راسخون

هم خدا و هم خرما را مي خواهم

iran313 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 1561
|

سلام

هزاران سوال در ذهن من است شما چه جوابي به من مي دهيد.

در برنامه ريزي يك جوان كه مي خواهد دنيا و اخرتش را حفظ كند و يك زندگي شاد داشته باشد چه ملاكهايي را در نظر بگيرد؟

نظر شما چيه؟

javid1000 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 53859
|

سلام بر شما

طبق فرموده ی حضرت امام خمینی (ره) :شما جوانان از حالا باید شروع کنید به جهاد اکبر و نگذارید که قوای جسمانی از دستتان برود. هرچه قوای جوانی از دست برود، ریشه‌های اخلاق فاسد در انسان زیادتر می‌شود(انسان تا قوای جوانیش هست، تاروح لطیف جوانی هست، تا ریشه‌های فساد در او کم است)بنابراین از همین حالا با نام و یاد خدا...میشه با یه برنامه ریزی دقیق پله های رشد و اروج متعالی را(در زمینه های علمی ...معنوی..و..) برداشت و اینگونه به فکر دنیا و اخرتمون باشیم (الدنیا مزرعه الاخره )... کار کردن و مطالعه کردن نیز در سطح خود نوعی عبادت محسوب میشود البته نه هرکاری ومطالعه ای...

خداوند متعال زحمت هیچ کسی رو رودستش نمیزاره و همیشه نتایج زحماتشو نسبت به قلبش،به او میده ، پس قلبتو پاک کن و با توکل بر خدا شروع کن که تو لایق بهترین ها هستی...(یه ضرب المثل ترکی هست که میگه:سو دورسا سن دورما ؛ یعنی اگر آب هم بایستد نو نایست و حرکت کن(کنایه ای)).

یاعلی

nikbakht88 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 5887
|

سلام و تشکر از حضور جنابعالی

بنظرم دین اسلام بگونه ایی طرحی شده است که هم دنیا و هم آخرت را در برمی گیرد. حد و حدودی که گذاشته شده برای خیر و خوبی ما است نه سد راه ما.

با یک برنامه ریزی صحیح و کامل این به اصطلاح خدا و خرما فراهم می شود. 

بنده به این حدیث گوهربار اکتفا می کنم:

• ****امام موسي بن جعفر(ع) فرموده است:
    اِجْتَهِدُوا فِي اَنْ يَكُونَ زَمانُكُمْ اَرْبَعَ ساعاتٍ: ساعَةً لِمُناجاتِ اللّه ِ وَ ساعَةً لِأَمْرِ الْمَعاشِ و ساعَةً لِمُعاشَرَةِ الْاَخْوانِ.. و ساعةً تَخْلُونَ فيما لِلَذّاتِكُمْ في غير مُحرّمٍ.
    2
    بكوشيد كه اوقات خود را به چهار قسمت تقسيم كنيد: قسمتي را براي عبادت، قسمتي را براي كار، قسمتي را براي هم نشيني با دوستان خوب و قسمتي را براي انجام تفريحات حلال.****
farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

دنیامسافرخانه ای بیش نیست مادراین دنیاحکم مسافرروداریم ودنیامسافرخانه . بنابراین چون هدف خاصی داریم نبایدبه دنیااکتفاکنیم

abdo_61 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 37203
|

با عرض سلام خدمت دوستان گل راسخونی.

اوقات عالی خوش.

در پاسخ به این سوال باید بگویم، به فرموده شاعر:

خواهی که جهان در کف دستان تو باشد/ خواهان کسی باش که خواهان تو باشد

چه چیز بالاتر جز ذات اقدس الهی  که سرچشمه های خلقتش در 5 تن آل عبا و ذریه پاکشان نهفته است و

عمل به احادیث این سرچشمه ها در همه ی شرایط ضامن خوبختی و سلامت می باشد.

و خداوند فرمود:

کسی که مرا طلب کند می یابد و هر که مرا یابد میشناسد و

هر که مرا شناخت دوست دارد و هر که مرا دوست دارد به من عشق میورزد و

هر که به من عشق ورزد من هم به او عشق میورزم و

هر که را عاشق شوم میکشم .

هر که را بکشم خونبهای او بر من است و

هر که خونبهای او بر من باشد خودم خونبهای اویم.

بهترین ها و زیباترین ها و شادترین ها را برای شما خواهان و خواستارم.

abdo_61 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 37203
|
prompet کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 4609
|

سلام

هزاران سوال در ذهن من است شما چه جوابي به من مي دهيد.

در برنامه ريزي يك جوان كه مي خواهد دنيا و اخرتش را حفظ كند و يك زندگي شاد داشته باشد چه ملاكهايي را در نظر بگيرد؟

نظر شما چيه؟

باید دید نگاه شخص به شاد بودن در زندگی چی هست؟

اگر شخصی بخواهد در زندگی شاد باشد و برخی مسائل را نادیده بگیرد که نمی شود

ولی اگر تعریف درستی از شاد بودن و دنیا و آخرت داشته باشیم به همه چیز می رسیم

برنامه ریزی بدون شناخت امکان پذیر نیست باید اول یک برداشت صحیح از مسائل اطراف خود پیدا کنیم