اهل کجایی ؟
ساوه
فقط میتونم بگم یکی از قدیمی ترین شهرهای ایرانه ، انار ساوه هم که دیگه تعریف کردن نداره ، الان هم فصل اناره.
سلام
ای ای(بخونید E E) اص(As)دادا تو کوجا(kuja) دِ بودی من ندیدم تووووووووو
بیشتر بیو(biyo) راسخون من اینجونیک(injoneyk) مدیرم هواتو دارم دادا!!!
(یه گفتگو تقریبا با لهجه سووه ای((ساوه ای)) فکر کنم دیگه جواب این سوال از قول بنده هم معلوم شد
دادا من تازه اومدم عضو شدم.
اص نیمدونم به تو چی بگم
تازه اینو بیبدم
شما هم ساوه زندگی میکنی یا رفتی غربت؟ ، اصلا ساوه ای ها همه غریب پسندن،یادش به خیر سلمان ساوجی هم رفت غربت
شما که اینجا ادمین هستی ، برای این همکارات هم انار ببر دیگه شاید دلشون خواست ، والا
سلام داد مهرداد! خوبی؟
اون 2 تا تالار که آدرسش توی امضام هست که ادمینش هستم و ایمیلم هر دو راه ارتباطی با من هستش، اگه کاری داشتی یا هر چی راجع به راسخون خواستی بگی در خدمتم.
ساکن ساوه م و اصالتمم ساوه ای!!
والا من سربازم و دوستان راسخون میدونند که این مدتی که بحث سربازیم هست اصلاً وقت نمیکنم بیام راسخون،حالا انار جای خود داره! دلم میخواد میشد برا همه در حد مقدوریتم بفرستم اما فراهم نشد
حالا اگه کسی امد اینجا خبر بده حتماً براش میارم! در ضمن هم اکنون جشنواره انار هم در ساوه برقرار شده
افتتاحيه نهمين جشنواره ملي انار ساوه + پوشش تصویری ساوهسرا از این جشنواره
، یکی از شهرستانهای استان خراسان رضوی میباشد.
این شهرستان تا سال 1369 یکی از دهستان های بخش جغتای به مرکزیت جغتای بوده تا اینکه 69/4/16 بعنوان یک بخش مسنقل از جغتای تفکیک می شود و تا مردادماه ۱۳۸۷، یکی از بخشهای شهرستان سبزوار بود که در این تاریخ به شهرستان ارتقا یافت.
شهر نقاب؛ مرکز این شهرستان میباشد.جوین دشت ونگین سرسبز خراسان رضوی می باشد.هندوانه وتخمه هندوانه آن در ایران هر اول را می زند . منتظر شما در این شهر زیبا هستیم
اهل بیرجندم.
روزگارم بد نیست.
تكه نانی دارم ، خرده هوشی ، سر سوزن ذوقی .
مادری دارم ، بهتر از برگ درخت .
پدری دارم به استواری کوه.
دوستانی ، بهتر از آب روان .
و خدایی كه در این نزدیكی است :
لای این شب بوها ، پای آن كاج بلند.(چون بیرجند درخت کاج زیاد دارد)
مشکنان
کسی میدونه مشکنان کجاست ؟
با سلام بر راسخونی های عزیز
اهل سولدوز؛ یکی از شهرهای زیبا و دیدنی استان آذزبایجان غربی
سولدوز یعنی زمین پست و هموار که دارای چشم انداز های زیبا و مختلفی می باشد.
یا علی
کاربر محترم سلام
ضمن تشکر از شما ،
آقا مهدی و ... که ما را به سولدوز دعوت نمی کنند انشالله با دعوت شما بیائیم و زمین پست و هموار با چشم اندازهای زیبا و مختلف را ببینیم .
با سلام بر راسخونی های عزیز
اهل سولدوز؛ یکی از شهرهای زیبا و دیدنی استان آذزبایجان غربی
سولدوز یعنی زمین پست و هموار که دارای چشم انداز های زیبا و مختلفی می باشد.
یا علی
کاربر محترم سلام
ضمن تشکر از شما ،
آقا مهدی و ... که ما را به سولدوز دعوت نمی کنند انشالله با دعوت شما بیائیم و زمین پست و هموار با چشم اندازهای زیبا و مختلف را ببینیم .
با سلام بر مدیر گرامی Mohammad_43 عزیز
آقا اینم بگم که مردم شهر سولدوز؛ بسیار مردمی مهربان و مهمان نواز هستند
آقا مهدی هم همونطور که در جریانین کمی سرشون شلوغه؛ ما در خدمتیم.
یا علی
سلام مجدد
شما بزرگوارید . انشاالله اصفهان در خدمت همه سولدوزیهای راسخونی و همه راسخونی های سولدوزی هستیم .
من متولّد شهر اصفهان هستم. شهری که بناهای تاریخی بسیاری دارد و به خاطر این است که به شهر اصفهان می گویند نصف جهان.
اصفهان شهری بسیار زیباست ...
اهل مشهد پایتخت معنوی ایران
من اهل خراسان جنوبی ، شعر بیرجند هستم.هم استانی دارم؟
اهل همین گوشه کنارم
به سهراب گفتم قایقت جا دارد من هم از همهمه داغ زمین بیزارم ......
تهران
پدر و مادر من بزرگ شده روستای باغستان از توابع بخش زهان شهر قاین استان خراسان جنوبی هستند، بعد ازدواج به مشهد میان.
من متولد مشهد هستم و بزرگ شده مشهد.
من اهل خراسان جنوبی ، شعر بیرجند هستم.هم استانی دارم؟
علی جان ما قبلاً هم استانی بودیم ولی الان شما شدید جنوبی، ولی بازم خراسانی هستیم، من بیرجند هم زیاد اومدم، با شهر آشنایم.
استان اصفهان شهرستان هــــــــــرند
سلام
من اهل شهری هستم که همه اونو به عنوان دروازه تاریخ و تمدن ایران میشناسند یعنی همدان، زادگاه بوعلی سینا و باباطاهر، اولین پایتخت نخستین شاهنشاهی ایران یعنی مادها. این شهر به عنوان پنجمین شهر فرهنگی و توریستی کشور شناخته میشود. با آب و هوای مطبوع و سردسیری از نقاط مهم گردشگری کشور محسوب میشود. از دیرباز دارای فرهنگ ریشهدار و غنی بودهاست که قدمت برخی از عناصر آن به تحقیق برابر با تاریخ سه هزار سالهٔ شهر است. از جمله آثار دیدنی شهر میتوان بخ دهکده توریستی گنج نامه، آرامگاه های باباطاهر و بوعلی سینا، گنبد علویان و غار علیصدر و... غیره اشاره کرد. دیدن این شهر زیبا خالی از لطف نخواهد بود
استان خوزستان -شهر فتح المبین یکی از حومه های شهرستان شوش
این هم چندتا از جاذبه های گردشگری شهرستان شوش
موزه شوش
کاخ اپادانا شوش
ارامگاه دانیال نبی شوش
قلعه شوش