همراهان جدید راسخون : تالار دیدنی ها و شنیدنی ها
باسلام .من هم سه هفته است در راسخون عضو شدم واز این بابت خیلی خوشحالم.پرنیان هستم.سنمو نمیتونم بگم .فکر نکنید سنم بالاست....نه
سنم خیلی پایینه.در یه جای خوب تحصیل میکنم.مدرسه استعداد های درخشان.در تهران زندگی میکنم.به دلیل درس از اول مهر فعالیتهام کم میشه.خوشحالم با شما آشنا شدم.
باسلام .من هم سه هفته است در راسخون عضو شدم واز این بابت خیلی خوشحالم.پرنیان هستم.سنمو نمیتونم بگم .فکر نکنید سنم بالاست....نه
سنم خیلی پایینه.در یه جای خوب تحصیل میکنم.مدرسه استعداد های درخشان.در تهران زندگی میکنم.به دلیل درس از اول مهر فعالیتهام کم میشه.خوشحالم با شما آشنا شدم.
معمولا کسایی که سنشونو نمیگن، به احتمال زیاد حدود 60 سالشونه!!!!!!!!
من به تازگی به جمع راسخونی های عزیز پیوستم .امیدوارم بتوانم در این سایت ارزنده ‚ فعالیت پرثمری داشته وبا دوستان گل راسخونی هم آشنا شوم و از صمیم قلب آرزو دارم که آنان نیز مرا در جمع صمیمی خود پذیرا باشند .
در ضمن میخواستم از مدیران محترم راسخون بدلیل اینکه محیطی سالم وفرهنگی وپایبند به اصول اخلاقی درفضای مجازی فراهم آوردند کمال تشکر وقدردانی را داشته باشم .
از خداوند متعال توفیق روزافزون شما را خواستارم .
معمولا کسایی که سنشونو نمیگن، به احتمال زیاد حدود 60 سالشونه!!!!!!!!
آره من 60 سالمه.ولی کسایی که عکس یه جوون عکس پرو فایلشونه به احتمال زیاد 70سالشونه!!!!!!!!!!
با عرض سلام خدمت همه راسخونی ها
من حدود دو ماهه که عضو راسخون شدم البته قبلا هم سری به راسخون میزدم اما الان از کاربران پروپاقرص راسخونم
دوست دارم به کمک همدیگه در راه اعتلای راسخون و اهدافش گام برداریم
البته فرصت زیادی ندارم به خاطر مشغله کاری و زندگی ولی در حد توان سعی می کنم حضور داشته باشم
باز هم ممنون
درود به همه دوستان گل راسخونی من از عید به جمع راسخون پیوستم واز خطه سرسبز مازندران ودیار عاشقان سوادکوه در خدمتتون هستم واز اشنایی همه دوستان گل خوشحالم وامیدوارم در کنار هم زمانهای خوب وخوشی توأم با دوستی وصمیمیت داشته باشیم از مدیر عزیز هم تشکر میکنم که اگر نبود دلگرمی برای گذاشتن پست را در این تالار نداشتیم یا علی
سلام من تازه اومدم
خیلی خوشحالم که عضو این سایت جالب شدم
سلام دوست عزیز
خیلی خیلی خوش اومدین
امیدوارم همیشه فعالیتتون رو در تالار ببینیم و لذت ببریم
موفق باشید.