راسخون

خوش برخوردی

qodrat کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 12046
|

با سلام خدمت شما

حد و حدود دز صبر خیلی نکگته مهمی هست.

مطمئنا این حد و حدود یه استانداردی داره دیگه که اگر از اون حد کمتر شد مشکل ساز میشه و فرد دارای این ویزگی بد اخلاق، زود رنج  و یا مواردی از این دست به حساب می یاد و اگه بالاتر از مقدار استاندارد شد نکتهی مثبتی هست. و مثلا فر دارای این ویژگی فردی آروم و یا کاظم خواهد بود، اگر اشتباه می گنم اصلاح کنید.

یک مورد دیگه هم هست، اینکه فردی خوش برخورد بعضی موارد به شدت بد بخورد میشه به نطر من مشکل تو اون به شدت هست.که جای اشکال داره.

من فکر می کنم صحبت در مورد اینکه" چیکار کنیم در حین عصبانیت و یا برخورد بد، به شدت بد برخورد نشیم و تو اون حالت پست نزنیم می تونه به دردمون بخوره.

با احترام

qodrat کاربر طلایی1
|
|

با سلام خدمت شما مدیر محترم

شما به ما لطف دارید

من فکر می کنم اگه موافق باشید، در مورد این بحث کنیم که راه کاری های جلوگیری از زدن پست حین عصبانیت چیست؟ و یا مضرات پست زدن حین عصبانیت چیست؟

حالا یا همین بحث رو منحرف کنیم اون سمت، یا اینکه دوستی زحمت بکشه تاپیکی بزنه در این مورد. نظر شما  و دوستان چی هست؟

با احترام 

nargese_montazer کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 1760
|

بهترین صفت آدمی را همین خوش اخلاقی و خوش برخوردی می دانم

labeik_ya_khameneei کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 1819
|

خوش برخوردی یکی از صفات پسندیده و خوب شخص هست

به حدیثی از پیامبر توجه کنید:

قال رسول الله (صلی الله عليه واله): إنّکم لن تَسَعوا الناسَ بأموالِکم فَسَعو هُم بأخلاقکم (جامع احادیث الشیعه جلد۲۰ ص ۴۵ حدیث ۲۷۲۹۵): هرگز با دارایی خود نمی توانید گشایشی برای مردم فراهم کنید پس با اخلاقتان (از لحاظ روحی) آسایشی برایشان فرا آورید.

خوش برخورد باشید 

nikbakht88 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 5887
|

سلام.

دستمریزاد شدیم بد اخلاقه!!

چرا عادت داریم فقط نیمه خالی لیوان را ببینیم؟ آیا اینقدر بد عمل کرده ام که صرفا بد اخلاقی و عصبانیت بنده در اذهان باقی مانده؟ ادعای کامل و جامع بودن ندارم، عین خیلی ها نواقصی دارم، اما این انصاف نیست که بخاطر زدن چند پست که در نهایت حقانیت حرف را اثبات می کرد، متهم به بد اخلاقی و عصبانیت بشوم.

در جامعه امروزی خوش اخلاقی خیلی جواب نمی دهد، این را تجربه به بنده ثابت کرده است. جدیت و سخت گیری خیلی وقتها پاسخگو و حلال مشکلات بوده. 

تیکه بارون کردن افراد کم از صفت ناپسند بد خلقی و عصبانیت ندارد.

دوستان سوزنی به خود و جوالدوزی به دیگران بزنید.....

bivafa کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 1735
|

سلام

یاد پوستر امام حسن(ع) از سری پوسترهای موجود در پک اسماءالحسنی راسخون افتادم:

قال الامام حسن بن علی: 

ان أحسن الحسن الخلق الحسن

همانا برترین نیکویی ها حسن خلق(همان خوش برخوردی)است

احادیث زیبا و ناب در اینباره از ائمه زیاد دارم،جملگی به خوش برخوردی توصیه کردند....

انشاالله در فاز عملی هم همینطور باشیم

qodrat کاربر طلایی1
|
|

با سلام خدمت شما

شما به خودتون نگیرید.

من نمی خوام مثل اون کسی باشم که از ضعف کسی  بهره می بره ، سکوت می کنه و میگه ولش کن ما نفع خودمون رو در نظر می گیریم چیکار داریم به این کارا.

صبر می کنیم هر موقع این اتفاق افتاد به نفع خودمون استفاده می کنیم.

حقیقتش اتفاقات اخیر برای انجمن و کابرانش گرون تموم شد عده ای از این اتفاق به نفع خودشون بهره بردند در مورد عده ای هم مشخص شد چیکاره هستند و قبلا چی گفتن  و بعضی مواقع چیکار می کنن.

آدم که نمی تونه واقعیت رو انکار کنه.پست زدن حین عصبانیت مثل تیکه بارون کردن وجود داره.اگر خوبه خوب اعلام کنیم همه این کارو انجام بدیم،اگر بده راه کار عملی برای از بین بردنش ارائه بدیم.

در مورد تیکه بارون کردن هم تاپیم بزنیم ، بحث کنیم. راه کار عملی ارائه بدیم برطرفش کنیم.

شما خودتون تو جریان هستید خوشبختانه یا متاسفانه ما در چند درگیری حضور داشتیم.تا حدودی فضای حاکم اون شرایط رو می شناسیم.خطرات و زیان های حاصل از اونا رو هم می دونیم.(سوزن به خود)

ما ،

پست های متعدد رو داریم.

برخورد غیر همسان با کاربران رو داریم.(در اجرای قانون بین یه کاربر عادی تنها و یه مدیر تالار پرطرفدار فرق می گذاریم.

پست زدن حین عصبانیت رو داریم.(برخورد چکشی)

عدم تناسب قول با فعل رو داریم.

پست های کلیشه ای رو داریم.

....

اشکالات ما رو هم بزارید اول لیست. 

اگه اینا ضرر داره که داره، راه کار عملی می خواد بر برطرف کردنشون.

با احترام

nikbakht88 کاربر طلایی1
|
|

qodrat 

سلام و خدا قوت

دوست گرامی، اینکه بنده یا هر کاربر دیگری در حالت ناراحتی و عصبانیت پستی را می زنیم، ایراد دارد. اما اگر عصبانیت به اختیار ما نباشد، و سکوت در توان ما نباشد حداقل رفقا و راسخونی های اصیل، با نیت خیر خواهانه می توانند این آتش را خاموش یا سرد کنند. رفیق یا یار راسخونی برای این مواقع است. دوستی های خالصانه در این مواقع مشخص می شوند نه اینکه در خوشی ها فقط به فکر هم باشیم. 

تالار روابط عمومی یکی از مسیرهای حل مشکلات و سوء تفاهم ها است. گاهی غفلت ولو به مدت کوتاه، عواقب جبران ناپذیری را به بار می آورد. ادعای نبودن و ندیدن، قانع کننده نیست. حداقل شاهدین گرد دعوا جمع نشوند. شاید باور نکنید اگر بگویم چندین پست اعتراض آمیز یکی از کاربران که ردیف شده بود را نخواندم و صرفا به نیت آرام کردن کاربر عصبانی و معترض وارد قضایا شدم (بعدا که جملاتی از آن را شنیدم واقعا برایم تازگی داشت)؛ در صورتی که خود بنده در شرایط شکایت و شکایت کشی بسر می بردم.

اما مدعیان خوبی و اخلاق، شروع کردند به تحقیر و توهین. اگر یک روز مجبور به انتخاب کینه و عصبانیت باشم. ترجیحا عصبانیت را بر می گزینم و از کینه فرار می کنم. ترجیحا با عصبانیت یا روی خوش حرفم را می زنم (رک و راست) که خدای نخواسته در جای دیگر فرصت طلبی و عقده گشایی نکنم.

خوشحال می شوم تاپیک جدید ایجاد کنید و یا در ادامه همین تاپیک راه حل عملی ارائه دهید.

موفق باشید.

siasport23 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 16696
|

یکی از مهم ترین و برترین صفاتی که خداوند در وجود انسان قرار داده اخلاق و خوش برخوردی اوست که در حدیث زیز نمایانگر این موضوع است:

(ان أحسن الحسن الخلق الحسن)

اگر کم و بیش به جامعه و خوانواده های خودمان فکر کنیم می بینیم که مردم از افراد خوش برخورد و خوش صحبت تمجید کرده و رفتار آنان را پسندیده می پندارند.

پس همیشه در زندگی شخصی خوش برخورد باشیم

hojat20 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 42154
|

خوش اخلاق باشی همه دوست دارن

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

خوش اخلاق باشی همه دوست دارن

اگه درحدی بودکه شخصی ازاخلاق خوبتون خواست سوء استفاده کنه ، اونوقت چی؟

hobab1370 کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 477
|

حسن ظن نسبت به افراد در اولویته

nikbakht88 کاربر طلایی1
|
|

سلام مجدد

گاهی دوستان به برخورد دوگانه بنده ایراد می گیرند که چرا کاربران یا مدیران قدیمی را بیشتر از سایرین تحویل می گیرم. بنده نمونه ایی را ارائه می کنم:

http://www.rasekhoon.net/forum/post/show/639127/1132393/

البته یک مورد هم چند هفته پیش اتفاق افتاد که با تبریک و خوش آمد گویی به یکی از کاربران جدید الورود، کار به دخالت دادن مسئولین روابطی کشیده شد. کاربر جدید از خوش آمد گویی بنده ابراز ناراحتی کردند و شروع به ارسال تاپیک های غیر مرتبط و به قولی سمج بازی کردند( احتمالا دوستان این قضیه را بخاطر بیاورند).

لذا ترجیحا صمیمیت را موکول به شناخت می کنم و برای قدیمی تر ها که شناخت بیشتری دارم سعی می کنم نکات لازم را حتما مراعات کنم.

خلاصه: هر فردی از روی خوش، خوشحال نمی شود. گاهی روی خوش باعث سوء استفاده می شود. خوش اخلاقی خوبه اما نه لزوما در برخورد اول. خنثی بودن بهترین راهکاره و بعد از آشنایی خوش اخلاقی لازمترین.

موفق باشید.

bivafa کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 1735
|

سلام مجدد

گاهی دوستان به برخورد دوگانه بنده ایراد می گیرند که چرا کاربران یا مدیران قدیمی را بیشتر از سایرین تحویل می گیرم. بنده نمونه ایی را ارائه می کنم:

http://www.rasekhoon.net/forum/post/show/639127/1132393/

البته یک مورد هم چند هفته پیش اتفاق افتاد که با تبریک و خوش آمد گویی به یکی از کاربران جدید الورود، کار به دخالت دادن مسئولین روابطی کشیده شد. کاربر جدید از خوش آمد گویی بنده ابراز ناراحتی کردند و شروع به ارسال تاپیک های غیر مرتبط و به قولی سمج بازی کردند( احتمالا دوستان این قضیه را بخاطر بیاورند).

لذا ترجیحا صمیمیت را موکول به شناخت می کنم و برای قدیمی تر ها که شناخت بیشتری دارم سعی می کنم نکات لازم را حتما مراعات کنم.

خلاصه: هر فردی از روی خوش، خوشحال نمی شود. گاهی روی خوش باعث سوء استفاده می شود. خوش اخلاقی خوبه اما نه لزوما در برخورد اول. خنثی بودن بهترین راهکاره و بعد از آشنایی خوش اخلاقی لازمترین.

موفق باشید.

سلام

جناب نیکبخت بنده لزوماً با این صحبت جنابعالی موافق نیستم.

به نظرم یکمی در مورد خوش برخوردی اشتباه گرفته شده! خوش برخوردی که حتما با ایجاد حالت صمیمیت و یا شوخی و بگو بخند با طرف مقابل نیست...خوش برخوردی با روی باز برخورد کردن هست ....دقیقاً نمیدونم چطوری عین اون که مد نظرم هست رو مطرح کنم، اما باید بگم در افرادی پیرامونم این خصلت را دیدم و به گونه ای که با همه خوش برخورد هستند و روی باز دارند(توجه شود که خوش برخوردی از نظر لغوی همون خوب برخورد کردن و با مناسب برخورد کردن میشه)اینگونه افراد با هر کسی هم که برخورد دارند دیر یا زود طرفشون رو تحت تاثیر اخلاق خوب خود قرار میدهند.

موفق باشید

iran313 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 1561
|

سلام

محبت در راه خدا و دوست داشتن خدا بالاترين محبتهاست.

محبت و خوش برخوردي نياز فطري رواني همه انسانهاست.

محبت و خوش اخلاقي باعث تقويت عزت نفس افراد ميشود.

ويژگيهاي انسانهاي بامحبت و خوش برخورد بخشيدن و قدردان محبتهاي ديگران است.

براي گرفتن نتايج مطلوب از خوش برخوردي بايد راهنماييهاي خدا و اولياي او را در نظر داشته باشيم.

در محبت كردن اعتدال لازم است براي خودتان ارزش قائل باشيد.