راسخون

تيم ملی ايران در سال 72

abdo_61 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 37203
|
تاریخ عضویت : مهر 1388 

 

 

 
 
 
تیم ملی ایران، همیشه یکی از مدعیان جام های منطقه ای و آسیایی بود.
 
 
 
خبرآنلاین:  تیم ملی ایران، همیشه یکی از مدعیان جام های منطقه ای و آسیایی بود.

این مربوط به گذشته است چرا که در حال حاضر ایران حتی در غرب آسیا هم نمی تواند قهرمان شود.

 آخرین بار ایران دو سال قبل با افشین قطبی به جام غرب آسیا رفت که در فینال باخت و نایب قهرمان شد. 

عکس زیر نیز متعلق به یکی از جام های منطقه ای به اسم اکو بود که علاوه بر ایران، پاکستان و ترکمنستان نیز در آن حاضر بودند. ایران در سال 72 موفق شد این جام را از آن خود کند .

 این بازی شروع مسابقات ملی بازیکنانی مثل علی دایی ، یحیی گل محمدی و کریم باقری بود برای تیم ملی فوتبال ایران.   


 

doctor114 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 5491
|
تاریخ عضویت : تیر 1388 

سلام:

 

نکته :

1) لازم به ذکر است که در تالار ورزش و زیر تالار های مربوطه ؛ کپی پیست کردن پست ها فقط از کاربرانی پذیرفته می شود که در زیر آن پست نظر شخصی و تحلیلی و فنی و ورانشناختی آن مطلب را هم در پستی حداقل یک خطی بیان کرده باشند . در غیر این صورت اگز کاربری در هر روز هزاران پست هم کپی کند به لحاظ ارزیابی در جمع کاربران برتر فاقد ارزش خواهد بود .

2)  کاربری که ، پست های تالیفی ای را خود ایجاد کرده باشد و مشارکت خوب کاربران دیگر در آن پست را شاهد باشیم ، در اولیت انتخاب خواهد بود .

3) کاربری که پستی ایجاد کرده باشد و آن پست ، بازدید قابل ملاحظه ای داشته باشد هم در اولویت است .

 

سپاس

azizjoon6772 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 327
|
تاریخ عضویت : شهریور 1391 

کجایند اون جوان های باغیرت دیروز ؟؟؟

کجایند اون کسانی که با جون دل برای تیم ملی بازی می کردند ، نه برای پول؟؟؟

کجاست اون غیرت و مردانگی؟؟؟