بی وفابودن
بااین صفت آشنایی دارید؟
چرادراین برهه زمانی اشخاص بی وفاشده اند؟(البته با نام کاربری دوستمان جناب بی وفااشتباه گرفته نشود)
چرابه فکرهمدیگرنیستیم؟
نظرتوبگو:
سلام
شاید برای این باشه که بعضیا این تصور رو دارن که در قبال بی وفایی بهترین کار بی وفایی هستش .
سلام
شاید برای این باشه که بعضیا این تصور رو دارن که در قبال بی وفایی بهترین کار بی وفایی هستش .
کاربرمحترم قبول داریدباهرکس بایست مثل خوش رفتارکرد؟
سلام مدیر محترم
نه که قبول ندارم . پس اینجوری آدم خوبه رو چطوری تشخیص بدهیم
اینکه میگن آدم باید ممنون لحظه های سخت زندگی باشه الکی نیست در این مواقع آدم میتونه خودش رو بیشتر بشناسه و با نقاط ضعفش آشنا بشه و از طرفی دیگران هم روی فرد شناخت بیشتری پیدا میکنند و چه بسا که آدم شخصیت واقعیش رو نمایان میکنه
سلام مدیر محترم
نه که قبول ندارم . پس اینجوری آدم خوبه رو چطوری تشخیص بدهیم
اینکه میگن آدم باید ممنون لحظه های سخت زندگی باشه الکی نیست در این مواقع آدم میتونه خودش رو بیشتر بشناسه و با نقاط ضعفش آشنا بشه و از طرفی دیگران هم روی فرد شناخت بیشتری پیدا میکنند و چه بسا که آدم شخصیت واقعیش رو نمایان میکنه
پس درقبال آدم بی وفانبایدبی وفایی کرد.طبق فرموده جنابعالی ازپست بالا.
پس درقبال آدم بی وفانبایدبی وفایی کرد.طبق فرموده جنابعالی ازپست بالا.
سلام
بله عمو جون درسته
ولی من اون بالا گفتم شاید بعضیا اینطوری فکر میکنن
یک دلیلش میتونه این باشه که ایمان و اعتقاد آدما کم رنگ شده تازه خوده رسانه ملی با این فیلم هایی که میزاره و راحت از بی وفایی حرف میزنه و ازش میگذره دیگه چه توقعی از مردم باید داشت
با عرض سلام خدمت شما دوستان عزیز راسخونی.
به نظرم بی وفایی از عدم شناخت خود و طرف مقابل و عدم پذیرش وی و رابطه ی موجود می باشد.
البته این بیت شاعر بیاگر موضع کاملی از این مورد است:
معرفت در گرانی است به هر کس ندهند
پر طاووس قشنگ است به کرکس ندهند
بهترین ها و زیباترین ها را برای شما خواهان و خواستارم.
سلام
دنیای کنونی دنیای خود خواهی است که عدم توجه به دیگران مستلزم آن است. اگر انسانیت و اخلاقیات الگو زندگی بشریت قرار بگیرند، حس دیگر خواهی به جای خود خواهی، مانع از رفتار های زننده از جمله بی وفایی می شود.
بی وفایی دل من از غصه داغون شده
پول وده!
سلام
این سوال اختصاصی منه لطفا کسی جواب نده!!
از شوخی گذشته من هم دلیل سر راست و دقیقی براش نمیدونم!
حس میکنم کل سیستم دنیای کنونی داره به سمتی میره که اینطوری بشه!
دنیا داره همه را به سمت حریص شدن و خودبینی محض پیش میبره و بی وفایی هم میشه فرزند نامشروع آن!!
مثلاً یکی از معضلات مشکلات زندگی در جامعه کنونی ما از جمله کسب درآمد و مایحتاج زندگی افراد و... میباشد! اینها دیگه به کسی فرصت فکر کردن هم نمیدهند چه برسه به وفاداری!!
ذرق و برق های ظاهری هم علی ماشاالله زیاد شده و گول زننده خیلی ها برای بی وفا شدن!!!
فکر کنم همه حرفام مثل همیشه پرت و پلا و بدون جمع بندی مناسب بود! ببخشید به بزرگی خودتون.
سلام
این سوال اختصاصی منه لطفا کسی جواب نده!!
از شوخی گذشته من هم دلیل سر راست و دقیقی براش نمیدونم!
حس میکنم کل سیستم دنیای کنونی داره به سمتی میره که اینطوری بشه!
دنیا داره همه را به سمت حریص شدن و خودبینی محض پیش میبره و بی وفایی هم میشه فرزند نامشروع آن!!
مثلاً یکی از معضلات مشکلات زندگی در جامعه کنونی ما از جمله کسب درآمد و مایحتاج زندگی افراد و... میباشد! اینها دیگه به کسی فرصت فکر کردن هم نمیدهند چه برسه به وفاداری!!
ذرق و برق های ظاهری هم علی ماشاالله زیاد شده و گول زننده خیلی ها برای بی وفا شدن!!!
فکر کنم همه حرفام مثل همیشه پرت و پلا و بدون جمع بندی مناسب بود! ببخشید به بزرگی خودتون.
سلام
بی وفا بازم که غلط املایی داری گوشا تو بکشم ؟!
زرق و برق نه ذرق و برق (کلید ذ و ز یه خونه از هم فاصله دارنا پس این نشون میده که املات ضعیفه )
10 بار از روش مینویسی تا خوب یاد بگیری
آفرین بی وفای بی وفا
راستی این دفعه حرفاتون قشنگ بود
نه بابا اعتماد به نفس داشته باش خیلی خوب گفتی
سلام دوست عزیز
به تالار گفتگوی آزاد خوش اومدید
میشه یه خورده راجع به بندی که گفتید بیشتر توضیح بدید
بی وفایی دل من از غصه داغون شده
پول وده!
سلام.
راسخونی گرامی لطفا مباحث را جدی تر بگیرید.
نه بابا اعتماد به نفس داشته باش خیلی خوب گفتی
سلام دوست عزیز
به تالار گفتگوی آزاد خوش اومدید
میشه یه خورده راجع به بندی که گفتید بیشتر توضیح بدید
سلام و تشکر از هر دو بزرگوار و تشکر خاص از مهمان نوازی جناب
فکر می کنم منظورشون پست جناب bivafa است. اما نظر خودشون را نگفتند!!