دلتنگ ایمان خواجه
با سلام خدمت دوستای گلم. این تایپیک رو ایجاد کردم که همه به ایمان خواجه نشون بدیم چقدر دوسش داریم و منتظر برگشتنش هستیم.
سلام و تشکر
اطمینان از بازگشت ایشان چنان در بین کاربران وجود دارد که دائم این قضیه را پیگیری نمی کنند. اما اگر خلاف چنین امری ثابت شود، مسلما دلخوری و بی اعتمادی ایجاد می شود. ما به گفته جناب نجاران مسئول محترم انجمن ها و وبلاگ ها اعتماد داریم و منتظر بازگشت ایشون هستیم.
به امید بازگشت هر چه سریعتر مسئول ارشد روابط عمومی
با سلام
بله ما اطمينان داريم كه جناب خواجه برمي گردند
اينهمه زحمت براي سايت كشيده اند و سايت را به اينجا رسانده اند، پس بايد برگردند
ما همه مديون ايشان هستيم
از جناب نجاران هم درخواست مي كنيم پيگير قضيه باشند و به ما هم اطلاع دهند
و تشكر از زحمات جناب نجاران در نبود آقاي خواجه
موفق باشيد.
سلام.
نمیدونم چی بگم.....اغراق نیست اگه ادعا کنم که خود شخص جناب خواجه برای من به اندازه کل سایت راسخون ارزش دارد!!!
یعنی اگر مثلاً راسخون رو بخوام با 4-5 کلمه بگویم،یکیش "روابط عمومی و خواجه" خواهد بود!!!
فقط میتونم از خدا بخوام کاری کنه که ایشان مثل سابق به سایت بازگرده تا ما کاربران نیز از فیض وجود ایشان بهره مند شویم.
آقای خواجه امیدوارم به زودی زود پست شما مبنی بر بازگشتتون رو در این تاپیک ببینیم.....
یا علی
با سلام
ما همه مديون ايشان هستيم
موفق باشيد.
سلام جناب مهدی 0014. حال شما چطوره؟ کم پیدا شدین؟ نسبت به قبل خیلی کم پست میذارین. منتظر حضور فعال شما هستیم.
با تشکر
با سلام
ما همه مديون ايشان هستيم
موفق باشيد.
سلام جناب مهدی 0014. حال شما چطوره؟ کم پیدا شدین؟ نسبت به قبل خیلی کم پست میذارین. منتظر حضور فعال شما هستیم.
با تشکر
با سلام
رضا جان هستیم در خدمت ، در مورد پست هم دیگه از کپی پیست کردن روی آوردم به پستهای کیفی و بیشتر می نویسم به همین خاطر شاید پستهام کم شده
همه ما باید مطابق و موازی با قوانین انجمن جلو برویم و من هم همین کار رو می کنم
امید که با مدیرانی همانند شما و دیگر دوستان راسخون را به جایگاه اصلی خود برسانیم
موفق باشید.
سلام
بله ؛واقعا دلتنگ ایمان خواجه
مگه نمیگن دل به دل راه داره
پس چرا ایشون دلتنگ ما دلتنگا نمیشن و برنمیگردن ؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
سلام ایمان جون. خیلی بی وفایی. ما رو ببین چقد دلتنگتیم و منتظر برگشتنت ولی شما... نه تشکری نه پستی نه هایی نه هویی. کجا رفتی دیگه پیدات نیست. کاری نکن بلند شم بیام اصفهان . تو رو خدا بیا ما رو کمتر اذیت کن.
سلام ایمان جون. خیلی بی وفایی. ما رو ببین چقد دلتنگتیم و منتظر برگشتنت ولی شما... نه تشکری نه پستی نه هایی نه هویی. کجا رفتی دیگه پیدات نیست. کاری نکن بلند شم بیام اصفهان . تو رو خدا بیا ما رو کمتر اذیت کن.
سلام جناب راسخ خون
خوب اگه میتونید تا اصفهان برید من نمیتونم وگرنه حتما اینکارو میکردم
این همه کاربرو رها کردن به امون خدا
عجب عجب عجب
راسخون مثل یک خانواده شده برام اگر یک از اعضای این خانواده مدتی نباشه همه دلتنگش میشن
و دوست دارن هرچه زودتر برگرده وبه آنها بپیونده
پس همه باهم برای بازگشتن ایمان خواجه به آغوش خانواده راسخون دعا می کنیم
بنظرمن که ایشان هنوزدرمجموعه هستندمن وجودایشان راحس می کنم احتمالا" جناب خواجه درقسمتهای دیگرسایت مشغول فعالیت هستندمن هم احساس صمیمیت خودم روبیان می کنم وباشماراسخونیان همگام هستم ولی بهتراست نه ایشان بلکه هیچکدام ازکارکنان زحمت کش راسخون رواذیت نکنیم.
با سلام و تشکر
کاربران و مدیران تالار گرامی راسخونی از همه شما بابت لطف و محبتی که در حق بنده داشته و دارید بسیار ممنونم . باور نمایید خود را لایق این همه محبت شما عزیزان نمی دانم. داشتن چنین کاربران با محبتی به بنده و همکارانم قوت قلب می دهد و ما را برای هدایت هر چه بهتر امور در مجموعه راسخون یاری می رساند . بر خود لازم می دانم تا به خاطر عدم حضورم در انجمن ها از همه بزرگواران راسخونی عذر خواهی نمایم . امیدوارم در مدت زمان حضورم در مجموعه راسخون بتوانم مفید باشم و همه شما عزیزان را در راستای اجرا ء هر چه بهتر موارد فعالیتتان یاری نمایم . تشکر ویژه ای دارم از همه عزیزانی که در مدت نبود بنده از طریق متفاوتی جویای احوال بنده بودند . ممنونم . ممنونم . ممنونم
باز هم شرمنده همه شما هستم .
از لطف و محبت بی کرانتان ممنونم .
با سلام و تشکر
کاربران و مدیران تالار گرامی راسخونی از همه شما بابت لطف و محبتی که در حق بنده داشته و دارید بسیار ممنونم . باور نمایید خود را لایق این همه محبت شما عزیزان نمی دانم. داشتن چنین کاربران با محبتی به بنده و همکارانم قوت قلب می دهد و ما را برای هدایت هر چه بهتر امور در مجموعه راسخون یاری می رساند . بر خود لازم می دانم تا به خاطر عدم حضورم در انجمن ها از همه بزرگواران راسخونی عذر خواهی نمایم . امیدوارم در مدت زمان حضورم در مجموعه راسخون بتوانم مفید باشم و همه شما عزیزان را در راستای اجرا ء هر چه بهتر موارد فعالیتتان یاری نمایم . تشکر ویژه ای دارم از همه عزیزانی که در مدت نبود بنده از طریق متفاوتی جویای احوال بنده بودند . ممنونم . ممنونم . ممنونم
باز هم شرمنده همه شما هستم .
از لطف و محبت بی کرانتان ممنونم .
جناب خواجه
باسلام واحترام، من دورادورشاهدنظرات کاربران وافتادگی اخلاق شمابودم الان هم که کلی احساس شرمندگی نمودیدواقعا" نمی دونم چی بگویم بعضی ازکاربران باشماشوخی نمودندوکاربه جاهای باریک کشیده شد بعضی دیگرانتقادنمودندازنحوه عملکردشما، خوب وقتی سایت اجازه انتقادمیده طبیعیه که کاربران محترم هم این اجازه روبخودشون می دهندکه دربعضی موارد(باعرض معذرت ازکاربران محترم) جسارتی داشته باشندشماهم فکرمی کنم کمی حساس هستید بقول آقای نجاران ازاینجورچیزهاتوسایت زیاده من خودم بلشخصه پذیرای هرگونه صحبتی ازسوی کاربراهستم. بازگشت دوباره شماروتبریک عرض می نمایم
***فقط بخاطر تو***
((بی تو هرگز
با تو عمری))
سلام
همین