راسخون

همگام با پارالمپيک 2012

hasantaleb کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 58933
|

واليبال نشسته ايران برزيل را هم شكست داد

تيم ملي واليبال نشسته ايران در سومين مسابقه خود در رقابت‌هاي پارالمپيك 2012 لندن از سد برزيل هم گذشت.

تيم ملي واليبال نشسته كشورمان در سومين مسابقه خود به مصاف برزيل رفت و توانست حريف خود را با نتيجه 3 ـ صفر (25 بر21، 25 بر 15، 25 بر 17) از پيش‌رو بردارد تا ضمن كسب سومين پيروزي متوالي خود، صعودش به دور دوم رقابت‌ها را هم قطعي كند.

پيروزي تيم فوتبال 7 نفره ايران مقابل آرژانتين

تيم فوتبال 7 نفره معلولان ايران با پيروزي مقتدرانه مقابل آرژانتين صعودش به مرحله بعد را قطعي كرد.

در پنجمين روز از بازي‌هاي پارالمپيك 2012 لندن تيم فوتبال 7 نفره معلولان كشورمان در دومين ديدار خود با نتيجه پرگل 8 ـ يك آرژانتين را درهم كوبيد و با 2 پيروزي صعودش به مرحله بعد را قطعي كرد.

گلبال ايران مقابل الجزاير پيروز شد

تيم ملي گلبال ايران پنجمين ديدار خود در بازي‏هاي پارالمپيک را با پيروزي برابر الجزاير به پايان رساند و به عنوان صدرنشين گروه B به مرحله يک چهارم نهايي اين رقابت‏ها صعود کرد.

به گزارش مهر، در چارچوب روز پنجم بازي‎هاي پارالمپيک 2012 لندن ديروز تيم ملي گلبال کشورمان به مصاف الجزاير رفت و موفق شد اين تيم را با نتيجه 4 بر 2 شکست دهد. اين چهارمين پيروزي تيم ملي گلبال ايران در اين دوره از بازي‏هاي پارالمپيک بود.

تيم گلبال ايران که در گروه B قرار دارد در ديدارهاي اول و دوم خود به ترتيب چين و کانادا را شکست داد و شنبه شب هم در مصاف با بلژيک متحمل شکست شد. بازيکنان نابيناوکم‌بيناي تيم گلبال ايران يكشنبه شب هم در مصاف با کره‎جنوبي صاحب پيروزي شدند.

تيم ملي گلبال ايران که پيش از اين صعود خود را به مرحله يک چهارم نهايي رقابت‎هاي گلبال بازي‎هاي پارالمپيک قطعي کرده بود، با پيروزي در ديدار ديروز صدرنشيني‎اش در گروه B را تثبيت کرد و به عنوان تيم نخست اين گروه راهي دور بعد شد.

رنجبر به مدال برنز نرسيد

نماينده مرد تيراندازي با کمان ايران از کسب مدال برنز ريکرو انفرادي مردان پارالمپيک 2012 لندن بازماند.

به گزارش فارس،در ادامه رقابت‌هاي تيراندازي با کمان پارالمپيک 2012 لندن و در ماده ريکرو انفرادي مردان کلاس W1، w2 ابراهيم رنجبر در مرحله نيمه نهايي مقابل‌هاسي‌هين ساناواي از مالزي با نتيجه 6 بر 5 شکست خورد و از راهيابي به فينال بازماند در ديدار رده‌بندي نيز مقابل لانگ هوي سن از تايوان با نتيجه 7 بر 3 شکست خورد و از کسب مدال برنز پارالمپيک محروم شد.زهرا نعمتي، ديگر کماندار ايران در پارالمپيک ديروز در همين کلاس در مرحله نيمه نهايي به ميدان مي‌رود.

برنامه ورزشکاران ايران در روز ششم

ورزشکاران ايران روز سه شنبه در ششمين روز بازي‌هاي پارالمپيک 2012 لندن مسابقات خود را به شرح زير با حريفان برگزار مي‌کنند.

* سه شنبه 14 شهريورماه (روز ششم).ساعت‌ها به وقت محلي است.

تيروکمان / 10:00 / ريکرو انفرادي زنان / نيمه نهايي w1w2/ زهرا نعمتي

دووميداني/ 10:08 / پرتاب نيزه مردان / عبدالرضا جوکار

وزنه برداري/ 12:00 / مردان 82.5 کيلو گروه B/ مجيد فرزين

فوتبال پنج نفره / 15:30/ ايران و بريتانيا

واليبال نشسته /16:00/ ايران و بوسني

وزنه برداري /18:00/ مردان 90 کيلو گروه b / سيد حامد صلحي پور

دووميداني / 19:03/ پرتاب وزنه مردان / سلمان آب باريکي و محسن کائيدي

دووميداني / 19:18 /دو 1500 متر مردان فينال / پيمان نصيري

همچنين مسابقات پرتاب وزنه بانوان که قرار بود در چارچوب رقابت‎هاي دووميداني روز ششم بازي‎هاي پارالمپيک امروز برگزار شود، يک روز به تعويق افتاد.

هاجر تکتاز نماينده ايران در رقابت‎هاي پرتاب وزنه بانوان F12/11 است. بر اين اساس تکتاز که قرار بود روز سه‌شنبه با حريفان خود در کلاس 11 رقابت کند، با يک روز تاخير روز چهارشنبه پرتاب‎هاي خود را انجام مي‏دهد.

savin125125 کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 5409
|

تک‌تاز: در بازي‌هاي آسيايي براي مدال مي‌جنگم

ملي‌پوش بانوي پرتاب وزنه ايران گفت: از مقامي که در پارالمپيک کسب کردم خوشحال نيستم.

هاجر تکتاز پس از کسب مقام پنجم در مسابقات پرتاب وزنه پارالمپيک اظهار داشت: از مقامي که کسب کردم زياد خوشحال نيستم. دوست داشتم عملکرد بهتري داشته باشم و مدال بگيرم، اما اولين حضورم بود و کم تجربه بودم.

وي ادامه داد: با قهرمانان دوره گذشته در اين مسابقات رقابت کردم و توانستم رکورد خودم را هم افزايش دهم. تجربه خوبي بود و در آينده پرتاب‌هاي بهتري خواهم داشت.

ملي‌پوش بانوي پرتاب وزنه ايران در مورد حريفان آسيايي‌اش عنوان کرد: نفرات دوم و سوم پارالمپيک از چين بودند که عملکرد خوبي داشتند و با اين وجود رقابت در آسيا سخت است، اما در بازي‌هاي آسيايي کره‌جنوبي براي کسب مدال تلاش خواهم کرد.

savin125125 کاربر طلایی2
|
|

هاجر تک‌تاز در پرتاب وزنه پنجم شد

پرتابگر وزنه کشورمان در بخش بانوان به عنوان پنجمي بازي‌هاي پارالمپيک 2012 لندن دست يافت.

در ادامه رقابت‌هاي دووميداني بازي‌هاي پارالمپيک لندن، هاجر تک‌تاز نماينده کشورمان در رشته پرتاب وزنه کلاس ادغامي F11/12 با پرتابي به ميزان 8 متر و 85 سانتي‌متر از کسب مدال پارالمپيک بازماند و به عنوان پنجمي بسنده کرد.

تک‌تاز در پرتاب‌هاي خود به ترتيب 7.75 - 8.81 - 8.48 - 8.85 و 8.84 را ثبت کرد. نماينده کشورمان پرتاب دوم خود را خطا کرد.

نماينده ايتاليا با 16 متر و 74 سانتي‌متر طلا گرفت. ورزشکاراني از چين هم مدال‌هاي نقره و برنز را کسب کردند.

savin125125 کاربر طلایی2
|
|

هادي‌زاده: بازيکنان بازي را جدي نگرفتند

سرپرست تيم ملي فوتبال 7 نفره با اشاره به اينکه در بازي با روسيه بازيکنان ما بازي را جدي نگرفتند، گفت: بايد به عنوان سرگروه به مرحله بعدي صعود مي‌کرديم.

علي اصغر هادي‌زاده پس از شکست 3 بر يک تيم ملي فوتبال 7 نفره مقابل روسيه و صعود به عنوان تيم دوم به مرحله بعدي اظهار داشت: بازي بسيار دشواري مقابل روسيه داشتيم و بازيکنان ما زحمات خودشان را در اين بازي کشيدند.

وي با بيان اينکه تيم‌هاي ملي فوتبال 7 نفره ايران، اوکراين و روسيه رقباي سنتي هستند، ادامه داد: بازيکنان ما اين بازي مهم را جدي نگرفتند و اين امر موجب شکست تيم ملي ايران شد.

سرپرست تيم ملي فوتبال 7 نفره خاطرنشان کرد: در صورتي که به عنوان صدرنشين به مرحله بعدي صعود مي‌کرديم، براي ما بهتر بود.

هادي‌زاده با بيان اينکه براي رسيدن به عنوان قهرماني بايد تمامي رقباي خود را جدي بگيريم، تصريح کرد: اين بازي را نبايد دست کم مي‌گرفتيم، اميدوارم يکي از فيناليست‌هاي پارالمپيک لندن ما باشيم.

savin125125 کاربر طلایی2
|
|

تيم ملي ريکرو مردان از صعود به نيمه نهايي بازماند

تيم ملي ريکرو مردان ايران با شکست مقابل کره‌جنوبي راهي از صعود به مرحله نيمه نهايي پارالمپيک 2012 لندن بازماند.

در ادامه رقابت‌هاي پارالمپيک 2012 لندن و در مرحله يک چهارم نهايي رقابت‌هاي تيمي ريکرو مردان، تيم ملي مردان ايران با ترکيب ابراهيم رنجبر، روهام شهابي‌پور و امين عليخاني‌نژاد به مصاف تيم ملي کره‌جنوبي رفت که اين ديدار با نتيجه 201 بر 192 به سود کمانداران کره‌جنوبي به پايان رسيد.

به اين ترتيب تيم ملي تيراندازي با کمان پارالمپيک مردان ايران از صعود به مرحله نيمه نهايي بازماند.

savin125125 کاربر طلایی2
|
|

اله‌ماني: روس‌ها دنبال انتقام‌گيري بودند

سرمربي تيم ملي فوتبال 7 نفره گفت: روس‌ها 2 شکست از ما در کارنامه داشتند و به دنبال انتقام‌گيري بودند.

امين اله‌ماني پس از شکست 3 بر يک برابر روسيه اظهار داشت: دنبال حفظ بازي بوديم، اما روي اشتباهات‌مان گل خورديم و نتيجه را واگذار کرديم.

وي ادامه داد: در نيمه دوم مي‌خواستيم به حريف فشار بياورم و تا حدودي هم موفق بوديم؛ اين فشار را بايد در بازي‌هاي بعدي هم به حريفان  وارد کنيم تا موفق باشيم.

سرمربي تيم ملي فوتبال 7 نفره گفت:به احتمال فراوان در فينال بازهم با همين روسيه روبرو خواهيم شد. بازي آينده ما با اوکراين خواهد بود و مي‌توانيم با غلبه بر اين تيم بازهم در فينال با روسيه روبرو شويم.

اله‌ماني خاطرنشان کرد: بازيکنان امروز خوب بازي کردند و 90 درصد تاکتيک‌هاي کادر فني را در زمين اجرا کردند. روس‌ها با توجه به اينکه دو شکست متوالي از ما در کارنامه خود داشتند به دنبال انتقام‌گيري بودند و مي‌خواستند گذشته را جبران کنند.

savin125125 کاربر طلایی2
|
|

تيم ايران توانايي فيناليست شدن را دارد

سرمربي تيم فوتبال هفت نفره روسيه با اشاره به عمکرد خوب بازيکنان ايران مقابل اين تيم گفت: ايران توانايي صعود به ديدار فينال مسابقات پارالمپيک لندن را دارد.

"بارا نيکزه" در خصوص پيروزي تيمش مقابل ايران و صعود به عنوان تيم نخست گروه A به مرحله نيمه نهايي مسابقات فوتبال هفت نفره پارالمپيک لندن ضمن بيان مطلب فوق گفت:‌ ايران تيم خوبي است اما بازيکنان من در اين ديدار توانستند با ارائه يک بازي خوب به پيروزي دست يابند و به عنوان صدرنشين راهي مرحله بعد شوند.

وي اضافه کرد: احساس من اين است که در فينال بار ديگر با ايران روبه‌رو خواهيم شد، زيرا تيم کشور شما که در گذشته قهرمان جهان شده است در اين بازي نشان داد قابليت‌هاي بالايي دارد.

سرمربي تيم فوتبال هفت نفره روسيه در پايان گفت: اين ديدار جزو بازي‌هاي خوب مسابقات بود و با وجود اينکه ما برابر ايران موفق به پيروزي شديم اما تيم شما عملکرد قابل قبولي داشت.

ديدار تيم‌هاي فوتبال هفت نفره ايران  و روسيه که ظهر امروز چهارشنبه در مرحله گروهي مسابقات فوتبال هفت نفره پارالمپيک لندن برگزار شد با برتري 3 بر يک تيم روسيه همراه بود. براين اساس روسيه به عنوان تيم نخست و ايران به عنوان تيم دوم گروه A رقابت‌ها راهي مرحله بعدي شدند.

savin125125 کاربر طلایی2
|
|

شکست تيم فوتبال 7 نفره ايران برابر روسيه

تيم فوتبال 7 نفره معلولين ايران با شکست 3 بر يک برابر روسيه در مسابقات پارالمپيک لندن به عنوان تيم دوم به مرحله بعدي صعود کرد.

در ادامه بازي‌هاي پارالمپيک 2012 لندن تيم فوتبال 7 نفره معلولين ايران در آخرين ديدار خود در مرحله گروهي براي رسيدن به عنوان سرگروهي به مصاف تيم ملي روسيه رفت و در پايان با نتيجه 3 بر يک بازي را به حريف قدرتمند خود واگذار کرد و به عنوان تيم دوم راهي مرحله بعدي شد.

تيم روسيه که بازي را در اختيار داشت، نيمه نخست را با يک گل به سود خود خاتمه داد، اما در نيمه دوم بازيکنان کشورمان صاحب ضربه پنالتي شدند و اين ضربه را فرزاد مهري، بازيکن شماره 6 کشورمان به گل تبديل کرد.

در ادامه بازيکنان روسيه بازي را در دست گرفتند و دو گل ديگر را به ثمر رساندند.

با اين نتيجه تيم ملي فوتبال 7 نفره کشورمان در مرحله بعدي بايد به مصاف اوکراين برود و تيم روسيه نيز با برزيل ديدار خواهد کرد.

ايران که در گروه اول با تيم‌هاي آرژانتين، روسيه و هلند هم‌گروه بود، در بازي نخست با نتيجه 4 بر يک هلند را شکست داد و در دومين ديدار نيز با نتيجه پرگل 8 بر يک آرژانتين را در هم کوبيد و با 2 پيروزي صعودش به مرحله بعد را قطعي کرد.

savin125125 کاربر طلایی2
|
|

تيم ملي ريکرو زنان راهي نيمه نهايي شد

تيم ملي ريکرو زنان ايران با برتري مقابل چک راهي مرحله نيمه نهايي پارالمپيک 2012 لندن شد.

در ادامه رقابت‌هاي پارالمپيک 2012 لندن و در مرحله يک چهارم نهايي رقابت‌هاي تيمي ريکرو زنان، تيم ملي زنان ايران با ترکيب زهرا جوانمرد، زهرا نعمتي (قهرمان ريکرو انفرادي پارالمپيک 2012 لندن) و راضيه شيرمحمدي به مصاف تيم ملي چک رفت که اين ديدار با نتيجه 190 بر 167 به سود کمانداران ايران به پايان رسيد.

به اين ترتيب تيم ملي تيراندازي با کمان پارالمپيک زنان ايران امروز در مرحله نيمه نهايي به ميدان مي‌رود و مقابل کره‌جنوبي قرار خواهد گرفت.

زهرا نعمتي روز گذشته در ريکرو انفرادي زنان به مدال طلا رسيده بود.

savin125125 کاربر طلایی2
|
|

يوهان کرويف: حضور در محل بازي‌ها وظيفه‌ام است

اسطوره فوتبال هلند و جهان گفت:‌ حضور در محل بازي‌هاي پارالمپيک و حمايت از ورزشکاران معلول وظيفه‌ام است.

به نقل از روزنامه فولکس کرانت، يوهان کرويف روز گذشته راهي لندن محل انجام پيکارهاي المپيک معلولان شد.

وي پيش از انجام اين سفر به برخي خبرنگاران کشورش گفت:‌ تصميم داشتم از ابتدا شروع مسابقات پارالمپيک در لندن حاضر باشم. اما به علت گرفتاري اين امکان را نداشتم. اکنون که به اين بازي‌ها مي‌روم،‌ مايلم با حضورم به افزايش روحيه و حس خودباوري قهرمانان پارالمپيکي کشورم کمک کنم.

وي افزود: البته اين قهرمانان خود روحيه و اراده‌اي قوي دارند. اما با حضورم در محل مسابقات، حس مي‌کنم  وظيفه‌ام را انجام مي‌دهم.

چهره تاريخي نارنجي‌پوشان از دو انجمن مربوط به معلولان در آمستردام هلند حمايت مالي مي‌کند.

savin125125 کاربر طلایی2
|
|

ايران در پنج رشته نماينده دارد

برنامه رقابت ورزشکاران ايران در روز هشتم

روز هشتم از چهاردهمين دوره بازي‏هاي پارالمپيک لندن فردا با رقابت نمايندگان ايران در رشته‌هاي دوچرخه سواري، شنا، دووميداني، فوتبال پنج نفره و واليبال نشسته پيگيري مي‏شود.

اولين روز از دومين هفته بازي‎هاي پارالمپيک 2012 لندن روز پنجشنبه برگزار مي‌شود. در اين روزاز رقابت‏ها تنها رکابزن اعزامي ايران که در رده هجدهم بخش پيست مسابقات دوچرخه سواري اين دوره از بازي‎ها ايستاد، رقابت‎هاي خود را در بخش جاده  دنبال مي کند. گلبارنژاد امروز هم در ماده تايم تريل با حريفانش رقابت مي‌کند.

شاهين ايزديار هم يکي از ورزشکاران ايران در روز هشتم بازي‎هاي پارالمپيک است. ايزديار که در ماده SM10 مختلط انفرادي و  ماده 50 متر آزاد کلاس S10 به ترتيب در رده‏هاي هفتم و پنجم ايستاد و از صعود به مرحله فينال بازماند روز پنجشنبه در ماده 100 متر آزاد کلاس  به آب مي‎زند.

تيم پرمدال دووميداني که در اين روز از بازي‏ها نماينده دارد. البته فرزاد سپه وند تنها نماينده دووميداني ايران در اين روز است که در مسابقات پرتاب ديسک با حريفانش رقابت مي‏کند.

در بخش تيمي بازي‎هاي پارالمپيک لندن، تيم فوتبال پنج نفره ايران در مرحله رده‌بندي تيم‎هاي پنجم تا هشتم به مصاف ترکيه مي‌رود. اين تيم در مرحله مقدماتي اين رقابت پس از شکست برابر آرژانتين واسپانيا در مصاف با بريتانيا به برتري دست يافت و رده سوم گروه A را به خود اختصاص داد.

واليبال نشسته هم در روز هشتم بازي‎هاي پارالمپيک به ميدان خواهد رفت اما اينکه تيم کشورمان در اين روز با چه تيمي و در چه مرحله‏اي رقابت خواهد داشت، به ديدار امروز بستگي دارد. تيم واليبال نشسته ايران امروز در مرحله يک چهارم نهايي به مصاف بريتانيا مي‏رود و در صورت برد راهي مرحله نيمه نهايي و در صورت باخت راهي مرحله تعيين رده بندي تيم‏هاي پنجم تا هشتم خواهد شد.

برنامه رقابت ورزشکاران ايران در روز هشتم بازي‏هاي پارالمپيک 2012 لندن به شرح زير است:

دوچرخه سواري:

* جاده C4-C5: بهمن گلبارنژاد (ساعت 14)

شنا:

* 100 متر آزاد S10: شاهين ايزديار (ساعت 15:22)

دووميداني:

* پرتاب ديسک F44: فرزاد سپه وند (ساعت 23:59)

فوتبال پنج نفره:

* رده بندي تيم هاي پنجم تا هشتم: ايران - ترکيه (ساعت 12:30)

واليبال نشسته :

* تيم ايران در صورتيکه در ديدار امروز برابر بريتانيا پيروز شود، روز پنجشنبه در مرحله نيمه نهايي رقابت‏هاي خود را دنبال مي‎کند و در صورت باخت بايد فردا براي تعيين رده بندي تيم‏هاي پنجم تا هشتم رقابت کند.

به گزارش خبرنگار مهر، کاروان ورزش ايران تاکنون در چهاردهمين دوره بازي‌هاي پارالمپيک به مدال هاي زير دست پيدا کرده است:

مدال طلا:

جليل باقري (پرتاب وزنه)، پيمان نصيري (دوي 1500 متر)، زهرا نعمتي (تيروکمان)، محسن کائيدي (پرتاب نيزه)، نادر مرادي، علي حسيني و مجيد فرزين (وزنه برداري)

مدال نقره:

مهرداد کرم زاده (پرتاب ديسک)، محسن کائيدي (پرتاب وزنه)، روح الله رستمي (وزنه برداري) و عبدالرضا جوکار (پرتاب نيزه)

مدال برنز:

ساره جوانمردي (تفنگ بادي 10 متر)

چهاردهمين دوره بازي‌هاي پارالمپيک از 8 تا 18 شهريورماه به ميزباني لندن برگزار مي‌شود. کاروان ورزش ايران با 79 ورزشکار جانباز و معلول در 13 رشته ورزشى (10 رشته جانبازان و معلولان و 3 رشته نابينايان و کم‌بينايان) با شعار "توکل، تلاش، ميثاق با شهدا" در اين دوره از بازي‌ها شرکت کرده است.

savin125125 کاربر طلایی2
|
|

محمدياري: مي‌خواستم مدال طلا بگيرم

پرتابگر ديسک ايران پس از کسب مدال برنز بازي‏هاي پارالمپيک لندن گفت: مي‌خواستم مدال طلا يگيرم اما چون زير رکوردم پرتاب کردم، نتوانستم به اين مدال برسم.

علي محمدياري پس از کسب مدال برنز مسابقات پرتاب ديسک بازي‏هاي پارالمپيک لندن در حالي که گريه مي‏کرد، اظهارداشت: من مي‏خواستم مدال طلا بگيرم. در تمريناتم ديسک را تا 45 متر هم پرتاب کردم اما اينجا چند متر زير رکورد خودم پرتاب کردم و برنزگرفتم.

"رقابت‎هاي پرتاب ديسک با ادغام سه کلاس مختلف برگزارشد. به همين دليل ورزشکار صربستان با رکورد کمتر نسبت به شما دوم شد. اين موضوع آزاردهنده نيست؟"، پرتابگر ايران در پاسخ به اين پرسش گفت: بله؛ اين خيلي بد است اما اعلام شده که از بازي‏هاي پارالمپيک بعدي که در برزيل برگزار مي‏شود اين مشکل برطرف خواهد شد.

وي تصريح کرد: درهر صورت من در بازي‏هاي پارالمپيک برزيل هم خواهم بود و سعي مي‏کنم آنجا عملکردم را که براي خودم رضايت بخش نيست، جبران کنم و مدال خوش رنگ تري بگيرم.

علي محمدياري در پايان گفت: البته من رقابت‏هاي امروز را با کمي آسيب ديدگي برگزار کردم. من از ناحيه کمر مصدوم هستم و اين موضوع روي عملکردم تاثير داشت.

علي محمدياري امروز در رقابت‏هاي پرتاب ديسک بازي‏هاي پارالمپيک با رکورد 41 متر و 91 سانتي متر در رده سوم قرار گرفت.

savin125125 کاربر طلایی2
|
|

ترجيح دادم در مسابقات تايم تريل شرکت نکنم

عضو تيم ملي دوچرخه سواري ايران در بازي هاي پارالمپيک گفت: به دليل اينکه تايم تريل رشته اصلي ام نبود، ترجيح دادم در اين ماده شرکت نکنم.

بهمن گلبارنژاد که قرار بود امروز چهارشنبه در رقابت‌هاي دوچرخه‌سواري در ماده تايم تريل مسابقه بدهد، با تشخيص مربيانش از حضور در اين رقابت ها انصراف داد. وي در اين مورد گفت: تايم تريل رشته اصلي من نبود و تمرين زيادي هم در اين ماده نداشتم.

عضو تيم ملي دوچرخه سواري ايران خاطرنشان کرد: رقابت هاي تايم تريل جاده دوچرخه مخصوص خودش را مي خواهد که من اصلا اين دوچرخه را در اختيار ندارم. با اين حال اسمم براي شرکت در اين مسابقات رد شده بود اما ترجيح دادم شرکت نکنم.

چهاردهمين دوره بازي‌هاي پارالمپيک از 8 تا 18 شهريورماه به ميزباني لندن برگزار مي‌شود. کاروان ورزش ايران با 79 ورزشکار جانباز و معلول در 13 رشته ورزشى (10 رشته جانبازان و معلولان و 3 رشته نابينايان و کم‌بينايان) با شعار "توکل، تلاش، ميثاق با شهدا" در اين دوره از بازي‌ها شرکت کرده است.

savin125125 کاربر طلایی2
|
|

محمدياري صاحب مدال برنز پرتاب ديسک شد

پرتابگر ديسک کشورمان مدال برنز بازي‌هاي پارالمپيک 2012 لندن را از آن خود کرد.

در ادامه رقابت‌هاي دووميداني بازي‌هاي پارالمپيک لندن، علي محمدياري نماينده کشورمان در رشته پرتاب ديسک کلاس ادغامي F54/55/56 با پرتابي به ميزان 41 متر و 98 سانتي‌متر مدال برنز پارالمپيک را بر گردن آويخت.

محمدياري در پرتاب‌هاي خود به ترتيب ديسک را به ميزان 40.73 - 39.17 - 39.56 - 6.07 - 38.69 و 41.98 پرتاب کرد.

مدال برنز محمدياري پانزدهمين مدال کاروان ورزشي کشورمان در بازي‌هاي پارالمپيک لندن بود.

لئوناردو دياز از کوبا با 44 متر و 63 سانتي‌متر مدال طلاي اين رشته را از آن خود کرد و ورزشکار صربستاني دوم شد.

savin125125 کاربر طلایی2
|
|

حمله کوسه انگيزه مدال آوري در پارالمپيک

اشمات حسيم که چند سال قبل با حمله کوسه دچار معلوليت شده بود انگيزه براي کسب مدال شنا را تصور فرار از دست کوسه عنوان کرد.

شناگر آفريقايي شش سال قبل در سواحل کيپ تاون با حمله کوسه مواجه شد و پس از نجات برادر جوانترش يک پاي خود را از دست داد.

حسيم که پيش از آن رشته هاي ورزشي مختلفي از جمله شنا را تجربه کرده بود چندان در مورد ادامه ورزش حرفه اي اطمينان نداشت اما ناتالي دو تويت قهرمان مسابقات پارالمپيک به تشويق وي براي بازگشت به ورزش شنا پرداخت.

وي در مدت کوتاهي رکورد پارالمپيک کشورش را جا به جا کرد و در نهايت شش سال بعد به مدال برنز پارالمپيک رسيد.

حسيم انگيزه خود در استخر را تصور فرار از دست کوسه سفيدي که به وي حمله کرده بود عنوان کرد و گفت: من مانند يک کوسه در اقيانوس به استخر مي پريدم.