمي ايد.
سلام
در مورد این پیشنهادی که داده شده باید عرض کنم که بسیج به خودیه خود خوب هست، اما با توجه به محدودیت هایی که میدانم برای عضویت از طریق مجازی وجود داره بعید میدانم که با همچین طرحی موافقت شود.
ضمناً همانطور که دوستی که در بالای نظر بنده پست گذاشته،لزوماً احتیاجی به وجود نام بسیج نیست....ما میتوانیم در کردار و رفتارمان بسیجی وار عمل کنیم.... در دلمان بسیجی باشیم کافیه،اگر به فرمان رهبر عمل کنیم این میشه بسیجی!الان رهبر انقلاب بحث مقابله با جنگ نرم دشمن و توجه به سالم سازی فضای سایبری را مهم دانسته اند،ما نیز باید در راستای همین قدم برداریم.نیازی به کارت و از این چیزها نیست!البته منظورم در محیط مجازی هست. کنار اینها میتوانیم در پایگاه های محلی بسیج و یا پایگاه های بسیج اقشار(مثل ادارات،دانشگاه و....) عضو رسمی شده و اقدام به فعالیت نماییم.
تتا جایی که بنده اطلاع دارم بسیج مهندسین، اصناف، اداری، شهری، دانشجویی،ورزشکاران ،هنرمندان.... وجود دارد، اما بسیجی که برای فضای مجازی (اینجا برای راسخون)باشد خارج از چارت عادی این سازمان میباشد. شاید در آینده به طور رسمی همچین چیزی هم تشکیل شود...
یا علی