چرامدعیان دروغین امامت و نبوت زیاد شده اند ؟
این موضوعی است که برای تاریخ حاضر انقلاب بسیار مهم است حالا که علائم ظهور را نزدیک می بینند چرا مدعیان دروغین امامت زیاد شده اند و چرا برخورد قاطع و سریع با آنها نشده است و اینقدر رسیدگی به پرونده آنها را طول میدهند؟
خب ما هم مایلیم جواب ایم سوال رو بدونیم اما این بحثی نیست که "من " بتونم دربارش نظر بدم
من فقط می تونم خواننده باشم و صاحب نظر نیستم دررابطه با این تاپیک
بنظرمن می خواهندمریدانی برای خودپیداکنندوبقول معروف دکان ، دستگاهی راه بیندازند.
سلام.
وجود ابهامات در زمینه زمان ظهرو و شرایط زمان ظهور، و از طرفی کم کاری عالمان و متدینین در این زمینه ، بابی خوبی برای افسانه و افسونگری باز کرده است. هر جا اطلاعات کم یا ناقص باشد، سوء استفاده شده است.
با سلام
به نظر من چون الان بیشتر توجه افراد به جای اینکه به شرایط و زمینه های ظهور باشه متوجه نشانه های ظهور هست و این باعث میشه افراد فرصت طلب از احساسات مذهبی مردم سوءاستفاده کنن و ادعاهای دروغین داشته باشن.
یه دلیل دیگه این موضوع هم میتونه سادگی عده ای از مردم و توجه به برخی از این مدعیان دروغین باشه.
از طرفی به غیر از برخورد قاطع امیر کبیر با "فتنه باب" تقریبا در تاریخ برخوردی به این قاطعیت وجود نداشت .
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز راسخونی.
اوقات عالی خوش.
به نظرم این ضعف از متولیان امر می باشد هر چند که کارهایی صورت گرفته اما این مجال را این اشخاص به این مدعیان می دهد.
نکته دوم خود مردم می باشند که به علل متعدد که گاهاً از جهل و گاهی از نبود عقیده سر چشمه می گیرد، به این موارد دامن می زنند.
اللهم عجل لولیک فرج
بهترین ها و زیباترین ها را برای شما خواهان و خواستارم.
چون بی وجدان هستند و خدارا بالا سر خود نمیبینند
وامام زمان رو هم این افراد ملعون قبول ندارن