راسخون

گفتگوی آزاد یعنی ...

aftab210 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 423
|

دوستان گفتگوی آزاد یعنی چی ؟؟؟

___________________________________________________________________________________

سلام و تشکر از همه مشارکت کنندگان گرامی

و یه سوال از همه کاربران مشارکت کننده:

آیا گفتگوی آزاد یعنی ورود به هر بحثی بدون حد و مرز؟ و اگر حد و مرز قائلید، این حدود را چه چیزی تعیین می کند (مدیر تالار گفتگوی آزاد)؟ 

موفق باشید.

nikbakht88 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 5887
|

دوستان گفتگوی آزاد یعنی چی ؟؟؟

سلام و تشکر

موضوع خوب و تازه ایی شروع کرده اید. آنرا در قسمت ویژه می گذارم و اگر خوب مدیریت کنید، مشمول تاپیک ویژه ویژه قرار می دهم.

موفق باشید.

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

بنظرمن "تالارگفتگوی آزاد" یعنی استفاده ازموضوعات مختلف وبحث وتبادل نظروتعامل پیرامون موضوعات مطرح شده دراین تالار.

aftab210 کاربر برنزی
|
|

به نظر من یعنی در مورد هر چیزی و متناسب با سن و سال دوستان به بحث پرداختن

nikbakht88 کاربر طلایی1
|
|

سلام و تشکر

بنظرتون حالا که اکثر کاربران در سن و سال ازدواج هستند و تب و تاب بالایی دارند، ایا حد و مرز خاصی براشون در نظر بگیریم یا اجازه دهیم در هر مبحثی وارد شوند (سوال خاص سن و سالتون را پرسیدم)!!

موفق باشید.

zahra3000 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 59
|

گفتگوی آزاد یعنی آزاد یعنی هرچه دل تنگت می خواهد بگو

البته با تاپیک تالار پاتوق راسخونی ها اشتباه نشه

این هم باید اضافه کنم  هرچه دل تنگت می خواهد بگو نه هرچه ی هرچه ، چیزی باشه که برای دیگران هم مناسب باشه نه فقط برای خودمون خوب باشه

aftab210 کاربر برنزی
|
|

سلام و تشکر

بنظرتون حالا که اکثر کاربران در سن و سال ازدواج هستند و تب و تاب بالایی دارند، ایا حد و مرز خاصی براشون در نظر بگیریم یا اجازه دهیم در هر مبحثی وارد شوند (سوال خاص سن و سالتون را پرسیدم)!!

موفق باشید.

اگه بزاریم هر بحثی رو شروع کنیم بهتره چون گفت و گوی آزاده ولی از حد خارج نشه ...

aftab210 کاربر برنزی
|
|

این هم باید اضافه کنم  هرچه دل تنگت می خواهد بگو نه هرچه ی هرچه ، چیزی باشه که برای دیگران هم مناسب باشه نه فقط برای خودمون خوب باشه

میبخشین ولی الان بعضی از جوونا دچار سر درگمی هستن آیا هر چیزی رو میشه هر جایی گفت ؟؟؟؟و چرا ؟؟؟؟؟

bivafa کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 1735
|

سلام.

موضوع جالبه و بنده رو به فکر فرو برد!

وقتی در ذهنم دنبال جواب برای این تاپیک میگشتم همش ناخودآگاه فکرم به سمت "آزادی" میرفت....یعنی میخواستم بگم آزادی یعنی..........

اما اینجا کمی تفاوت میکند،شباهت هم دارد!

براستی گفتگوی آزاد یعنی چه؟! قطعاً آزاد بودن آن دلیل و توجیه کننده ی بی حد و حصر بودنش نمیشود! اما اینکه حد و حدود هم برایش در نظر بگیریم که دیگه آزاد نمیشود!!!

+++شاید گفتگوی آزاد یعنی گفتگو در باب موضوعات آزاد به شکلی که موضوعات متناسب با کاربران باشد و نیز از مسائل روز،مرتبط با کاربران و نیز دخیل در زندگی کاربران باشد...

nikbakht88 کاربر طلایی1
|
|

سلام و تشکر

موفق باشید.

اگه بزاریم هر بحثی رو شروع کنیم بهتره چون گفت و گوی آزاده ولی از حد خارج نشه ...

سلام مجدد.

به نظرتون تا بحال از حد خارج شده ایم؟ اگر پاسخ شما مثبت است مثال بفرمائید.

فرض کنید شما مسئول تالار گفتگوی آزاد هستید، آیا حد و مرزی تعیین می کردید یا خیر؟

می دونید که یکی از دوستانتون در جوابم گفتند که چون تالار گفتگوی آزاد است محدودیت موضوعی نداریم. الان این سوال برای من خیلی مهمه که دقیق کشفش کنم.

با تشکر

ayeneh کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2761
|

یعنی به دور از هیاهو وجنجال و زور واجبار و با احترام به دیگران نظر شخصی را گفتن

nikbakht88 کاربر طلایی1
|
|

سلام و تشکر

کامل و جامع پاسخ دادید اما یکم جزئی تر می گفتید تا ما ها بیشتر متوجه میشدیم. شرایط فعلی مناسب است؟ تاپیکی خلاف آزادی نمی بینید؟ نظرات را چی؟

موفق باشید.

zahra3000 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 59
|

میبخشین ولی الان بعضی از جوونا دچار سر درگمی هستن آیا هر چیزی رو میشه هر جایی گفت ؟؟؟؟و چرا ؟؟؟؟؟

من که گفتم هرچه دل تنگت می خواهد بگو نه هرچه ی هرچه ، چیزی باشه که برای دیگران هم مناسب باشه نه فقط برای خودمون خوب باشه

ayeneh کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2761
|

سلام و تشکر

کامل و جامع پاسخ دادید اما یکم جزئی تر می گفتید تا ما ها بیشتر متوجه میشدیم. شرایط فعلی مناسب است؟ تاپیکی خلاف آزادی نمی بینید؟ نظرات را چی؟

موفق باشید

در حال حاضر مشکلی نمیبینم و همه چیز  بر روال مناسب خود پیش میرود ودر موقع مناسب جواب داده میشود به نظرات کاربران.. موید وموفق باشید

saidxry کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 443
|

یعنی هرچی دلت بخواد میتونی با آدمایی با سطح فکر بالا و با جنبه هایی مثل شما کاربران عزیز بحث و گفتگو کرد

با سپاس