راسخون

از هدفمندي يارانه ها بگيد...

rafael کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 24
|

سلام به همه.

به نظر من این موضوع یعنی هدفمند کردن یارانه ها طرح جالبی نیست و مردم را در فشار مالی شدید قرارمیدهد.

اکه باورندارید کافیه به قبض برق خودتون نکاه کنید وببینید که بدون یارانه مبلغ قبض شما چقدره.

به نظر من مسئولان کشور باید همانند آمریکا که دراجرای طرحی بزرک در حال فعالیت است انجام دهد.

همونطور که میدونید در سالی که کذشت دولت آمریکا دچار مشکلات اقتصادی زیادی شد.همونطور که میدونید چندین شرکت بزرک این کشور نابود شدند.

اما این دولت دست به طرحی عجیب زده و  می خواهد ارزش دلار را کاهش دهد ومیخواهد تجارت را کنار بکذاره تا رقیب بزرکش یعنی غول اقتصادی دنیا یعنی چین را به عرصه وارد کند و چین شروع به تجارت کند /وقتی چین وارد تجارت شد همه تاجران دنیا رو به چین می آورند و بعد از کذشت مدت زمانی چین اقتصاد را کاملا در دست میکیرد و ارزش پول چین بالا میرود و با عث کرانی اجناس چینی میشود.در اینجا است که امریکا وارد عمل میشود و شروع به اقصاد میکند و تورم و رکود اقتصادی خود را افزایش میدهد.در این طرح زیبا هم دولت امریکا نفع می برد و هم چین.حالا ما چرا برای فرار از همچین رکودی از این طرح استفاده نکنیم؟

با تشکر.

reza3d کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 94
|

سلام به همه.

به نظر من این موضوع یعنی هدفمند کردن یارانه ها طرح جالبی نیست و مردم را در فشار مالی شدید قرارمیدهد.

اکه باورندارید کافیه به قبض برق خودتون نکاه کنید وببینید که بدون یارانه مبلغ قبض شما چقدره.

به نظر من مسئولان کشور باید همانند آمریکا که دراجرای طرحی بزرک در حال فعالیت است انجام دهد.

همونطور که میدونید در سالی که کذشت دولت آمریکا دچار مشکلات اقتصادی زیادی شد.همونطور که میدونید چندین شرکت بزرک این کشور نابود شدند.

اما این دولت دست به طرحی عجیب زده و  می خواهد ارزش دلار را کاهش دهد ومیخواهد تجارت را کنار بکذاره تا رقیب بزرکش یعنی غول اقتصادی دنیا یعنی چین را به عرصه وارد کند و چین شروع به تجارت کند /وقتی چین وارد تجارت شد همه تاجران دنیا رو به چین می آورند و بعد از کذشت مدت زمانی چین اقتصاد را کاملا در دست میکیرد و ارزش پول چین بالا میرود و با عث کرانی اجناس چینی میشود.در اینجا است که امریکا وارد عمل میشود و شروع به اقصاد میکند و تورم و رکود اقتصادی خود را افزایش میدهد.در این طرح زیبا هم دولت امریکا نفع می برد و هم چین.حالا ما چرا برای فرار از همچین رکودی از این طرح استفاده نکنیم؟

با تشکر.

از حرف تا عمل راه زیادی هست.

طرح ها روی کاغذ زیبا و وسوسه کننده هستند. طرح های قبلیشون برای رهایی از این وضع هم که شکست خورد زیبا و کارآمد معرفی میشدند.

gazalsabz کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 1125
|

من میدونم این طرح حتما عملی میشه و به حول و فوه الهی موفقیت آمیز ترین طح در این دهه خواهد شد.

esfahaniran88 کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 2290
|

طرح خوبی

اول بایدفرهنگ سازی شود

با این طرح کشور عزیزمان پیشرفت چشم گیری خواهد داشت

برای اجرا یکم فشار به مردم می آورد

و بعد عالی می شه

fahmad کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 23
|

با سلام

همانطور که میدانید کشور ما کشور امام زمان عج میباشد خود امام  تو همه زمینه ها  انشا ا...کمک میکنه والسلام

javadmirzaee کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 234
|

هدفمندییارانه ها کارخوب وشایسته ای می باشد.البته اگرحق یه حق داربرسد.

aminsky کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 936
|

کاریکاتور/فرزند بیشتر یارانه بیشتر!!

sayyed208005 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 1130
|

طرح بسیار خوبیه... که مثل سایر برنامه های موفق در دولت دکتر محمود احمدی نژاد به تصویب رسید و اجرا شد

saeedeh_cj کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 351
|

به نظر منم از بهترين كارايي كه احمدي نژاد براي كشور انجام داده. 

temporari7 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 101
|

اگه بخواهیم یه رده بندی در مورد کارهای قبل و بعد انقلاب که دولتها انجام دادن بی شک این کار در رده اول باید قرار بگیره

عجب جمله دیپلماتیکی درآوردم تشویقم کنید با تشکر

yaser65 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 109
|

فعلا که تا حالا خوب پیش رفته .نگرانی از هزینه قبوض هم رفع شده . فقط باید دولت در آینده بتونه جلوی گرونی ناشی از چیزهای دیگه رو بگیره.

karevane69 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 1355
|

تا الان كه با ياري خدا و تلاش مسئولين ، به خوبي اجرا شده

اميدوارم بدون هيچ مشكلي ادامه پيدا كنه

واقعاً كار بزرگي بود كه فقط يه فرد شجاع مثل آقاي احمدي نژاد از پسش بر مي اومد.مگر نه دولتهاي قبلي اون رو اجرا ميكردن

p_ali56 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 71
|

کلیت هدفمندی یارانه ها کار خوبی هست ولی به نظر من به خانواده های کم جمعیت فشار زیادی میاد

rezamir کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 532
|

هدفمندی یارانه ها خیلی مسائل در زندگی را هدفمند کرده است

deremel400 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 226
|

به نظرم طرح خوبی است اما تا الان خوب اجرا نشده خیلی از اقشار واقعا رفتند زیر فشار