راسخون

همراهان جدید راسخون : تالار دیدنی ها و شنیدنی ها

shaghayegh2013 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 56
|

باسلام .من هم سه هفته است در راسخون عضو شدم واز این بابت خیلی خوشحالم.پرنیان هستم.سنمو نمیتونم بگم .فکر نکنید سنم بالاست....نه

سنم خیلی پایینه.در یه جای خوب تحصیل میکنم.مدرسه استعداد های درخشان.در تهران زندگی میکنم.به دلیل درس از اول مهر فعالیتهام کم میشه.خوشحالم با شما آشنا شدم.

hessamnice کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 4099
|

باسلام .من هم سه هفته است در راسخون عضو شدم واز این بابت خیلی خوشحالم.پرنیان هستم.سنمو نمیتونم بگم .فکر نکنید سنم بالاست....نه

سنم خیلی پایینه.در یه جای خوب تحصیل میکنم.مدرسه استعداد های درخشان.در تهران زندگی میکنم.به دلیل درس از اول مهر فعالیتهام کم میشه.خوشحالم با شما آشنا شدم.

معمولا کسایی که سنشونو نمیگن، به احتمال زیاد حدود 60 سالشونه!!!!!!!!

famili کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 69
|

با سلام خدمت مدیر محترم تالار و تمام دوستان عزیز راسخونی :

من  به تازگی به جمع راسخونی های عزیز پیوستم .امیدوارم بتوانم در این سایت ارزنده فعالیت پرثمری داشته وبا دوستان گل راسخونی هم آشنا شوم و از صمیم قلب آرزو دارم که آنان نیز مرا در جمع صمیمی خود پذیرا باشند .

در ضمن میخواستم از مدیران محترم راسخون بدلیل اینکه محیطی سالم وفرهنگی وپایبند به اصول اخلاقی درفضای مجازی فراهم آوردند کمال تشکر وقدردانی را داشته باشم .

از خداوند متعال توفیق روزافزون شما را خواستارم .                                                      

shaghayegh2013 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 56
|

معمولا کسایی که سنشونو نمیگن، به احتمال زیاد حدود 60 سالشونه!!!!!!!!

آره من 60 سالمه.ولی کسایی که عکس یه جوون عکس پرو فایلشونه  به احتمال زیاد 70سالشونه!!!!!!!!!!

bigharar کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 2301
|

با عرض سلام خدمت همه راسخونی ها

من حدود دو ماهه که عضو راسخون شدم البته قبلا هم سری به راسخون میزدم اما الان از کاربران پروپاقرص راسخونم

دوست دارم به کمک همدیگه در راه اعتلای راسخون و اهدافش گام برداریم

البته فرصت زیادی ندارم به خاطر مشغله کاری و زندگی ولی در حد توان سعی می کنم حضور داشته باشم

باز هم ممنون

Lovermohamad کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6840
|
درود به همه دوستان گل راسخونی من از عید به جمع راسخون پیوستم واز خطه سرسبز مازندران ودیار عاشقان سوادکوه در خدمتتون هستم واز اشنایی همه دوستان گل خوشحالم وامیدوارم در کنار هم زمانهای خوب وخوشی توأم با دوستی وصمیمیت داشته باشیم از مدیر عزیز هم تشکر میکنم که اگر نبود دلگرمی برای گذاشتن پست را در این تالار نداشتیم یا علی
mehdi0014 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 287351
|

درود به همه دوستان گل راسخونی من از عید به جمع راسخون پیوستم واز خطه سرسبز مازندران ودیار عاشقان سوادکوه در خدمتتون هستم واز اشنایی همه دوستان گل خوشحالم وامیدوارم در کنار هم زمانهای خوب وخوشی توأم با دوستی وصمیمیت داشته باشیم از مدیر عزیز هم تشکر میکنم که اگر نبود دلگرمی برای گذاشتن پست را در این تالار نداشتیم یا علی

با سلام و خسته نباشید
خوشحالیم که دوستی عزیز به دوستانمان اضافه شده
و تشکر از فعالیت مفید و مستمرتان
امیدوارم همیشه و در همه مراحل زندگیتان موفق باشید
و امیدوارم روزی توفیق حاصل شود و گذرمان به سوادکوه هم بیفتد.
با تشکر

Lovermohamad کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6840
|
ممنون از لطفت مدیر عزیز مهدی جان... من کوچیکه همه بچه های با معرفت وبا مرام هستم ...حتما کاری کن مسیرت به سوادکوه بخوره چون هر کس در طول عمرش به سوادکوه نیاد نیمی از عمرش بر فناست...وولاااا..
mehdi0014 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 287351
|

سلام من تازه اومدم 

خیلی خوشحالم که عضو این سایت جالب شدم

سلام دوست عزیز 

خیلی خیلی خوش اومدین

امیدوارم همیشه فعالیتتون رو در تالار ببینیم و لذت ببریم

موفق باشید.