با حجاب ؛ بی حجاب ؛ بدحجاب
نظرتون راجع به این سه کلمه چیه؟
آیا حجاب فقط همون شکل ظاهریه که همه در موردش صحبت میکنن یا جنبه های دیگری مثلا رفتار؛نگاه؛راه رفتن ؛سخن گفتن و ...... رو نیز شامل میشه؟
چرا جامعه ای که زمان انقلاب اگر کسی بی حجابی میکرد و خودش رو در معرض مردان نامحرم قرار میداد همه به عنوان یه انسان بیگانه بهش نگاه میکردن ولی الان ...........؟واقعا چرا؟
من کسی نیستم یا در سطحی نیستم چیزی بگم ولی اینو بگم که ما آدما خدامونو گم کردیم فقط همین
جالب و خوبه
سلام
راسخونی گرامی از ارسال نظرات کوتاه و بی معنا اکیدا خودداری فرمائید. بعد از این بدون تذکر، حذف خواهند شد.
موفق باشید.
نظرتون راجع به این سه کلمه چیه؟
سلام و تشکر
هیچ کدام مثل حجاب به شرط حیا و تقوی نیست.
آیا حجاب فقط همون شکل ظاهریه که همه در موردش صحبت میکنن یا جنبه های دیگری مثلا رفتار؛نگاه؛راه رفتن ؛سخن گفتن و ...... رو نیز شامل میشه؟
کلا حجاب فرد زمانی به چشم خواهد آمد که سنگینی و متانت رفتار داشته باشد.
چرا جامعه ای که زمان انقلاب اگر کسی بی حجابی میکرد و خودش رو در معرض مردان نامحرم قرار میداد همه به عنوان یه انسان بیگانه بهش نگاه میکردن ولی الان ...........؟واقعا چرا؟
رسانه ها بخصوص ماهواره و شبکه های ماهواره ایی نقش اساسی در این زمینه دارند بماند که رسانه ملی هم علم داری می کند.
موفق باشید.
من با این جمله ی nikbakht88موافقم و به خاطر همین یه بار دیگه گذاشتم
بدحجابی نشان از ایمان ضعیف دارد که در حدیث های متفاوتی بهش اشاره شده.
این یکی کلا نظر خودمه:اونی که بی حجابه به خودش احترام نذاشته و اجازه ی تعرض به خودش توسط دیگران رو داده.
اگه می شه هرکاربری که نظر می ده نظرشو درباره ی جنس مخالفش وقتی که اونو بد حجاب می بینه بگه.....منظورم اینه که تو نگاه اول چه فکری دارید درباره ی اون شخص؟
نمی دونم مدیر محترم اجازه ی به میون اوردن چنین بحثی رو میدن یا نه(؟)
من با این جمله ی nikbakht88موافقم و به خاطر همین یه بار دیگه گذاشتم
بدحجابی نشان از ایمان ضعیف دارد که در حدیث های متفاوتی بهش اشاره شده.
این یکی کلا نظر خودمه:اونی که بی حجابه به خودش احترام نذاشته و اجازه ی تعرض به خودش توسط دیگران رو داده.
اگه می شه هرکاربری که نظر می ده نظرشو درباره ی جنس مخالفش وقتی که اونو بد حجاب می بینه بگه.....منظورم اینه که تو نگاه اول چه فکری دارید درباره ی اون شخص؟
نمی دونم مدیر محترم اجازه ی به میون اوردن چنین بحثی رو میدن یا نه(؟)
سلام و تشکر
هیچ ایرادی ندارد. دوستان تمایل داشتند، در ادامه پاسخ، به این سوال نیز پاسخ دهند که در برخودر با فرد بی حجاب چه عکس العملی نشان می دهید. یا بقول راسخونی محترم mansoure1373 در مورد بی حجابی یا بد حجابی جنس مخالف چه حسی دارید یا چه نظری دارید.
حجاب زیرمجموعه یک مفهوم والاتر به اسم حیا و عفاف هست که البته هم برای آقایون هست و هم برای خانم ها
یه فرد ممکنه از نظر پوشش با حجاب باشه اما ممکنه فرد باحیایی نباشه البته این مسئله میتونه دلایل زیادی داشته باشه مثل نحوه تربیت فرد،چرا که متاسفانه خیلی ها به ظاهر توجه میکنن و خیلی ها بگونه ای تربیت میشن که ظاهرشون رو حفظ کنن اما اصلا حیا در طرز رفتار و صحبتشون وجود نداره.
به نظر من اگه یه نفر حیای کاملی داشته باشه این حیا و عفاف هم نمود ظاهری پیدا خواهد کرد و هم نمود رفتاری ( البته شاید عده ای مخالف باشن و بگن که افراد باحیای زیادی هستند که شاید حجاب خوبی نداشته باشن اما به نظر من این افراد شاید افراد باحیایی باشن اما این حیا در اون ها نمودی پیدا نکرده پس نتیجه ی عملی نداره.
حجاب نشانه ی شخصیته!
متاسفانه الان فضا یه طوری شده که همه به بیراهه کشیده شدن!
سلام
با حجاب = متين با شخصيت
بي حجاب = پوشش نامناسب
بد حجاب = بد زات بي ناموس
حجاب مصونیت است نه محدودیت. حجاب ازدیدجنس مخالف فقط مخصوص خانمهانیست ببخشیدآقایی که باشلوارک درکوچه ظاهرمی شودویاآستین کوتاه می پوشدهم شاملش میشه چراماهمیشه یکطرفه قضاوت کنیم خودمامردهاهم حجاب رورعایت نمی کنیم البته حق روبه خانمهانمی دهم متاسفانه دربین خانمها بی حجابی وبدحجابی شیوع پیداکرده یادمه قبلا" ادارات دولتی ازورود افرادبدحجاب وبی حجاب جلوگیری می کردند ، گزینشها خیلی سخت بوداماحالاهیچ.شایدبخاطرآسانگیری اینطوری شده فراموش نکنیم که دشمن ازراه بی فرهنگی واردشده .
تفاوت بی حجابی بابدحجابی هم دراینست که بی حجاب برداشتن محافظ امنیت انسان است ولی مقوله بدحجابی شیوع ورواج مد ومدگرایی وبی بندوباری افرادجامعه است .
اگه بخوای جواب حسابی بدی اینجا نمیشه چون حذفش می کنند
اگه بخوای جواب حسابی بدی اینجا نمیشه چون حذفش می کنند
سلام و تشکر از حضورتون
نگران نباشید. فکر نمی کنم کلمات توهین آمیز یا بی ادبانه بکار ببرید که حذف آن یا تذکر آن ضرورتی داشته باشد. یکبار امتحان کنید. فیلترینگ این تالار بر عهده بنده است و انشاالله نیاز به فیلتر شدن ندارد.
موفق باشید.
من متاسفم و واقعا متاسفم برای کشوری که اسلامیه و جامعش اینطوریه. برید تو خیابون ببینین چه وضعیه. به قول یکی از دوستان که گفتن وقتی من بازار میرم اندازه چند سال از معنویت دور میشم.
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی.
اوقات عالی خوش.
به نظرم در همه ی موارد و صد البته حجاب جدای از پوشش ظاهری، به پوشش و بینش و بصیرت درونی نیز احتیاج دارد.
ببینید اگر بینش وجود داشته باشد، آدمی کار را با دل و جان انجام می دهد. پس این به بینش و بصیرت عمیق و صد البته به معرفت نیاز دارد.
بی حجاب و بد حجاب با توجه به این که بینش را دارا نیست این رفتار از خود به نمایش می گذارد.
پروردگاراآ بینش عمیق همراه با معرفت بر ما عطا فرما!!!
بهترین ها و زیباترین و شادترین ها را برایتان خواهان و خواستارم.