همراهان جدید راسخون : تالار دیدنی ها و شنیدنی ها
با سلام
در این تاپیک قصد داریم کاربرانی که تازه به جمع ما و راسخون پیوسته اند را معرفی نماییم.
بدینوسیله هم آنان را با تالار آشنا کنیم و هم بتوانیم اگر سوالی داشتند پاسخ دهیم. و اینکه کاربران دیگر آنان را بشناسند.
ورودتان را به راسخون و تالار دیدنی ها و شنیدنی ها تبریک عرض می کنم.
امیدوارم در کنار هم راسخون را به اهداف متعالی خود نزدیکتر نماییم.
موفق باشید.
سلام
بنده تازه به سايت راسخون ملحق شده ام و از طريق مدير گرامي mehdi0014 با اين سايت آشنا شده ام
اميدواريم با كمك هم به پيشرفت راسخون كمك كنيم
تشكر
سلام
بنده تازه به سايت راسخون ملحق شده ام و از طريق مدير گرامي mehdi0014 با اين سايت آشنا شده ام
اميدواريم با كمك هم به پيشرفت راسخون كمك كنيم
تشكر
با سلام
ضمن خیر مقدم به شما دوست عزیز
امیدوارم فعالیت مفید و مستمری در این تالار داشته باشید.
هر گونه سوال و پیشنهادی داشتید می توانید در تاپیک انتقادات و پیشنهادات مطرح نمایید.
موفق باشید
سلام دوستای گل
با اینکه من قدمتی 3 ساله توی سایت راسخون دارم ولی گفتم منم به عنوان کاربر این تالار خودم رو معرفی کنم
محمد هستم 23 ساله مهندس شیمی هستم
با اینکه 6 ماه رفتم خدمت مقدس سربازی ولی هنوز هم هر موقع وقت می کنم سری به راسخون وراسخونی ها می زنم
سلام دوستای گل
با اینکه من قدمتی 3 ساله توی سایت راسخون دارم ولی گفتم منم به عنوان کاربر این تالار خودم رو معرفی کنم
محمد هستم 23 ساله مهندس شیمی هستم
با اینکه 6 ماه رفتم خدمت مقدس سربازی ولی هنوز هم هر موقع وقت می کنم سری به راسخون وراسخونی ها می زنم
با سلام
بسیار خوشحالیم در خدمت دوستان عزیزی مثل شما هستیم
امیدواریم خدمت سربازی خود را به خوبی و با تجاربی گرانبها به اتمام برسانید و بتوانیم بیشتر از حضور شما استفاده کنیم.
موفق باشید.
سلام به همه ی دوستای خوبم من تازه اومدم به سایت و تازه تر به انجمن دیدنی ها و شنیدنی ها
امیدوارم زود بتونم دوستای خوبی پیدا کنم و از راهنمایی ها و تجارب شما عزیزان استفاده کنم از همه خواهش میکنم اگه اشکالی تو کار بنده در این تالار مشاهده کردید حتما به من بگید و بذارید به حساب کم تجربه بودن من
ممنون
سلام به همه ی دوستای خوبم من تازه اومدم به سایت و تازه تر به انجمن دیدنی ها و شنیدنی ها
امیدوارم زود بتونم دوستای خوبی پیدا کنم و از راهنمایی ها و تجارب شما عزیزان استفاده کنم از همه خواهش میکنم اگه اشکالی تو کار بنده در این تالار مشاهده کردید حتما به من بگید و بذارید به حساب کم تجربه بودن من
ممنون
با سلام خدمت دوست عزیزم
مدتی هست فعالیت ارزشمند شما در تالار دیدنی ها و شنیدنی ها مشاهده می کنیم
امیدوارم فعالیتتان را با تلاش و جدیت ادامه دهید تا سایت راسخون را به جایگاه اصلی خود برسانیم
لازم می دانم از فعالیت ارزشمند شما قدردانی کنم
موفق باشید.
با سلام
من هم مدتی است در تالار دیدنیها و شنیدنی ها هستم نه به طور مستمر بیشتر در دیگر تالارها بودم
ولی از امروز سعی میکنم فعالیت زیادی در این تالار داشته باشم
با تشکر
با سلام
من هم مدتی است در تالار دیدنیها و شنیدنی ها هستم نه به طور مستمر بیشتر در دیگر تالارها بودم
ولی از امروز سعی میکنم فعالیت زیادی در این تالار داشته باشم
با تشکر
با سلام خدمت دوست گرامیم yasbagheri
به شما هم خوش آمد گفته و امیدوارم در این تالار که متعلق به خودتان هست فعالیت خوب و مفیدی داشته باشید
خوشحالم دوستان عزیزی مثل شما دارم
موفق باشید.
سلام.
من با اجازتون از این به بعد می خوام تویه این تالار فعالیت بکنم.
ایشالله موفق باشم.
سلام.
من با اجازتون از این به بعد می خوام تویه این تالار فعالیت بکنم.
ایشالله موفق باشم.
سلام دوست عزیز
ضمن خوش آمد گویی به تالار خودتان آرزوی موفقیت برایتان را دارم
با تشکر از حضورتان
با سلام خدمت همه عزیزان سایت راسخون
من همه به نوبه خودم جا داره از مدیر محترم این تالار یعنی mehdi0014 تشکر کنم که سایت راسخون رو به من معرفی کردن. من هم در هرچه بهتر شدن سایت و این تالار تلاش میکنم.
با سلام خدمت همه عزیزان سایت راسخون
من همه به نوبه خودم جا داره از مدیر محترم این تالار یعنی mehdi0014 تشکر کنم که سایت راسخون رو به من معرفی کردن. من هم در هرچه بهتر شدن سایت و این تالار تلاش میکنم.
با سلام
ضمن خوش آمد گویی به دوست عزیزم و تبریک به خاطر پیوستن به خانواده بزرگ راسخون
انشاءالله با فعالیت قانونمند در انجمن در پیشرفت سایت راسخون ما را یاری کنید
موفق باشید.
ا
سلام . من تازه به جمع خوب راسخون پیوستم ..
امیدوارم بتونم فعالیت مفیدی داشته باشم
سلام . من تازه به جمع خوب راسخون پیوستم ..
امیدوارم بتونم فعالیت مفیدی داشته باشم
با سلام
ضمن خوش آمدگویی شما به جمع دوستان راسخونی، آرزوی موفقیت شما را در تمام مراحل زندگیتان دارم.
موفق باشید.