راسخون

اخبار استان آذربایجان غربی

mina_k_h کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 12298
|
تاریخ عضویت : خرداد 1390 

دریاچه ارومیه در شرف از بین رفتن است ' این جمله ای است که بارها از سوی کارشناسان محیط زیست و دوستداران منابع طبیعی گفته شده. تا کنون بیش از 150 هکتار از اراضی حاشیه ای این دریاچه به شوره زار تبدیل شده است ودیگر اثری از فلامینگو ها و دیگر پرندگان در این دریاچه نیست.

به گزارش تابناک، دریاچه ارومیه یکی از بزرگترین منابع آبی کشور است که حیات و آبادانی بخش عمده ای از این سرزمین در گروزنده بودن و پر آبی این دریاچه است و یقیننا ساخت سدهای متعدد و احداث جاده شهید کلانتری را می توان ازعوامل خشکسالی این دریاچه دانست اگرچه که نابودی دریاچه ارومیه دلایل دیگری نظیر تبخیر و خشکسالی ودیگر عوامل طبیعی هم از جمله تغییرات آب و هوایی هم دارد .

دریاچه ارومیه در شرف نابودی است وبیراه نیست اگر بگوییم که اگر در تصمیم گیری های مسئولان در دولت و مجلس اگر از نظر کارشناسان و دوستداران محیط زیست استفاده می شد می توانست برای نجات این دریاچه زودتر به نتیجه منطقی رسید .

وضعیت دریاچه ارومیه از حرف حدیث فراتر رفته وضع اسف بار آن به اندازه ای فزونی یافته است که دیگر به نظر می رسد هیچ راهکاری برای احیای این دریاچه زیبا وجود نداشته باشد.

 


 

البته کارشناسان و کسانی که در زمینه محیط زیست فعال هستند همواره طرح هایی را برای نجات و یا نابودی کامل این دریاچه پیشنهاد میکنند، از بین تمام این طرحها گویا طرح احیای دریچه از طریق عوض کردن مسیر برخی از رودخانه ها به سوی آن از نظر دولت و مجلسی ها اجرایی تر می باشد به طوری که چند وقت پیش رئیس جمهور دستور ویژه ای را برای احیای دریاچه ارومیه صادر کرد.

اما با وجود این تدابیر هنوز، هیچ اقدام درخوری صورت نگرفته است وضعت دریاچه همچنان به صورت بحرانی است. نادر قاضی پور نماینده مردم ارومیه در این خصوص به خبرنگار تابناک گفت: اوضاع دریاچه با وجود بارندگی های اخیر هنوز نیاز به توجه دارد و اولویت آذربایجان شرقی و غربی احیای دریاچه ارومیه است. دریاچه ارومیه مایه حیات ماست. با خشک شدن دریاچه ارومیه هزاران هکتار از زمین های منطقه خشک خواهد شد و میلیونها نفر آواره خواهند شد. در بودجه 92 اگر دولت قانونی کار کند دست وزارت نیرو برای آب رسانی به دریاچه ارومیه باز است.

 


وی افزود: دولت برای احیای این دریاچه 40 میلیارد پیشنهاد داده بود که در کمیسیون تلفیق به 100 میلیارد افزایش یافت. البته این بودجه ای است برای شروع کار. کارهایی انجام شده است اما به دلیل کمبود بودجه کارگاه ها تعطیل شده اند. اگر اعتبارات لازم تخصیص داده شود تا پایان خرداد می توان 300 میلیون متر مکعب از طریق سد چلوه به سد چپرآباد اشنویه برود و از آنجا به دریاچه ارومیه سرازیر شود.

دریاچه در حال مرگ است و این آب ها تنفسی به آن می دهد تا با اقدامات بیشتر جان تازه ای بگیرد. وعده های توخالی استانداران آذربایجان شرقی و غربی و معاونان رئیس جمهور و وزرا باعث شد اقدامات با تاخیر مواجه شود. ما اجازه نخواهیم داد دریاچه ارومیه خشک شود. با آب چشمانمان آن را زنده نگه خواهیم داشت.
 

javid1000 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 53859
|
تاریخ عضویت : دی 1390 
نماینده تشکل‌های علمی و آموزشی آذربایجان غربی خبر داد
فعالیت 680 آموزشگاه و مدرسه غیردولتی در آذربایجان غربی

نماینده تشکل‌های علمی و آموزشی آذربایجان غربی گفت: 680 آموزشگاه و مدرسه غیردولتی در مناطق مختلف آذربایجان غربی وجود دارد.

  • Tweet
  •  

به گزارش خبرگزاری فارس از ارومیه سید فتاح حسینی ظهر امروز در نشست صمیمی با مدیران سازمان‌های مردم نهاد که در سالن آمفی تئاتر استانداری ترتیب یافت، اظهار داشت: تعداد زیادی آموزشگاه و مدرسه غیردولتی با همت مردم راه‌اندازی و مدیریت می‌شود.

وی با اشاره به اینکه 88 موسسه فرهنگی، علمی، آموزشی و هنری در استان راه‌اندازی شده است، ادامه داد: شورای هماهنگی مدارس آموزشی غیردولتی در حوزه آموزش و پرورش این مجموعه ایجاد شده است.

حسینی ادامه داد: سازمان‌های مردم‌نهاد یک عامل بازدارنده برای حرکت‌های غیراصولی دستگاه‌های اجرایی قلمداد می‌شود، بنابراین باید برای رونق بخشیدن به فعالیت‌ این مجموعه‌ها گام برداشت.

وی با اشاره به اینکه فعالان سازمان‌های مردم نهاد در چارچوب قانون و از صمیم دل فعالیت می‌کنند، اظهار داشت: اعتلای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران رشد همه جانبه، توسعه علمی و فرهنگی را در سرلوحه امور خود قرار داده‌اند.

نماینده تشکل‌های علمی و آموزشی آذربایجان غربی خاطرنشان کرد: تنوع قومیت و ادیان در این استان به هیچ عنوان به یک معضل دست و پاگیر تبدیل نشده است.

حسینی گفت: همه در سایه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و  با عنایت به وصایای امام خمینی (ره) و رهنمودهای رهبری برای تحقق اهداف خود تلاش می‌کنند.

انتهای پیام/61002/ط20

javid1000 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 53859
|
تاریخ عضویت : دی 1390 
استاندار آذربایجان غربی:
سمن‌ها برای احیای دریاچه ارومیه تلاش کنند

استاندار آذربایجان غربی گفت: سازمان‌های مردم نهاد برای احیای دریاچه ارومیه به صورت مستمر تلاش کنند.

  • Tweet
  •  

به گزارش خبرگزاری فارس از ارومیه قربانعلی سعادت ظهر امروز در نشست صمیمی با مدیران سازمان‌های مردم نهاد که در سالن آمفی تئاتر استانداری آذربایجان غربی ترتیب یافت، اظهار داشت: در حال حاضر بزرگ‌ترین دغدغه مردم ما بحران دریاچه ارومیه است.

وی وضعیت کنونی این دریاچه را تاسف‌آور دانست و افزود: برای احیای دریاچه ارومیه و بازگرداندن آن به اوج زیبایی و شکوه آن باید همت جمعی شکل گیرد.

سعادت ادامه داد: رئیس جمهور کشورمان تلاش برای این موضوع را یک وظیفه جدی برای خود و دولت می‌داند.

وی با اشاره به اینکه دولت ساختارهای مختلفی را برای احیای دریاچه ارومیه تعریف کرده است، ادامه داد: یکی از مهم‌ترین این ساختارها سازمانهای مردم نهاد است، که باید در این زمینه با برنامه، پیشنهاد و راهکارهای قابل اجرا گام بردارند.

استاندار آذربایجان غربی خاطرنشان کرد: اگر در بدو راه‌اندازی سازمان‌های مردم نهاد با این مجموعه‌ها برخورد سیاسی صورت نمی‌‌گرفت، این مجموعه‌های خودگردان تا اندازه زیادی از نظر کمی و کیفی رشد می‌کردند.

سعادت به ضرورت تعیین یک فرد با عنوان مشاور حقوقی برای سامان دادن به فعالیت‌های سازمان‌های مردم نهاد تاکید کرد و بیان داشت: جوانان و نوجوانانی که برای راه اندازی این نهادهای مردمی تلاش می‌کنند با قوانین آشنا نبوده و در پیچ و خم‌های اداری گرفتار می‌شوند.

انتهای پیام/61002 /صا20

javid1000 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 53859
|
تاریخ عضویت : دی 1390 
سرکنسول ایران در جمهوری خودمختار نخجوان اعلام کرد
رایزنی برای حذف روادید بین ایران و جمهوری خودمختار نخجوان

سرکنسول ایران در جمهوری خودمختار نخجوان از تلاش برای حذف روادید بین ایران و این جمهوری خودمختار خبر داد.

  • Tweet
  •  

به گزارش خبرگزاری فارس از ارومیه محمدتقی محمدعلی ظهر امروز در جلسه بررسی و برنامه‌ریزی راه‌اندازی بازارچه تجاری منطقه آزاد ماکو در پلدشت، از تلاش برای حذف روادید بین ایران و این جمهوری خودمختار خبر داد و اظهار داشت: در این زمینه رایزنی‌های لازم انجام گرفته و امید می‌رود در این راستا به نتیجه برسیم.

وی تصریح کرد: در غیر این صورت هزینه تردد هر نفر از 35 یورو به 10 یورو کاهش یابد.

محمدعلی با اشاره به گسترش فعالیت‌ها با جمهوری خودمختار نخجوان، افزود: در این زمینه گسترش فعالیت‌های کشاورزی حائز اهمیت است.

سرکنسول ایران در جمهوری خودمختار نخجوان گفت: در دو سال گذشته فعالیت بخش کشاورزی بین این دو کشور متوقف شده بود که مقرر شد با کمک‌های فنی و تخصصی ایران، یک هزار و 200 هکتار از اراضی نخجوان زیر کشت چغندر قند رفته و محصول تولیدی این اراضی به کارخانه‌های قند و شکر خوی تحویل داده شود.

انتهای پیام/61001/ط20/ث3001

javid1000 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 53859
|
تاریخ عضویت : دی 1390 
سرپرست معاونت برنامه‌ریزی استانداری:
قیمت کنونی سیب در آذربایجان غربی غیرقابل قبول است

سرپرست معاونت برنامه‌ریزی استانداری گفت: قیمت 3 هزار تومانی سیب به نفع تنظیم بازار استان نبوده و این وضعیت غیرقابل قبول است.

  • Tweet
  •  

به گزارش خبرگزاری فارس از ارومیه تقی کهوریان بعد از ظهر امروز در جلسه ستاد تنظیم بازار که در سالن همکف استانداری برگزار شد، اظهار داشت: نمایشگاه‌های عرضه کالا در شب عید باید علاوه بر قیمت کالا، به کیفیت آن نیز توجه خاصی شود.

وی با اعلام اینکه باید دامداری‌های صنعتی استان تقویت شوند، اذعان داشت: با توجه به اینکه اغلب گاوداری‌های استان را گاوداری‌های سنتی تشکیل می‌دهند بنابراین برای از حمایت از تولید شیر در استان باید دامداری‌های صنعتی را نیز مورد توجه قرار دهیم.

معاون برنامه‌ریزی استاندار آذربایجان غربی با اشاره به وضعیت قیمت سیب در استان، بیان کرد: به دلیل نبود صادرات سیب و موجود بودن آن در سردخانه‌های استان، درست نیست که قیمت سیب از قرار کیلویی 3هزار تومان در بازار استان به فروش برسد.

وی ادامه داد: در نمایشگاه‌ها تفاوت قیمتی که مردم انتظار دارند باید رعایت شود، همچنین باید نظارت جدی‌تر بر روی گران‌فروشی و کم‌فروشی در بازار توسط بازرسان انجام شود. 

کهوریان با اشاره به تفاوت قیمت محصولات و کالاها در شب عید با سایر ایام سال، گفت: دستگاه‌های متولی امر باید با برنامه‌ریزی و اقدامات لازم جلوی افزایش قیمت محصولات و کالاها را در بازار شب عید بگیرند تا مردم و شهروندان از این امر متضرر نشوند.

وی کاهش نارضایتی مردم در ایام عید را از وظایف اصلی دستگاه‌های مرتبط در استان عنوان کرد و افزود: باید تدابیری اندیشیده شود که نارضایتی‌های موجود در بخش قیمت و کیفیت کاهش یابد.

انتهای پیام/61007/ت20

javid1000 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 53859
|
تاریخ عضویت : دی 1390 
مدیرکل امور عشایر آذربایجان غربی اعلام کرد
کوچ 300 کیلومتری عشایر آذربایجان غربی

مدیرکل امور عشایر آذربایجان غربی گفت: عشایر برون‌کوچ آذربایجان غربی تا 300 کیلومتر کوچ می‌کنند.

  •  

سیف‌الله قربانی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در ارومیه اظهار داشت: کوچ بهاره عشایر آذربایجان غربی به ارتفاعات از 15 اردیبهشت آغاز می‌شود و پس از 45 روز اقامت بلندمدت عشایر کوچ خود را از اول تیرماه به مناطق قشلاقی آغاز می‌کنند.

وی افزود: کوچ بارزترین شیوه و نشانه زندگی عشایر است، عشایر همه ساله با فرا رسیدن فصل بهار از منطقه قشلاقی خود به سمت نواحی ییلاقی کوچ می‌کنند.

قربانی تصریح کرد: وضعیت آب و هوایی، میزان بارش و وضعیت مراتع با زمان کوچ عشایر رابطه تنگاتنگ دارد به طوری که زمان کوچ را از سالی به سال دیگر چند روز تغییر می‌دهد.

وی خاطرنشان کرد: با اینکه عشایر آذربایجان غربی با توسعه راه‌ها و وسایل ارتباط جمعی بخشی از دام‌های اساسی خود را به وسایل نقلیه، کامیونت و تراکتور جابه‌جا می‌کند ولی کوچ سنتی عشایر در بیشتر مناطق استان مشاهده می‌شود و می‌توان شاهد کوچ طوایف عشایر بود.

مدیرکل امور عشایر آذربایجان غربی با اشاره به زندگی متغیر و ساده عشایر، افزود: عمده مناطق کوچی که عشایر آذربایجان غربی به آن مناطق می‌کوچند اعم از شهرستان‌های ماکو، خوی، سلماس، ارومیه، نقده، پیرانشهر و شاهین‌دژ است.

وی عنوان کرد: طول کوچ در میان عشایر آذربایجان غربی از پنج کیلومتر تا 180 کیلومتر و در بعضی مناطق عشایر برون‌کوچ ‌که به مناطق ییلاقی آذربایجان شرقی کوچ می‌کنند به بیش از 300 کیلومتر می‌رسد.

قربانی ادامه داد: مدت اقامت عشایر در ییلاق حداکثر سه ماه است و عشایر آذربایجان غربی عمدتا نیم‌کوچ هستند.

وی اعلام کرد: حفظ منابع طبیعی استان نیازمند مشارکت همه عشایر کوچنده و مردم است تا سرمایه ملی برای نسل‌های آینده حفظ شود.

قربانی تصریح کرد: ترویج آداب و رسوم عشایری، توسعه مدارس عشایری و آموزش مهارت‌های زندگی از جمله فعالیت‌های فرهنگی در مناطق عشایری است.

وی ابراز کرد: از جاذبه‌های گردشگری عشایر می‌توان به زبان و گویش‌های محلی، سنتی، آداب و رسوم، جشن‌ها و آیین‌های جمعیت عشایر، شیوه دامداری سنتی، صنایع دستی و ... اشاره کرد.

مدیرکل امور عشایر آذربایجان غربی گفت: زنان عشایر نیز دوشادوش مردان از کودکی تا جایی که توان دارند در فعالیت‌های اقتصادی و تولیدی ایل مشارکت می‌کنند.

انتهای پیام/61007/غ40/ث3001

javid1000 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 53859
|
تاریخ عضویت : دی 1390 
فرمانده مرزبانی آذربایجان‌غربی اعلام کرد
افزایش ضریب ایمنی مرزها با دستگاه‌های الکترونیکی

فرمانده مرزبانی آذربایجان‌غربی گفت: با کنترل الکترونیکی مرزهای آذربایجان‌غربی ضمن افزایش ضریب ایمنی در مرزها، شاهد کاهش چشمگیر قاچاق در مناطق مرزی هستیم.

  •  

سردار شهرام عباسی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در ارومیه اظهار داشت: پرداختن به کنترل مرزها با دستگاه‌های الکترونیکی افزایش ضریب ایمنی و کاهش قاچاق را به دنبال دارد.

وی با بیان اینکه مرزبانان آذربایجان غربی برای جلوگیری از ورود و خروج کالای قاچاق اقدامات گشت و انسداد ویژه‌ای در مرزها به انجام رسانده‌اند، تصریح کرد: طبق بررسی‌های صورت گرفته از نوار مرزی استان شاهد حضور مستمر مرزبانان در نوار مرزی بوده که خود این اقدام در این ایام پایانی امسال قابل توجه است که دلاورمردان کشور در حراست از کیان اسلامی با جان و دل و بدون هیچگونه تعللی با مخلان امنیت و اقتصاد کشور مبارزه می‌کنند.

عباسی با اشاره به کاهش چشمگیر قاچاق در ماه گذشته، خاطرنشان کرد: مرزبانان آذربایجان غربی موفق شدند در ماه گذشته 13 هزار لیتر سوخت قاچاق، 104 هزار عدد انواع مواد محترقه و صدها نوع سلاح شکاری و جنگی را از قاچاقچیان کشف و ضبط کنند.

فرمانده مرزبانی آذربایجان غربی با اشاره به دیگر کشفیات مرزبانان، ادامه داد: کشف یک هزار البسه مردانه و زنانه و دستگیری بیش از 20 نفر از قاچاقچیان و 35 تبعه خارجی از دیگر نتایج انسداد مرزبانان استان به شمار می‌رود.

انتهای پیام/61001/ر20

javid1000 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 53859
|
تاریخ عضویت : دی 1390 
معاون امور واحدهای آموزشی حوزه علمیه آذربایجان غربی:
تعداد روحانیون آذربایجان غربی پاسخگوی نیاز فعلی آن نیست

معاون امور واحدهای آموزشی حوزه علمیه آذربایجان غربی با توجه به موقعیت مرزی استان و ترکیب قومیتی آن، گفت: تعداد روحانیون آذربایجان غربی پاسخگوی نیاز فعلی آن نیست.

  •  

حجت‌الاسلام حبیب مقدم امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در ارومیه اظهار داشت: با توجه به موقعیت‌های ویژه آذربایجان غربی به لحاظ مرزی بودن و تنوع قومیتی آن، توسعه کمی و کیفی حوزه‌های علمیه استان برای تقویت بنیه‌های دینی مردمان آن از برنامه‌های اولویت‌دار حوزه‌های علمیه استان طی سال‌های اخیر بوده است.

معاون امور واحدهای آموزشی حوزه علمیه آذربایجان غربی با اشاره به نقش مهم طلاب و روحانیون حوزه در رفع نیازهای دینی جامعه، افزود: این نیاز در آذربایجان غربی به عنوان استانی مرزی با وجود تنوع قومیتی در آن، بیش از دیگر استان‌ها بوده و به تبع آن نیاز به روحانی نیز برای رفع شبهات موجود در اذهان عمومی مردم و تربیت دینی افراد بیشتر است.

مقدم در این راستا تعداد کل طلاب استان را 3 هزار و 500 نفر در بخش برادران عنوان کرد و افزود: 700 نفر روحانی نیز هم اکنون در استان مشغول به تبلیغ دین و انجام دیگر فعالیت‌های مرتبط هستند.

وی با اشاره به وجود 17 شهرستان و بیش از 2 هزار و 500 روستا در استان، گفت: با توجه به ترکیب جمعیتی استان، تعداد روحانیون موجود باید حداقل پنج برابر تعداد فعلی باشد تا بتوان به طور کامل‌تری پاسخگوی نیازهای دینی استان بود.

مقدم ادامه داد: البته این مسئله به هیچ وجه سبب جذب افراد نالایق و با بنیه مذهبی پایین در حوزه‌ها نشده و ما همچنان با ظرافت و دقت نظر ویژه‌ای اقدام به مصاحبه و گزینش طلاب حوزه‌های استان می‌کنیم.

معاون امور واحدهای آموزشی حوزه علمیه آذربایجان غربی همچنین با اشاره به کمبود روحانی در استان، این مسئله را مختص آذربایجان غربی ندانست و افزود: بر این اساس در برخی مراسم و مناسبت‌های ویژه سال، نظیر ایام محرم، رمضان و فاطمیه، ناچار به دعوت اساتید حوزوی از دیگر استان‌های کشور و به ویژه قم می‌شویم تا ضمن پوشش کامل مراسم در مناطق مختلف استان، از محضر اساتید برجسته دیگر استان‌ها نیز در استان استفاده کنیم.

وی خاطرنشان کرد: تعداد اساتید و روحانیون مهمان در برخی مراسم، به حدود 400 تا 500 نفر نیز می‌رسد که این مسئله نیاز استان را برای افزایش بیشتر تعداد طلاب حوزه‌های علمیه استان یادآور می‌شود.

مقدم در همین راستا پرکاری روحانیون موجود را دیگر راهکار اتخاذ شده در شرایط فعلی عنوان کرد و با توجه به اهمیت حضور روحانیون در روستاها و مناطق کمتر برخوردار، گفت: هم اکنون حدود 100 نفر مبلغ در روستاهای استان به صورت شبانه‌روزی و در قالب طرح هجرت مشغول فعالیت و پاسخگویی به مسائل دینی افراد هستند.

انتهای پیام/61006/صا30

javid1000 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 53859
|
تاریخ عضویت : دی 1390 
رئیس مجمع خیرین سلامت آذربایجان غربی:
تعامل خیران با فعالان عرصه سلامت در رفع کمبودها موثر است

رئیس مجمع خیرین سلامت آذربایجان غربی گفت: تعامل خیران با مسئولان و فعالان عرصه سلامت تاثیر زیادی در رفع کمبودها دارد.

  •  

ناصر اطمینان امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در ارومیه، اظهار داشت: ریاست دانشگاه علوم پزشکی استان، معاونان و ... برای توسعه عمرانی و تجهیز مراکز درمانی تلاش می‌کنند، ولی در صورت فعالیت بخش غیردولتی روند رفع نیازها شتاب می‌گیرد.

وی مانیتور علائم حیاتی را یکی از اقلام ضروری موردنیاز عنوان کرد و افزود: این دستگاه برای نمایش علائم حیاتی بیمار مانند درصد اشباع اکسیژن خون، درجه حرارت بدن بیمار و تعداد ضربان قلب به کار می‌رود.

وی با اشاره به اینکه دستگاه فوق از اهمیت زیادی برخوردار است، خاطرنشان کرد: پایش لحظه به لحظه بیماران بستری در بخش‌های ویژه بدون این وسیله امکان‌پذیر نیست.

این پزشک بیان داشت: سیستم مانیتورینگ علائم حیاتی در اغلب بخش‌ها به ویژه بخش‌های مراقبت ویژه مانند آی.‌سی.‌یو، سی‌.سی‌.یو، ان‌.آی.‌سی.‌یو، اتاق عمل و آمبولانس‌ها در هنگام انتقال بیماران کاربرد داشته و وجود آن ضروری است.

وی اعتبار لازم برای خریداری یک دستگاه را 100 میلیون ریال عنوان کرد و بیان داشت: همه مراکز تابعه درمانی در استان برای تهیه دستگاه فوق اعلام نیاز کرده‌اند.

انتهای پیام/61002/صا20

javid1000 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 53859
|
تاریخ عضویت : دی 1390 
نماینده مردم میاندوآب، شاهین‌دژ و تکاب در مجلس اعلام کرد
کمبود کانون فرهنگی مساجد در آذربایجان غربی

نماینده مردم میاندوآب، شاهین‌دژ و تکاب در مجلس گفت: با وجود بیش از 3 هزار مسجد فقط 500 کانون فرهنگی مساجد در آذربایجان غربی وجود دارد.

  •  

به گزارش خبرگزاری فارس از ارومیه حجت‌الاسلام روح‌الله بیگی ظهر امروز در همایش گرامیدشت بیست و یکمین سالروز تاسیس مساجد، اظهار داشت: در حال حاضر 3 هزار و 672 مسجد در آذربایجان غربی وجود دارد ولی تعداد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد 30 درصد تعداد مساجد است.

وی اضافه کرد: تنها 500 کانون فرهنگی هنری مساجد در آذربایجان غربی داریم که امید است با همت مسئولان در تمامی مساجد کانونهای فرهنگی هنری ایجاد شود.

بیگی تاکید کرد: در حال حاضر دشمنان اسلام و انقلاب برای ضربه زدن نرم به جوانان از راه‌های فرهنگی تلاش می‌کنند و ما نباید از تلاش برای مقابله با آنها، غفلت داشته باشیم.

نماینده مردم میاندوآب، شاهین‌دژ و تکاب در مجلس شورای اسلامی با اشاره به شکست دشمنان در جنگ سخت و رویکرد آنان به جنگ با ابزارهای فرهنگی هنری یادآور شد: میدان جنگ نرم، میدان مین‌گذاری ضد نسل جوان است و وجب به وجب خاک میهن با مین‌های ضد قرآن، ضد اسلام، ضد اندیشه و ضد فرهنگ مین‌گذاری شده است.

بیگیگفت: کانون‌های فرهنگی هنری مساجد یکی از مهم‌ترین سنگرهای مقابله با جنگ نرم دشمنان است و تقویت این سنگر می تواند زمینه توفیق ما را در مقابله با دشمنان فراهم کند.

انتهای پیام/61007/ل30