راسخون

نظر سنجی یا هم سوال

aftab210 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 423
|

با سلام

چرا با اینکه خداوند در قرآن در مورد ازدواج می فرماید شما ازدواج کنید من روزیتان می دهم باز هم جوانان بهانه می تراشند ؟؟؟

saidxry کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 443
|

چون به خدا اعتماد ندارند

همین و بس.

سوالتون واقعا باحال بود دوست عزیز

مرسی

siasport23 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 16696
|

با سلام و تشکر

بحث بهونه نیست. چون واقعا تا شرایط و تشریفات ازدواج جور نشه خانواده ها کمتر حاضر به ازدواج فرزندشان هستند.

aftab210 کاربر برنزی
|
|

با سلام و تشکر

بحث بهونه نیست. چون واقعا تا شرایط و تشریفات ازدواج جور نشه خانواده ها کمتر حاضر به ازدواج فرزندشان هستند.

خوب چرا شرایط جور نیست آیا نمیشه مثل قدیما توی محله یا خونهامون بگیریم بایستی حتما تالار باشه ؟؟؟

آیا حتما باید خرجای آن چنانی بکنیم ؟؟؟

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

با سلام

چرا با اینکه خداوند در قرآن در مورد ازدواج می فرماید شما ازدواج کنید من روزیتان می دهم باز هم جوانان بهانه می تراشند ؟؟؟

واقعا" خداوندروزی رسان است وجوانان بهانه نمی گیرندوقتی جوانی باتوقع بیش ازحدخانواده ها روبرومی شودوقتی خانواده ای ملاک خوشبختی دخترشونودرمهریه های بالا می بیند من هم باشم ازازدواج طفره می روم

aftab210 کاربر برنزی
|
|

واقعا" خداوندروزی رسان است وجوانان بهانه نمی گیرندوقتی جوانی باتوقع بیش ازحدخانواده ها روبرومی شودوقتی خانواده ای ملاک خوشبختی دخترشونودرمهریه های بالا می بیند من هم باشم ازازدواج طفره می روم

هه خوب این نیزخودمونیم که مهریه روبایستی تعیین کنیم آیا غیر از اینه باید توافق برسین دیگه

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

هه خوب این نیزخودمونیم که مهریه روبایستی تعیین کنیم آیا غیر از اینه باید توافق برسین دیگه

کاربرمحترم:حمیدآقا

منظورتونواصلا"نفهمیدم.

mahmoodsafari کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 7673
|

چون سطح توقعات خانواده ی دختر از پسر، بســــیـــار بالا رفته.

nargese_montazer کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 1760
|

سلام

به نظر من وضعیت اقتصادی مهمترین عاملی هست که جوانان از ازدواج کردن دوری می کنند.

واقعا بیکاری در جامعه زیاد هست

سطح توقعات خانواده ها بالاست

و ...

با تشکر

aftab210 کاربر برنزی
|
|

کاربرمحترم:حمیدآقا

منظورتونواصلا"نفهمیدم.

منظورم اینه که به توافق برسیم مهریه چقدر باشه