راسخون

از هدفمندي يارانه ها بگيد...

peanut77783 کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 39
|

خوب نيست فقط به قبضا ميرسه بقيه اجناس چي؟

saeid63 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 1146
|

آفرین به شجاعت دکتر احمدی نژاد اقدام بجا و خوبی است

HOSEINJAHANBAZI کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 217
|

کار بسیار خوبیه اگه به همین شکل پیش بره کشور پیشرفت خوبی از نظر اقتصادی میکنه

amir1900 کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 3
|

با سلام خدمت شما عزیزان

طرح ملی هدفمند نمودن یارانه ها ، طرحی بسیار گسترده و آینده دار میباشد و درخصوص این طرح باید گفت که تمامی مردم عزیزکشور اعم از حقیقی و حقوقی با همکاری همدیگر میتوان این طرح را یاری نمود . مسئولین نظامی وانتظامی کشور نیز باید هوشیار باشند که مخلان این طرح را به سزای اعمالشان برسانند . تشکر فراوان دارم از ریاست محترم جمهوری اسلامی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی دارم . انشاأله خداوند اجر وثوابی در این دنیا ودر آخرت به آنها عطا نماید . یا علی

mohammad_43 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 41934
|

چگونه از واريز يارانه نقدي مطلع شويم؟

ميزان يارانه نقدي واريزي به حساب سرپرست خانوار علاوه بر مراجعه به بانك يا دستگاه‌هاي خودپرداز بانكي، از طريق سامانه وزارت رفاه هم قابل مشاهده است.

به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، هم اكنون مردم مي‌توانند با مراجعه به پايگاه اينترنتي www.refahi.ir با ارائه شماره ملي و شماره سريال شناسنامه، ميزان يارانه نقدي واريز شده به حساب خود را مشاهده كنند.

همچنين در اين سامانه نام بانك، تعداد اعضاي خانوار اعلام شده از مرکز آمار، چهار رقم آخر شماره کارت و چهار رقم آخر شماره حسابي كه يارانه نقدي به آن واريز شده، قابل مشاهده است.

در اين پايگاه اين گونه نوشته شده كه در حال حاضر امکان تغيير شماره حساب وجود ندارد.

همچنين اعلام شده در صورتي که به هر دليل حسابي که در آن يارانه واريز شده‌است مشکلي داشته باشد، وجه به سازمان عودت داده مي‌شود و در مرحله بعد مبلغ فوق به حساب واريز خواهد شد.
pop2000 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 609
|

بنظر من هدفمند کردن یارانه ها باعث اصلاح نظام اقتصادی از اقتصاد سوبسیدی بسوی اقتصاد باز و رقابتی  می شود

hooshmand_184 کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 2
|

با سلام

هدفمند کردن یارانه ها و تلاش برای آن کار بسیار بزرگ و در عین حال جسورانه ای هست .. چرا که واقعا سخته برای ملتی که تا به حال دوست داشته همه جیرش به وفور باشه وحساب کتاب دقیقی هم روش نداشته باشه ... این طرح خوبه به شرطی که واقعا دولت و دولتمردان به فکر تمام اقشار جامعه باشند .. مثلا از یه طرفی گفته میشه ما پرمصرف ترین کشور دنیاییم . مصرف بنزین زیاده و .. و .. از طرف دیگه نمیگیم بابا وضعیت خطوط اتوبسرای و غیرمون افتضاحه اول باید زیر ساختار درست بشه بعد ... تو اکثر زمینه ها اینجوری هست ...

برای دولت و همچنین ملت آرزوی موفقیت میکنم ...

rezazn کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 317
|

امیدوارم که طرح به خوبی اجرا بشه و از همه مهمتر اینکه بتونند نظارت کامل بر تاثیرات هدفمندی رایانه ها بر قیمتها را داشته باشند که دودش دوباره بر چشم قشر مستضعف و مصرف کننده نره.

g_golshani_rasekhoon کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 1087
|

به نظر من به نفع مردم و كشوره

mostafavys12 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 656
|

امیدوارم این طرح به سود قشر کم درامد باشه و به خوبی اجرا بشه

fatemeh_75 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 10557
|

خیلی خوب و اقدام جالبیه امیدوارم خوب اجرا بشه و مردم و مسئولین هم کمک کنند چون آینده خوبی داره و به نفع اقشار کم درآمد جامعه است

learnestan کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 14
|

به نظر من اوضاع متحول میشه به کلی!

mojahed کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 72
|

طرح بسیار خوبی است و به عدالت خیلی از وضع موجود نزدیک تر است.

ان شاء الله با اجرای این طرح هم بهره وری بیشتر میشه.

هم اصلاح الگوی مصرف شتاب بیشتری میگیره.

هم عدالت بیشتری برقرار میشه.

هم تورم کاهش پیدا میکنه.

و هم سرمایه ها به دست مردم و با فکر مردم خواهد چرخید و در جایی که مردم بخواهند سرمایه گزاری خواهد شد و...

خلاصه خیلی خوبه. 

smsbaz2007 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 16
|

والا همه کالاها داره گرون میشه از بنزین بگیر تا نون و کرایه تاکسی.اینا میتونن این میزان تورم رو با دادن یارانه ها به دست مردم کنترل بکنن.بنظر من دولت نباید همه کالاها رو از حالت دولتی خارج بکنه.تمام خانوار ها رو در سطح سه یا همون خوشه سه طبقه بندی کرده اینطوری که همه اوضاع مالیشون نا به سامان میشه

mojahed کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 72
|

والا همه کالاها داره گرون میشه از بنزین بگیر تا نون و کرایه تاکسی.اینا میتونن این میزان تورم رو با دادن یارانه ها به دست مردم کنترل بکنن.بنظر من دولت نباید همه کالاها رو از حالت دولتی خارج بکنه.تمام خانوار ها رو در سطح سه یا همون خوشه سه طبقه بندی کرده اینطوری که همه اوضاع مالیشون نا به سامان میشه

دوست عزیز

اولا بحث خوشه بندی منتفی شده.

دوما این که همه کالاها داره گرون میشه فکر نکنم این طور که شما میگی باشه فقط بعضی کالا ها داره گرون میشه اون هم یارانش داره به خود مردم میرسه.

سوما بحث دولتی و غیر دولتی نیست،قراره یارانه ای که برای من و شماست حالا مستقیما به خودمون بدن تا خودمون مدیریت کنیم.این خوبه یا بد؟

چهارما بحث هدفمندی یارانه ها بسیار کارشناسی شده است و افرادی که روی این طرح کار کرده اند ماشاءالله از تحصیل کردگان این جامعه اند.این طرح از مجلس و شورای نگهبان عبور کرده و کسانی هم آن را اجرا خواهند کرد که از بدنه این مردمند،با مردمند و درد مردم را میفهمند و خواهان آسایش مردمند پس چرا بیخود به خودمان نگرانی راه بدهیم.

به حمد الله این طرح با موفقیت و با رضایت مندی مردم اجرا خواهد شد.همانطوری که تا کنون پیش رفته.چون طرحی با این عظمت محال است که با وجود مخالفت مردم بتواند اجرا شود و این که میبینید این طرح مراحل زیادی را پشت سر گذاشته نشان از حمایت مردم از آن دارد.