حسادت
نظرتون درموردصفت "حسادت" چیست؟
آیاصفت بدی است؟ به چه دلیل؟واگرخوب است ، به چه دلیل؟
آیاحسادت باعث پیشرفت ماخواهدشد؟
پای نظراتتون می نشینم:
سلام
حسادت بستگی داره به چه چیزی یا چه کسی تعلق بگیره
در کل چیز خوبی نیستش و آدم حسود هرگز آرامش نخواهد داشت
چرا که واژه ی حسود به کسی تعلق میگیره که در عین خواستن بهترین ها برای خود آن را برای دیگران خواستار نیست ( حسود دیگه )
حسادت چیز جالبی نیست و اگه دیگران متوجه بشن که شما(نوع ادمی مد نظر هست) حسود هستید از اطراف شما پراکنده میشن
و شما مورد تمسخر قرار می گیرید
قطعا هر چیزی روکه درخواست کنید چه مادی و چه معنوی خداوند می تونه به شما بده
تلاش لازمه
اونی که حسوده اگه انرژی شو بذاره و تلاش کنه می تونه چیزی رو که می خواد داشته باشه
(من شر حاسد اذا حسد)این آیه رو همه حفظن یعنی اونقدر حسادت چیز بدیه که ازشر حسود به خدا باید پناه برد.یه انسان حسود اصلا به فکر این نیست که خودش به چی میرسه تنها دوست داره دیگری به جایی و چیزی نرسه واسه همین هم هرگز از زندگی سودی و لذتی نمی بره.یه داستانی هست من خلاصه میکنم به یه نفر حسود میگن یه هدیه بگو که بهت بدیم ولی به همسایت دو برابر بدیم میگه خوب یه چشم منو کور کنید که دو چشم همسایم رو کور کنید .دیگه خودتون قضاوت کنید
نظرشخصی بنده درمورداین مقوله اینست که درکل برای حسادت دراحادیث وکتابهای قرآنی ماصفت زشتی محسوب شده است وانسانهاراازآن برحذرداشته اند.متاسفانه درخودمن این خصلتی تاحدی وجودداردالبته حسادت اگردرزمینه علم وپیشرفت باشد خوب است ولی درسایرمواردصفت پسندیده ای درمیان عوام نیست.
حسادت اگر کم باشد که باعث به جلو راندن ما شود خوب است و در غیر این صورت اصلا خوب نیست
بنظر بنده با استناد بر مطالب قرآنی (من شر حاسد اذا حسد) و سخنان امامان بزرگوار حسادت باعث دل زدگی و ناامیدی در انسان می شود و آرامش درنی و وجودی را از انسان سلب می کند و اینجاست که دروازه های پیشرفت و سربلندی بر روی انسان به نوعی بسته می شود.
حسادت باعث نابودی انسان میشه
آيابانوعي كه باعث پيشرفت انسان مثلا" علمي باشه هم مخالفيد؟
آيابانوعي كه باعث پيشرفت انسان مثلا" علمي باشه هم مخالفيد؟
حسود هرگز نیاسود
حسادت صفتی است که به آنچه خدا به کسی داده ما ناراحت می شویم و تحمل دیدن آن نعمت را در دست او نداریم .دریغ از یک فکر که درآن لحظه به خود بگوییم . ما شاء الله (هر آنچه خدا بخواهد )
متاسفانه حسادت را در بعضی از مومنین هم شاهدیم . باید عرض کنم حسات صفت زشتی است که در واقع به خواست خدا ایراد می گیریم و خود را برتر از انتخاب خدا می نگریم و حسود قبل از اینکه ضربه ای به طرفش بزند حتی در نیتش. به خود او ضربه می خورد. ودچار مشکلات روحی و جسمی در ارتباط با حسادتش می شود و سوءگوارش و استرس به همراهش است. تازه اگر حسادت بالا بگیردکه دیگر .........