بازی های کامپیوتری
با سلام خدمت دوستان راسخونی عزیز
یکی از بزرگترین سرگرمی های حال حاضر بازی های کامپیوتری هست ! که خوشبختانه کم هم نیست
نظرتون در این باره جیه؟
خودتون چه بازی انجام دادید؟
از چه بازی خوشتون میاد؟
به نظر خودم بازی های رایانه ای تا حدی خوبه که فرد نسبت به اون بازی اعتیاد پیدا نکنه
متاسفانه بازی های زیادی هستن که اینجورین و فرد وابسته میشه
من خودم قبلنا زیاد بازی میکردم ولی الان خیلی کمتر بازی میکن
از بازی های Warcraft III و DotA 2 و League Of Legends خوشم میاد و هر از گاهی بازی میکنم
قبلنا هم بازی های Gta iv و ASSASSINS CREED و Mario و Mortal kombat بازی کردم که خوشم اومده
سلام
بازی های کامپیوتری تا آنجایی خوبه که اعتیاد نیاوره
در حد سرگرمی خوبه که اوقات بیکاری ادم را پر کنه
خودم بازی کامپیوتری انجان نمی دم
ولی هرازگاهی سونی1 بازی می کنم
با تشکر
عالیه سرگرم کننده است من بااین سنم معتادش شدم.
بازی هایی که بهش علاقه مندم: آی جی آی- مکس پاین واخیرا" مردان جنگ که ازفروشگاه راسخون گرفتیم.
هر چیزی و هر کاری تا موقعی خوبه که از اعتدال و نظم خارج نشه وگرنه دیگه نه تنها سودی نداره بلکه پر از ضرره و به خصوص در مورد بازی های کامپیوتری که باعث اعتیاد آوری میشه.انشاالله که دوستان راسخونی این طور نباشن به خصوص بعضی ها که خودشون می دونن
سلام و تشکر از مشارکت شما
در بازی های کامپیوتری اگر با برنامه پیش بریم و اعتیاد پیش نیاد خوب مشکلی نداره و واسه رفع اوقات فراغت میتونه خوب باشه
اما بستگی داره که اون بازی چطور و در چه حیطه ی سنی باشه و همچنین خیلی جنگاور و اکشن نباشه که روحیه ی طرف رو خراب نکنه
همین
با عرض سلام و وقت بخیر به دوستان گل راسخونی.
من قبلاً بازی کامپیتری بازی نمی کردم ولی تازگی ها PES بازی می کنم.
به نظرم هم ذات پنداری خوبی می تونه باشه هر چند هیچ چیز جای بازی های بچگی رو نمی گیره.
اگر تعادل رعایت بشه به اعتیاد منجر نمیشه البته وجود گردش های خانوادگی و دوستانه هم می تواند از همیشه پای بازی کامپیوتری جلوگیری کند.
موفقیت و شادی شما عزیزان را خواهان و خواستارم.
بازی در حد سرگرمی خیلی خوبه ، چه بسا لازم باشه امامتاسفانه اکثر بازی ها یه جورایی اعتیاد آور هستن .
من خودم قبلا PES بازی می کردم اما دیدم دارم بدجور معتاد میشم ترک کردم . الان مدت هاست شاید هفته ای یکی دو بار بازی میکنم.
زیاد بازی کامپیوتری انجام دادن خوب نیست.
من از بازی جنگ های صلیبی بیشتر از بازی های دیگر خوشم می آید.
بله بازی های خوبی هستند.
من وارکرفت رو ترجیح میدم.
بازی های کامپیوتری هر چی کمتر بهتر ! زیاد از این بازی ها خوشم نمیاد !
من گاهی اوقات Stronghold Legends بازی میکنم .
کلا از بازی های استراتژیک خوشم میاد .
بازی انچنانی که دوست ندارم ولی فوتبال گاهی بازی می کنم
فقط بازی کامپیوتری فوتبال را خیلی خوشم میاد .
من زیاد اهل بازی در کامپیوتر نیستم ولی اگر بهضی وقت ها بازی کنم شترنج بازی می کنم
فوتبال2014